ett impulsköp

Jaha så var det snart slut på denna Måndagen och Augusti månads sista dag,ytterligare en dag närmare mina två Fredagar som jag mest nu ser fram emot.
På jobbet idag så stod där en gubbe och sålde plånböcker på torget och eftersom jag har dille på plånböcker så var jag ju bara tvungen att gå fram och titta, känna, klämma och även lukta på alla dessa härligheter!
Jag hittade en beige plånbok som jag fastnade för, äkta skinn för det kunde  man lukta *L* så jag köpte den för 90 riksdaler!
När jag kom hem satte jag mig och plockade ut allt från min gammla plånbok och in med det i den nya, MEN nu känner jag att det  INTE är plånboken jag vill leva med, helt enkelt inte min smak, så det var nog mest ett impulsköp denna gången.
Jag är väldigt speciell när det gäller köp av plånbok, har jag inte rätt sort som jag trivs med så känner jag mig heller inte som människa.
Men nu får jag ju försöka stå ut med denna ett tag, tills jag har hittat nån annan favorit, finns inget mer att be för.
Annars har dagen varit ok..nu är det bara en dag kvar att jobba innan jag är Ledig och då på min lediga dag ska jag försöka hinna med så mycket som möjligt som har med resan att göra, har en del saker som jag måste inhandla till resan.

Nu ska jag gå och tvätta mig och borsta tänderna och jag önskar alla en fortsatt fin kväll.

HAJ SVAJS!








Kommentarer
Postat av: Frida

Planboks storyn var rolig. Skrattade...sorry jag vet att det inte var kul for dig. Hoppas du hittar en ny favorit.



Ha en bra dag imorgon.

2009-08-31 @ 23:48:00
URL: http://abbagals.blogg.se/
Postat av: Anonym

Hej

Då får jag titta på din lilla älskling på fredag hehe.. Ser fram emot att träffas. Hoppas du får en bra dag idag tisdag. Kram

2009-09-01 @ 07:15:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0