skolstart..

*smatter**smatter* och regnet det bara öser ner!!
Visst har det känts i hela kroppen att skolan har börjat idag, och vädret gör ju det extra verkligt, lite höstlikt idag på morgonen, blåst hela dagen, solen har knappast visat sig och just nu regnar det!!

sommarlovet slut= höst????

Egentligen en bra dag att börja i skolan på när det är sådär lite höstlikt!
För tänk om det hade varit strålande solsken från en klarblå himmel och riktigt badväder?? ehhhh,,,,HUR KUL HADE DET VARIT ATT BÖRJA SKOLAN DÅ???

Idag har då Denise börjat i klass 8 och jag har tänkt på henne hela dagen, men de har en himmla mjukstart denna veckan...lite småutflykter varenda dag och dom börjar typ 9-10 och slutar redan vid 12-13,,,,antagligen för att de nya sjuorna ska ha skolan lite för sig själv första veckan och lära känna klassrum,korridorer o allt annat som är nytt när man kommer till en ny skola *L* kommer i alla fall ihåg att det var så förra året när Denise började sjuan...hon undrade vart alla 8:or och 9:or hade4 tagit vägen? *S*
Ändå bra att de fixar det på så vis!
Jag fattade aldrig det när Denise började sjuan men nu fattar jag att dom har lagt upp det så bara för att underlätta för de nya eleverna *L*  Gör dom så på din skola oxå???
jag tycker att det är fint i alla fall!!

Nästa vecka får man väl bege sig ut och handla pennor, pennskrin, omslagspapper, tejp, namnettiketter, suddgummi, linjal, block, och förglöm inte MINIRÄKNAREN! som man absolut inte fick ha i sitt pennskrin när jag gick i skolan??

varför får man ha det nu??


  


    

Kommentarer
Postat av: Frida

Jag minns inte nagon miniraknare forran gymnasiet.



Jag minns att jag var radd att borja 7an for de pratade om att spola huvudet i toan..."skratt" Minns du nagonting sadant? I 8an kande jag mig valdigt vuxen...."skratt"



Ha en super Tuesday...soon it is humpday already. "ha ha ha"

2009-08-18 @ 06:22:55
URL: http://abbagals.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0