jag o mat??? hahahaha...

Jag kommer ihåg när jag skulle bjuda min mamma och hennes vännina på middag första gången när jag bodde hemmifrån...hahaha...jag skulle bjuda på currykorv, ett recept som jag hade sett i en tidning, kommer så väl ihåg att jag gick med en mage TJOCK o jag skulle verkligen försöka visa mig som en husmor...jag var då 21 år gammal!. gick med MAGEN I VÄDRET och jaaa..JAG TRODDE HELT ENKELT PÅ MIG SJÄLV JUST DÅ!!! hahahaha...SÅÅÅ BLIND MAN KAN VARA!!
jaja...jag fixade min middag och den blev Väldigt ihågkommen hahaha...det skulle ju vara currykorv men det blev vitpepparkorv iställert *L*  Ojjjj vad det smakade!! BARA VITPEPPAR FÖR HELA SLANTEN!!!

Hmmm...ja jag har ju aldrig gillat att laga mat i min ungdom, kommer ihåg när jag bodde med stefen (Brossan) då lagade vi bara makaroner typ!! hihihi...ingen av oss ville fixa nåt annat!

När jag sen träffade Danny...Hmm...nej jag var inte intresserad av matlagning då heller?
Utan bara så där helt plötsligt började jag tycka det var kul att laga mat,, inte för att jag får så mycket uppskattning hemmifrån men ju mer jag lagar och jag märker att det är gott ju mer gillar jag att fixa till en massa mat.
Idag lagar jag middag för att jag tycker att det är kul!! Ofta får Denise vara försökskanin *L* Jag kan laga men ändå inte själv smaka, o då är det bra att ha Denise!
Samtidigt skulle jag vilja sitta ner hela familjen på en gång för att smaka, men det är svårt i denna familjen.
Ibland undrar jag faktist varför jag håller på??? MEN SOM sagt det är KUL!!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0