julgranen är på plats

Igårkväll när vi kom hem så kollade man ju runt i hemmet så att allt var på sin plats, och man kollade så det var städat o fint så att man själv skulle slippa börja städa med en gång man kom innanför dörrarna..Och jodå..mycket riktigt!! där var HUR FINT SOM HELST!!! ingenting att klaga på *L* Däremot fick Danny liiiiiite paniiikartade känslor när han tittade in i storarummet och fick se denna bjässe till gran!!




ja han har ju aldrig gillat granar eftersom de barrar nåt otroligt mycket, men detta året fick han Tjiii...för nu hade Lisette och Christoffer fixat denna snygga julgran och de fick t om bet en taxi 100 spänn extra för att komma hem med den+ att de var nära att skiljas när de skulle montera ihop den!! hahahaha....kan se det framför mig nästan!
OTROLIGT fin är den och som sagt den är ÄKTA!! efter alla dessa år med plastgranar :) och ** kanske,,kanske** man slipper Viktor för en tid? eftersom han är allergisk *hehe* jaja...hoppet finns där för evigt!
T om klappar har hon hunnit lägga under granen..ihhhh...jag som inte ens börjat! Får NÄSTAN panik när man ser den framför sig nu ju! ;)

Tänk vad ens barn kan hitta på så fort föräldrarna är borta!! men som de säger NÄR KATTEN ÄR BORTA SÅ DANSAR RÅTTAN PÅ BORDET!

Jag är i alla fall jätteglad för Julgranen så Tack Gumman och Tack Svärson!



Kommentarer
Postat av: Junitjej

Vilken fin julgran!

2009-12-13 @ 16:36:33
URL: http://junitjejen.se
Postat av: Jayne

Jättefin är den!!!! Jag älskar ritkiga granar....luktar JUL.

Ni hade trevligt hoppas jag...i värmen och vattnet.

2009-12-13 @ 18:20:58
URL: http://jayne.blogg.se/
Postat av: eva

Åhhh vilken fin gran! Vi har inte köpt någon ännu men den blir inte så stor som eran. Vi har minimalt med plats men en gran måste jag ha oavsett om den är stor eller liten. Vilken fin överraskning ni fick.

Jag ser att ni haft det underbart i Puerto Rico. Ni måste ha kommit hem bruna som pepparkakor. Själv ska jag sätta mig ner och kolla resor strax efter jul, måste iväg någonstans. Vart planerar du åka? Troligtvis blir det bara jag och Mimmie eftersom Jörgen inte vet om restaurangen öppnar eller när den öppnar.....hmmm, trött man blir! kram EVA

2009-12-14 @ 11:17:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0