Nyårslöften?

Sitter här nu och klockan är 20:00 dagen innan nyårsafton, Är det nu man ska hitta på något Nyårslöfte? Hmmm..Ja jag har ju egentligen många löften som jag skulle vilja komma till skott med, men jag har bestämt mig för att inte gå ut med något speciellt löfte detta året, eftersom jag vet av erfarenhet att det oftast aldrig lyckas ändå..Så varför då lova en massa???
Njaa..jag har väl en del löften till mig själv men än så länge behåller jag dom just *FÖR MIG SJÄLV* och jag LOVAR..skulle jag nu lyckas med något av mina löften så lovar jag att berätta här på bloggen. ( men som sagt, än får det förbli lite hemligt ) Då kan ju ingen skälla på mig för att jag inte lyckades *L*

Ok idag ska Viktor sova över här igen...vaaa f-n!!! kan man inte bara slippa honom en enda dag??? :)  det är typ andra dagen han sover över här på en vecka, Mmmm..han måtte älska oss här hemma!!! ;)

Imorgon kommer Jeppepöööjken och Becky hit och firar lite nyår med oss, ska väl bjuda på nåt gott att äta och bara sitta o ta det lugnt o prata lite, alltid skönt med bara familjemedlemar. Då behöver man inte göra så mycket överdrivet utan man bara tar det för vad det är.
Klockan 24:00 kommer vi väl gå upp på kullen här i närheten och kolla in nyårssmällandet, dock har vi inte införskaffat egna raketer detta året, det var mer när Jeppe bodde hemma som man kände sig tvungen att handla lite sånt..Nu är jag bara glad att slippa eftersom jag har sån respekt för raketer och som sagt..Denise bryr sig inte så mycket, hon är ju själv lite rädd för dom, och ja Lisette ska ut och festa med Christoffer som vanligt så för deras skull köper man ju heller inga raketer!

Nåja...nu ska jag hålla kväll..måste bara berätta nåt hemskt!! jag gjorde lasagne här hemma innan men redan när jag brynte färsen så tyckte jag att det luktade lite annorlunda än vanligt? hmmm...gjorde den dock klar och när sen Denise började äta så sa även hon att det smakade lite konstigare än vad det brukade Viktor däremot tyckte att det smakade gott men han är ju heller inte van vid hur min lasagne brukar smaka!!..hmmm igen...Faktist så bad jag henne slänga hela köret, vågar inte ta den risken att de ska ligga här hemma och kräkas hela natten..för jag tror att färsen inte var riktigt frisk! Jaja..det är ju sånt som kan hända men ucsh för att äta surt kött!!

Nu tackar jag för mig och önskar er en fortsatt trevlig lill-lördag typ!



Kommentarer
Postat av: Jayne

Farmor Jayne... ja du... ha ha ha ha... Då kan man ju skämma bort de små..göra allt de där som föräldrarna inte gillar...hi hi hi hi.

Nyårslöften.. ja.. suck. Jag har ett tyst löfte jag med...söndag är dagen...vi får se HUR det går... ha ha ha ha

Ja, efter 42 år så vet man ju hur ens egna löften brukar sluta...hmmmmm

Isch... hoppas ingen blir sjuk nu av färsen...inge kul.

Ha det mysigt.

2009-12-30 @ 22:42:48
URL: http://jayne.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0