översten

Hu vad kallt det har varit idag, och det hade kommit riktigt mycket snö under natten, skönt på ett sätt för det lyser upp lite. Vad jag kan se nu så snöar det nu igen så kanske chansen finns att vi får en vit jul detta året?
Var ju på resturang Översten idag på Kronprinsen och det var riktigt gott och riktigt mycket man kunde äta, men efteråt blir man ju bara så proppmätt, men verkligen gott med julbord.
fick inte tagit så många foto som jag hade velat eftersom batterina i kameran lade av "Typiskt" men jag fick en fin utsiktsbild i alla fall :-)



man ser lite lite utav öresundsbron. Vi alla hade köpt varsen julklapp för 50 kronor som vi sedan delade ut och i klappen som jag fick låg där en fin scarfs, den norpade Denise åt sig med en gång jag kom hem så *hej o hejdå lilla scarfs*
Det var en trevlig stund där uppe och alla var så avslappade och det blev inget *jobbsnack* som det annars oftast blir när man har lunch på jobbet.

Har annars varit ganska trött i knopp och kropp sen jag kom hem, skulle ha ringt min mamma o Nisse och till min pappa och Ingrid men orkade helt enkelt inte pladdra i telefon så det får va till imorgon när jag är ledig. Måste även bestäma mig för en dag då jag ska ut och handla julklappar för som vanligt är *HON HÄR* lika sen som alla andra år Hmmm...Imorgon ska Denise få gå ut och handla klappar i alla fall och det har hon sett fram emot hela veckan.
Nu ska sista rundan med Felix tas sen blir det sängen för mig.

GO NATT


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0