jag svävar på moln.

Jag är så lycklig..så lycklig här hemma idag så det är inte klokt :) känns lite som jag går och svävar på rosa moln eller nåt MEN NIX......ja e inte kär!
Min allra bästa vän är mig verkligen trogen ( jag trodde faktist inte det men så fel man kan ha )
Nu har jag ju glädjen att kunna behålla henne ett tag till....SÅ JÄTTEGLAD! :) Man kan lixom ha så mycket kul tillsammans med henne och allt blir så mycket lättare på nåt vis.
Tänk bara alla gånger man sticker ut och storhandlar..vilken nytta man har av henne då *wooow*
Denise uppskattar oxå henne jättemycket, för ibland vill Denise ut och hitta på nånting och då har vi ju alltid henne med oss,utan henne hade det inte blivit så mycket utflykter och shopping och annat kul som man kan hitta på.
Vi hade varit mycket mer instängda om vi inte hade haft henne.
Jag är så glad att hon har varit så tålig mot mig, och att hon inte har strulat en endaste gång...det kallar jag en verklig vän!
Nu ska jag försöka skärpa till mig lite även jag, jag ska försöka börja behandla henne med den respekt hon verkligen förtjänar,visa henne omsorg,och fixa så att hon alltid ser bra ut..både på insidan och utsidan ( jag måste ju erkänna att jag har varit lite slö mellan varven med vissa av de sakerna )
Men nu eftersom hon är så go mot mig och sköter sig så perfekt felfritt,så måste jag ju helt klart börja visa tillbaka att jag älskar henne och uppskattar henne så fruktansvärt mycket.
Igårkväll var jag nästan helt övertygad om att hon skulle svika mig (hur kan jag bara ha tänkt tanken? )
men jaaa...där ser man..man ska inte ta ut de negativa vibbarna innan man har faktan på bordet *L*



MIN LILLE SÖTNOS!!!

BESIKTIGAD IDAG KLOCKAN 07:00
HELT FELFRI
BLANKT PAPPER

KAN MAN BLI GLADARE?

Kommentarer
Postat av: jayne

GRATTIS...... vilken fin vän....sötnos absolut!!!!

Skönt att det gick bra...värt att firas tycker jag!!!



Abtronic... kanske blir min vän?? ha ha ha ha... Det är en manic som man sätter på magen (eller lår, armar...) sen jobbar den och då drar musklerna ihop sig.... ungefär som en massa situps ska det vara (om man har den på magen då)...

Ja... jag tror väl inte på det men..vem vet??? Enligt reklamen så ska man ju bli smal och läcker..och vem vill inte bli det????

Ha det gott.

2009-07-08 @ 12:16:37
URL: http://jayne.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0