Första Advent

Söndag och Första Advent!! Första ljuset har blivit tänt!!




Det är en speciell känsla det där med första advent, ljusen är tända i alla hem och vrår och det är kul att kolla alla fönster hur fint alla har det :) Idag har jag själv gått och plockat fram mina ljusstakar men återigen så fattas jag stakar till något fönster, det är likadant varje år, alltid nån ljusstake som har stått och blivit gammal under året som gått, som tur är så är dom ju inte så dyra så man blir ju inte fattig av att köpa ett par varje år men ändå är det lite retsamt den dagen man som mest vill ha de på plats. Jaja...det fixar jag i veckan :)

Gårdagen var jättetrevlig som vanligt när man träffar E,J o P vi åt gott och snackade gammla och nya minnen och tiden den bara flög iväg, men så är det ju alltid när man har det trevligt, ser redan fram emot nästa gång vi ses och som du sa J ...då får vi slå till med de lurviga *L*

Nu ska jag sätta fart att laga middag här, blir en god middag idag. 


Kommentarer
Postat av: Skönhetsbloggen!

Äntligen första advent! :D

2009-11-29 @ 14:52:45
URL: http://sockervadd.blogg.se/
Postat av: Layod

My new name... Layod.. lite lagom coolt sådär... hi hi hi hi.

Nu ska jag leta upp den där staken till levande ljusen... sen i veckan måste jag fixa en sladd till en stjärna som jag ska i vårt sovrum... sen är alla fönster klara här hemma... skulle jag gissa..

Kanske man skulle spraya med lite snö??? ha ha ha ha... I LOOOOVE...

Kram på dej

2009-11-29 @ 15:24:47
URL: http://jayne.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0