högsta vinsten men ändå inte!

Så skönt!! Torsdagens jobb avklarat *L* och nu är det bara en dag kvar innan det sen är helg och man är Ledig. Skönt är det oxå att ha fått betalt in sina surt fördärvade räkningar..hur illa det än känns att få hem dom i brevlådan. lika skönt känns det när man väl har betalt in dom och man blir av med dom för en *liten* tid i alla fall :).....Hmmmm...idag fick jag reda på en väldigt pinsam sak, Igår var ju jag och tre kollegor på vård och omsorgsdagarna på Kockums Fritid, där var frågetävling som jag och kollegorna gjorde och ja vi lämnade in dessa här frågorna, de skulle dra de rätta svaren på sista passet mellan 3-4...jaja...vi gick och fikade och gjorde lite toabesök o så, under den tiden kom vi alla överens om att *smita* hem lite tidigare, vi ville helt enkelt slippa sista passet o sista timmen..japp,,klappat o klart och slutdiskuterat..vi tog på oss och *smet* iväg till bussen alla 4,vi tänkte absolut inte avslöja varandra för de andra kollegorna och för chefen!!???? Hmmm...NÄ MEN VAD HÄNDE?? jo det visade sig att tydligen hade ***JAG*** ja J A G vunnit en av priserna ( en teaterbiljet med carmen nåt?) som kostar 400 spänn om man hade fått köpa den.

VAAAAA??? jag som ALDRIG NÅGONSIN VINNER????  jo men då hade dom ropat upp mitt namn där bland alla 100-tals folken men just då satt ju jag på bussen på väg hem och hade ingen som helst tanke på någon vinst :)

så idag när jag kom in efter morgonarbetet så hade tydligen chefen fått reda på att vi smitit, HUR hon fått reda på det blev jag aldrig klok på men hon kollade på mig o sa *OCH DU SOM T OM VANN ETT PRIS ANNETTE*

Hmmm...just då ville jag bara sjunka genom golvet, försöka trolla bort mig själv så jag kunde ha blivit osynlig eller nåt? pinsamt...pinsamt..pinsamt var det!

ja av någon anledning var det tydligen meningen att *vi 4 kollegor* skulle bli avslöjade, för hade jag nu inte vunnit, då hade det ALDRIG uppdagats att vi smitit hem tidigare :-) och varför skulle jag vinna just igår för?? jag vinner ju ALDRIG nån gång annars??

kanske ska man kalla det för *TANKESTÄLLARE*??



inte min vanliga tur det där!! ;)


Kommentarer
Postat av: Mamma

MÅSTE BARA SÄGA GRATTIS Men undrar samtidigt om du fick behålla vinsten eftersom du smet.

2009-11-26 @ 18:51:44
Postat av: Jayne

ha ha ha ha ha ha ha...förlåt..men detta fick mig att skratta!!! TYPISKT DEJ!!!!!

Tankeställare...ja..men samtidigt; Var det så farligt att smita undan lite??? ;)

Ska du på teater då eller???

VI ses imorgon.

2009-11-27 @ 06:24:27
URL: http://jayne.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0