olyckan var framme!

Nu nästan brinner det ur munnen på en Huuu...har ätit middag nu och idag blev det kycklinggryta med lite Thaismak,,HOT...HOT...HOT...men GOTT!
Idag fick jag inspiration härifrån http://matplatsen.org en bra receptsida med massor av god mat.


THAIKYCKLINGGRYTA MED NUDLAR O SALLAD

Imorgon har jag bestämt mig för att göra kalops...Mmmm...det är min älsklingsrätt och det var jättelängesen jag hade det till middag.
Idag när jag kom hem från jobb så blev jag jätteglad, Denise hade städat undan utan att jag hade sagt något till henne, jag tror T om att hon har dammsugat och jag visade henne att jag verkligen uppskattade det, så skönt att komma hem och börja med middagen med en gång istället för att börja  städa. Min första tanke var ju förstås ***OJJJJ...VAD VILL HON NU HA??**** men nejdå, hon frågade inte efter något och hon såg själv väldigt stolt ut när jag kom hem och hon såg hur glad jag blev. Japp så det var kul faktist och VÄLDIGT..VÄLDIGT uppskattat!!

Jeppepöööjken råkade ut för en liten olycka idag på morgonen så jag har tänkt på honom hela dagen och jag tackar GUDARNA att det inte blev värre än vad det var. När han var på väg till jobbet imorse så hade han helt plötsligt kännt en duns mot bilen och att han lixom flög med bilen i luften en bit, han fick in bilen till kanten och steg ut för att kolla vad det var som han hade kört på, det visade sig vara en lastbil som tappat ett däck på vägen, så det var alltså däcket han hade träffat, bilen blev skadad i kåpan..helt intryckt. Jag är så tacksam att det inte slutade mer illa än så här, kunde ju egentligen ha gått hur som helst men huvudsaken att inte HAN blev skadad, så ja han fick ta sig ledigt från jobbet idag och ordna med försäkring,polis o allt vad det nu innebär.
själv är jag ganska försiktig nu på vintern med att köra bil, fick lite smått panik idag på jobbet när jag såg att det började snöa Tviii Sören...jag gillar inte att köra bil när det snöar och ev blir halt. Men som tur är så hade det inte hunnit bli halt på vägarna tills jag skulle köra hem.
Nu är jag ju ledig imorgon så jag slipper bege mig ut på vägarna imorgonbitti och skönt är det!! :)

Jaja..nu ska jag ta och sätta mig o titta lite på Tv...Bonde söker fru kommer ju ikväll *glad*

HA EN TREVLIG ONSDAGKVÄLL


Kommentarer
Postat av: Jayne

USCH.... Jag förstår att du tänkt på detta idag... skönt att han klarade sig bra!!!! PUH.

Inte illa heller att komma hem till städat hem utan "vill ha"...WOW.

Gissar jag rätt..du är ledig imorgon????

2009-11-04 @ 21:27:32
URL: http://jayne.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0