poliser är för jävliga ibland!!

Stackars..stackars pöööjken...han kom ju hit med sin kvaddade bil för att hjälpa till med att få bort viruset från datan plus att han skulle ha hjälp med att skriva en skadeanmälan på sin bil om det som hände igårmorse...Han körde upp på baksidan där det egentligen är cyckelbana/gångbana och DÄR ALLA ANDRA KÖR för att typ lasta av när man varit ute och handlat o dylikt.
När Jeppe o jag stod ute på altanen så såg vi helt plötsligt en van-bil som kom på cyckelbanan och bara ***SWIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIICHADE**** förbi..ja jag ljuger inte om jag säger att den *MINST* körde i 90 km där på vår cyckelbana...Jag hann inte ens se att det var en polisbil, utan jeppe o jag bara kollade på varandra och virrade på huvudet, han gick dock ut för att kolla så han öppnade grinden och såg då att det var en polis-Van.
Vi svor o hade oss över hur fort till och med polisen kör på en cyckelbanan...menar de ska väl visa GOTT FÖREDÖMME????

Jaja...jeppe gick in och fortsatte med datan och jag stod kvar en stund...efter ca 5 min kommer de JÄVLA poliserna igen och jag ser att de stannar bilen brevid Jeppes bil...kallar snabbt som attan på jeppe och han far ut till dom...MEN FÖRSENT!!!!! då visar det sig att de har stått längre ner i gatan och skrivit en böter på 700 spänn...jeppe i sin tur försökte förklara för dom att han precis blivit krockskadad och att han bara stod där medan han skrev rapport...DE HADE INGEN SOM HELST ÖVERSEENDE MED DETTA TROTS ATT DE SÅG HANS SKADADE BIL!!!! Jag blir så DJÄKLA ARG!!!
Jaga oskyldiga människor som verkligen kommer ut och medger att det är fel men att det handlar om en ENgångsgrej pga av omständigheterna!!  MEN ACK...så dum i huvet man är om man tror att poliser ska vara schyssta...hahahaha...dom var väl rädda för att missa en *DUKTIG STATISTIK* i sina papper!!


NÄ UT O JAGA DE VERKLIGA BOVARNA ISTÄLLET!!!

Men som jag sa innan....IDAG har de då TYDLIGEN GJORT EN INSATS SOM DE MÅSTE FÖRA STATISTIK ÖVER OCH TYCKER ATT DE ÄR JÄTTEDUKTIGA!!!?????????????????

BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ....Säger jag bara!

 

skadorna på jepper bil som polisen fick se!

 

 

 

 

detta skulle de väl kunna ha överseende med eller vad tycker ni?


Kommentarer
Postat av: Anonym

Usch så tråkigt för Jesper. Det hände lite många tråkiga saker för honom denna vecka. Inte kul alls!!!Tycker som du att polisen kunde haft lite överseende med tanke på hans tidigare otur vilket de ju måste ha sett i datorn när de kollade upp hans reg nr.

Hoppas att det ordnar sig med bilskadan.

Ha det

2009-11-05 @ 20:17:16
Postat av: Petra

Oj mitt namn kom inte med

2009-11-05 @ 20:18:07
Postat av: Lisette

usch stackars brooor. jag lider verkligen med honom :( ska ringa han imorgon. usch jävla och dumma poliser. Dom förstår inget alls. sådana här småproblem kan dom hålla på med.

2009-11-06 @ 02:37:36
URL: http://www.lindhekepp.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0