vad är väl vädergudarna värda?

Måndagen snart slut tack och lov *hihi* Ucsh man önskar ju nästan livet av sig och det är en hemsk tanke för jag vill verkligen inte att livet ska sluta i förväg ju. Just nu vill jag bara komma iväg!!! men idag blev jag lite sur, kollade väderprognosen i Puerto Rico för de dagar vi ska vara där nere och gissa vad de säger?

Ghaaaaaaaaaaaa...........moln och skurar!!!!  min vanliga OTUR isåfall! MEN MEN...man kan ju inte lita på vädergudarna här i sverige så varför ska man lyssna på dom just nu?

Det enda jag kräver är SOL...SOL...SOL och återigen SOL!!! och bad förstås och god mat såklart, och sköna sängar givetvis, och fin utsikt från balkongen, Men det allra viktigaste är ändå att D o Jag kommer överens hela veckan utan en massa tjafs om grannar och annat ditt och datt, som det oftast blir här hemma i hemmets lilla vrå.

 

Mmmm...nu är det bara tre dagar kvar att jobba, känns som om de aldrig kommer ta slut..idag har dagen varit JÄTTELÅNG och jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på?

På Torsdag ska jag i alla fall ut o shoppa, mat till ungar och till Peter..för mat måste de ju ha här hemma hela veckan. ska även passa på att köpa en liten extrapresent till Peter som ska stå på bordet när han kommer hit, han fyller ju 40 på fredag och klart att man vill visa uppskattning då ju!

 

Nu ska jag kolla in familjen ***ULLARED***

dit kanske man sticker efter utlandsresan för att handla klappar till alla.

 

pööööööööööööööööööööööössssssssssss på nosen!


Kommentarer
Postat av: Jayne

Så...tisdagen också snart slut... du ser.. det går framåt!

Ullared...ja, jag och maken ska dit på lördag (igen). Ska kolla efter julklappar till sönerna...men jag gissar att det blir en massa trängsel. HMMMMMM

ha det gott.

2009-12-01 @ 21:24:03
URL: http://jayne.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0