ett svin till Karl!

Uj...Uj..Uj...fick nyss konstaterat att en av grann-männen har en älskarinna medan hans fru jobbar i Danmark, innan var det ju bara en *misstanke* men nu hade tydligen Danny frågat honom rent ut, när han var där hemma för en stund sen och drack en öl....då hade hon varit där och Danny hade frågat honom medan hon var på toa.
Faaaaan va Äckligt säger jag bara!!!
Ok...att han har en älskarinna..inte mitt eller någon annans problem MEN att han tar hem sin älskarinna i sitt gemensamma hem som han har med sin fru...Hmmmm...DET TYCKER JAG BARA ÄR FÖÖÖÖÖR ÄCKLIGT!!!
nu går älskarinnan där hemma i Lindas hem, bland hennes hem, bland alla hennes personliga saker och tillbehör...Öhhh...jag mår ILLA!! kanske har de T om sex i hennes säng! VILL INTE ENS TÄNKA TANKEN! men klart att tanken finns där!
Dom ska ha pokeraftonen nästa helg men jag sa till Danny att jag klarar inte av att komma dit och titta i Lindas ögon och samtidigt veta vad hennes man håller på med!  Jag vill så gärna berätta för Linda men samtidigt vet jag inte om det är RÄTT ELLER FEL? fyyyy..vad jobbigt!
Hoppas...Hoppas..HOPPAS att hon själv kommer på det snart utan att någon behöver skvallra!! det hade ju ändå varit det bästa!

JA LIVET ÄR INTE VAD DET VERKAR VARA MÅNGA GÅNGER!!

Kommentarer
Postat av: Jayne

Hej

Vilken kontakt har du med mannen??? Kanske du ska säga åt honom att eftersom du nu vet så kanske han ska berätta för annars kommer du att göra det????

Det är svårt.. men hur skulle man själv vilja? Inte kul att få veta det... men herregud.. vill man bli utsatt för det när alla andra ändå går omkring och vet

Hur smakade pizzan?

2009-10-31 @ 22:04:35
URL: http://jayne.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0