Pööjken ska till tennerifa!!

gomorron gomorron!!! Eller Hmmm...morgon är det ju inte nu men känns nästan så eftersom jag sov länge idag och det var så skönt att ligga och dra sig i sängen. men Fyyyyy..vad helgerna går snabbt,,nu är det ju Måndag imorgon igen *suck* tyckte ju precis att det var Fredag och man skulle njuta av helgen.
Men helgen har ju varit skön, lite tjafs o så bara men det hör väl till antar jag *hehe*
Nu har jag precis startat både diskmaskin och tvättmaskin och tagit fram färs från frysen, kommer bli lasagne här hemma idag,*mums*  förresten så var maten som jag gjorde igår jättegod!
Nu ska snart Lisette iväg och jobba ( stackarn ) inte kul att bege sig hemmifrån när alla andra är hemma.
Vädret är lite si och så...väldigt blåsigt och sol o moln om vartannat!  Fick reda på av Danny nu på morgonen att Jeppe tydligen beställt ytterligare en resa * jädra pöööjk** nu blir jag Avis!!! han och Becky åker 6 Dec till Tennerifa!!! JAG VILL OXÅ!!!!! har faktist funderat lite på att överraska Danny med en resa när han fyller år? men jag vet inte?  kanske hade varit bra att komma hemmifrån en vacka bara han o jag, samtidigt vill man inte eftersom känslorna går lite upp och ner som dom gjort ganska länge nu, om det är *värt* det menar jag!?  kanske att bara slänga ut en massa pengar i onödan och sen när man väl är hemma igen så blir det kanske samma ruljans som det är nu!  Såå..jag får nog tänka liite till tror jag :)

Nu ska jag plocka fram damsugaren, men jag återkommer.

PÖSS


Kommentarer
Postat av: Elena

Mumsigt med lasagne. (:

2009-10-04 @ 17:09:50
URL: http://ellisono.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0