Tänder ett Ljus!!

För min gulliga Farmor! som somnat in idag.
ÄLSKAR DIG FARMOR






kvällens låt


kvällens underbara!


onödigt

glöm fäna för en stund och kolla bara in denna SMARRIGA PIZZA!!!


 

Mmmm...en HEL PIZZA till FELLE!!  menar efter jag hade ätit paj med vaniljsås så orkade ju inte jag denna stora pizzan, så ja....hunden fick nästan resten...Vågade inte ge honom riktigt hela.

Imorgon

måste jag bara lyda min hjärna hur trött jag än är...finns lixom INGENTING HEMMA! Därav blev det *pizzaonödig* Idag! :) den var god...men OJJJJJJ.... så mätt jag blev!


tips....snälla ni!!!

Fyyyyy fabian vad jag hatar dom!!!
Ettriga små djävlar!
dom bara förökar sig mer och mer för varje dag och dom kommer VÄLDIGT NÄRA INPÅ EN!!!
När man stiger upp på morgonen så bara *krullar* det av de jäkla monsterna!
Idag kom jag riktigt NÄRA en av dom och det riktigt *LYSTE* HAT i ögat på honom!!!




Mmmm...så här jäkla FULA är dom på väldigt...VÄLDIGT nära håll!! o kolla bara så sur detta fanskap ser ut.
Han har säkert oxå haft kompisar som blivit upp dammsugade!!! för jo det är just vad jag gör....jag dammsugar upp dom!!!

Frågan är bara om de ev kommer ut från påsen och röret igen???? Hmmm...kanske förökar de sig med stormsteg där inne i påsen bland allt damm o skit? sen MÅSTE dom bara ut o dricka vatten efter all parningslek?  och just därför befinner dom sig vid min vask??????  KAN DET VA SÅ?

damsugade för fem minuter sen och nu jävlar ska vi se!!




Ser ni dom svarta flygande fäna??? Grrrr....och ändå var det bara en tre minuter sen jag damsugade upp monsterna! VAR KOMMER DE IFRÅN??????  jag blir galen!!!
skulle jag kunna *strypa* dom så hade jag gjort det! men vem kan virka en såååå liten halsduk?

SNÄLLA GE MIG TIPS!!!
hur blir man av med dessa ettriga monster? dom gör ju inte ens nytta....dom bara lever flott på saft o vin o gurka o annat man har hemma. NU VILL JAG INTE BJUDA DOM PÅ MER!  så vad gör jag?


gottis-sugen!

Hemma från jobb nu och var meningen att jag skulle in och handla på B&W efter jobb, och jovisst var jag inom och handlade, men mina fötter ville lixom inte lyda vad min hjärna sa...Min hjärna sa Mjölk, bröd, middagar, diskmedel,tvättmedel, katt o hundmat...MEN...MEN..MEN...mina fötter ville absolut inte styra mot sådana tråkiga saker, dom styrde direkt bort mot goda pajer och kladdkakor, sen tog de språng bort mot vaniljsås...och hur mycket än hjärnan min kämpade emot så var det till slut fötterna som vann genom att göra slag i saken och bege sig med raska steg bort till godiset och där har man ju sen kassorna!
Hmmmm....vilken kamp!!!
fast jag måste ju erkänna att fötterna vann överlägset!! Hjärnan försökte kämpa emot en stund men gav lixom upp för lätt och för snabbt!

Så ja nu sitter jag här hemma med paj,kladdkaka, vaniljsås och godis som jag dessutom öste i mig hela vägen hem i bilen.

 





Har varit så sjukt godissugen nu på eftermiddagen, har bara sett kakor, glass, godis, kakpajer, chocklad, lakris ..ja you name it!! framför mig, så egentligen är det inte konstigt att man inte lyder sin hjärna vid sådana tillfällen!

Nu ska jag ta och njuta av hallon/björnbärspaj


time to work

ja så var det dags att köra iväg igen! Hoppas dagen går smidigt utan en massa larm och andra konstigheter!
Känner mig ganska utvilad såklart med tanke på att jag nästan bara sov och slöade igår :)
Ser ut att bli ett bra väder idag, i alla fall om man kollar mot himlen nu klockan 6





Nu ska jag själv go to work again!


ointressant Lördag

Så var denna Lördag snart till ända och det har varit en tuff dag på jobbet, har gått i ett hela dagen plus att jag o min kollega fick skicka in min tant med ambulans, hon hade bröstsmärtor och var tungandad.
Så idag när jag kom hem var jag bara såååå trött att jag gick och la mig på sofflocket och slocknade och har sovit fram till nu halv 9 ..herregud!! Nu är det ju snart dags att gå och sova igen! Men ibland är det så bara!
På ett vis är det ju bättre att ha att göra hela dagen men tröttheten kommer sen när man kommer hem, som idag då typ.
Ikväll blir det bara Tv tittande här hemma och säkerligen  tidig sänggång, så med andra ord...en ganska Ointressant Lördag!!

Dock får alla andra ha det så skönt med er lördagskväll :))


kvällens låt



visst e den vacker!!


höga klackar!

Jag har bestämt mig för att träna på att gå i skor med lite högre klackar

jag har egentligen alltid varit den där plattfotade tjejen som alltid går med platta skor, men samtidigt tycker jag det är SJUKT SNYGGT med lite klack...man får en helt annan hållning. och det finns ju sååå vansinnigt många fina skor eller stövletter att köpa nu till hösten.

Men när ska man träna på det då? menar jag kan inte ha såna skor på jobb..(stackars mina fossingar då ) Det får helt enkelt bli när jag kommer hem från jobb och tar felle på en promenix

Hihi...skrattar lite inombords eftersom jag kan se mig själv på höga klackar med en hund som drar ganska rejält, och jag som dessutom inte är van! oj..oj..oj...:)

 


syns kanske inte men sandalerna jag har på mig här är ganska höga och det kändes VÄLDIGT OVANT att gå med dom, även om det kändes rätt ok ändå!
Det ska ju inte vara stilettklackar precis men sådär lagom höga!



ja som dessa ungefär...lagom höga för en första gång!
www.skopunkten.se

Japp mitt nästa köp blir nåt i denna stilen!


sådär ja...

Då har man gjort sig skuldfri denna månaden oxå, känns skönt att veta att det faktist blev kvar en liten slant i plånboken även denna månaden, hade ganska många räkningar denna gången, som bilskatten och bilförsäkringen, Konstigt att alla dom dyra ska komma samma månad?  men nu är dom batalda i alla fall *L*

Idag käkade jag frukost med Jeppe o Lisette här hemma, det var riktigt trevligt och jag hade handlat hem lite pålägg så det var ju bara till att vraka  och välja



Sen var Jeppe o jag iväg en runda till svågertorp där vi gick in och kollade på biltema och på Rusta, blev lite köp på Rusta för där hittar man alltid nånting!
Efter det körde jag inom och hälsade på Farmor, ingen förbättring och nu har de även satt in Morfin på henne, man verkligen lider med henne när hon jämrar sig för man är ju så rädd att hon ska ligga och ha ont! som hon ligger nu så känns det nästan som att det bästa hade varit för henne att få somna in lugnt och stilla, Hon sover mest hela tiden och hon ser verkligen trött ut! Slutat äta har hon oxå gjort så hon får ju inte i sig någon näring..endast lite kallt vatten mellan varven, för det tycker hon tydligen är gott!

Ucsh för att bli gammal!!

Nu är jag hemma och som sagt nu har jag nyss bet mina räkningar, Jeppe står här ute med sin bil för att byta bromsar. Funderar på om jag ska laga nåt lätt till middag eller om vi ska ta den enkla varianten idag och kanske beställa något?  Får kanske passa på nu när man nyss fått lön :))
Får se hur det blir!?


svårt att sova

så här kommer en fin låt!



konstig uppfostran

JAG ÄR ARG, JAG ÄR BESVIKEN OCH JAG ÄR ÅNGESTFYLLD!
MEN MEST AV ALLT ARG!!!!!
hur sjutton kan man resonera som vissa människor gör? JAG KAN BARA INTE FÖRSTÅ DET? jag och mina två brödrar är från två vitt skilda världar och om jag ska vara ärlig så föredrar jag MIN VÄRLD!!!
I min värld tar man hand om sina nära och kära oavsett vad!!! Visst kan man ha haft världens bråk med sin ena förälder!!! HERREGUD!!! TILLHÖR INTE DET LIVET LIXOM??? jo det kan jag tycka eftersom jag själv har varit i bråk med mina nu vuxna MOGNA barn! SOM OXÅ HAR GLÖMT OCH *GÅTT VIDARE I SITT FÖRHÅLLANDE TILL MIG/OSS*
Man kan inte *hela* tiden skylla på mamman eller pappan!! ju mer vuxen man blir så har man egna värderingar och mål i livet...den som inte kan stå till svars för sina egna mål i livet ska heller inte skylla ifrån sig! då tycker jag bara att man är FEG OCH ÅTER FEG!!! 
JA rent ut sagt feg om man bara låter åren gå förbi en utan att kunna resonera om problemen.
Jag fattar inte vem som har lärt mig och vem som lärt mina bröder dessa saker?
Visst har jag bråkat med min mamma..tusentals gånger...visst har jag bråkat med min pappa om än lika många gånger, vi har slagits, skällt, kastat ord och div saker men ÄNDÅ lyckas JAG bli vän med båda parter!!!
VARFÖR KAN INTE MINA BRÖDER BLI DETSAMMA????

Jag älskar mina bröder men idag fick jag reda på något som TYDLIGEN har varit på tal en ganska lång tid och det gör att jag bara blir illamående så fort jag bara tänker på det, Vet nu vad ALLA i den kretsen har tyckt/tycker om mig inners inne! så snacka om att vara FALSKA!!!!! FY SÖREN

men jag behöver INGEN! jag har mina barn och dom älskar jag över allt annat och jag tror att dom älskar mig över allt annat oxå!! Trots en massa bråk ibland!!!

kram


livet efter?

Många tankar fladdrar i ens huvud när man har någon som ligger nära döden? själv tycker jag inte om att säga *döden* egentligen...för jag tror STARKT PÅ ETT LIV EFTER DETTA! så död??? NEJ!!! man lever helt enkelt vidare bara!
Jag tror att man föds för att sen återigen återfödas, INGEN  KAN NÅGONSIN TA DEN TRON IFRÅN MIG!
jag kan inte tänka mig att vi lever ett helt liv här på denna jord med både med och mot gång och sen när man levt hela livet så är det bara till att tacka för sig och säga *hej då*?  NEJ NEJ NEJ!!!! jag vill inte ens tänka tanken på att det kan vara så!

Tänk alla barn och ungdomar som går bort i tidig ålder?
Skulle dom bara försvinna för ALL FRAMTID???? NEEEEEEEEEEJ!!!

Visst dom försvinner från sin familj o släkt men ändå så tror jag att dom återföds på ett eller annat vis där dom sen har kontakt med sina kära. även om sen inte de *kära* fattar det!

Detta är väldigt svårt att prata i egentligen för alla tycker och känner så olika, men jag litar verkligen på min innution när det gäller ett liv efter döden.

Det enda jag vill när man dör är att man går vidare till det som en gång varit lyckligt i sitt liv och att man fortsätter leva därifrån!


jobbigt

Träden viner i luften och det blåser full storm, har tittat ut MÅNGA gånger idag mot himmlen och bara undrat hur det är med farmor? Jag har sån ångest över att hon kanske snart inte är bland oss?
Den äldsta generationen i *vår* familj är snart förbi och det känns VÄLDIGT VEMODIGT!!!
Inatt satt min ena faster och min kusin vak på henne, hörde sen idag att hon hade piggnat till en smula igårkväll. KAN DET VARA ATT HON KAN ÅTERHÄMTA SIG????
jag verkligen hoppas att hon kan få komma hem igen, till sin egna lägenhet, till sina egna tavlor, till sin egna säng, till sin balkong!! GUD VAD JAG ÖNSKAR DET! en sista gång bland sina egna tillhörigheter! MEN jag tror att hon har gett upp, Hon låg här i Oxie en ganska lång tid för att vänta på ett permanent boende...HELT PLÖTSLIGT EN DAG hade de inte råd att ha henne kvar, och hon blev flyttad till Söderkulla där hon nu ligger...redan då när de flyttade henne var hon på väg att få lunginflamation...HUR KAN MAN BARA FLYTTA PÅ EN SJUK MÄNNISKA????

DÄREFTER HAR DET BARA GÅTT UTFÖR....som att hon gett upp helt enkelt!!! bli flyttat hit och dit till det ena stället från det andra, som om man inte duger NÅGONSTANS? inte konstigt att man ger upp!!!! Jag vet att min pappa blev helt vansinnig och ringde komunen men har inte riktigt blivit klar över vad de svarade honom.?

På Fredag ska jag in o hälsa på min farmor igen, om kanske inte redan imorgon? Kan bara inte tillåta mig själv att låta bli!!! herregud....Min farmor är 90 år och hon har tänkt på barn o barnbarn o barnbarnsbarn  alla födelsedagar o alla jular jag kan minnas! HON HAR ALDRIG GLÖMT *NÅGON* så varför ska man glömma henne nu?
ATT vara farmor/ mormor måste ändå vara något stort, min farmor för mig har alltid betytt väldigt mycket även om det på sista åren blev mindre men mina tankar har alltid varit hos henne.

Håll ut goa farmor!


höstlikt

Phuu,,,vad trött jag känner mig idag,känns höstlikt nu på morgonen med blåst!
ska man behöva börja med jacka nu? UCSH!
nog lika bra det för jag sitter och fryser redan här inne och när man tittar ut.
Hoppas dagen går fort så jag kan komma hem och slänga mig på soffan en stund.

TRÖTT

TRÖTT

TRÖTT


farmor!

Jahapp, så var första skoldagen slut och det har varit ovanligt tyst egentligen mot vad det brukar vara en vanlig skoldag, men de flesta har väl börjat sent förmodar jag och mopedåket har inte riktigt satt fart ännu,annars är det full rulle utanför fönstret här hemma med mopedljud och fniss o annat! ( bor ju lixom DIREKT vid skolan ) .

FÖRSTA DAGEN I NIAN


Kan inte riktigt fatta att hon nu är äldst av barnen på skolan? det var ju inte alls längesen hon började sjuan och kände sig mer eller mindre ganska förvirrad av allt det nya och allt på den STORA skolan...hur hon skulle hitta och div andra bekymer! Nu helt plötsligt är det hon som kommer hem och säger:

- mamma...herregud vad sjuorna är små och förvirrade!!! men man känner igen sig när man var där!

Mmmm...ändå skönt att höra att hon kommer ihåg hur det var att börja på en helt ny skola med en massa större barn omkring sig, kanske hon lär få ta hand om en förvirrad sjua inom det närmaste? Man vet ju aldrig? och Denise är ju en väldigt snäll och omtänksam person, så det är nog lätt hänt att någon liten sjua kommer och tyr sig till henne. 

Jaja...hon fick sitt shema och hon börjar 9 hela denna veckan så det är ändå ganska skönt eftersom det blir lite sådär mjukstart! 

Idag har jag varit ledig och jag var och fixade skärpet som de glömt ta bort larmet på, sen åkte jag och hälsade på min lilla gulliga farmor och det kändes väldigt hårt att se henne...Ucsh för att bli gammal och orkeslös!!! Men jag är ändå glad över att jag åkte dit, nu vet man verkligen inte hur länge man har henne kvar här? Idag kändes det lite som en *tidsfråga*? meeeen....hon har ju återhämtat sig innan, så man vet ändå inte?

Ska försöka åka in dit efter jobb nu i veckan oxå eftersom hon nu ligger i närheten av mitt jobb, även om det känns tungt att se henne så sjuk så är det ändå värt det!

ÄLSKAR DIG FARMOR!!

 


FILMTAJM

NU BLIR DET FILM FÖR HELA SLANTEN....JAVISST E DET SENT MEN JAG E JU LEDIG IMORGON!
BLIR DENNA FILMEN OCH ALLA SÄGER ATT DEN E BRA??


 

FÅR VÄL SE OM JAG TYCKER DETSAMMA? SÅVIDA JAG INTE SOMNAR?

ÅTERKOMMER OM SVARET!


H&M på jägersro

Eftersom jag var ganska rastlös ett tag innan så tog jag bilen en sväng till Jägersro, gick och småkollade lite och hittade ett skärp inne på H&M och inne på coop forom hittade jag lite skolsaker till Denise, kan behövas nu när skolorna börjar imorgon igen.
Ja tänk...nu har ett helt sommarlov gått och nu är det dags att ta upp allvaret igen...prata och puffa henne så att hon verkligen sköter sista skolåret..viktigt nu eftersom hon nu detta året ska söka in till gymnasiet, Jag hoppas verkligen att hon begriper hur viktigt det nu är att sköta sina skoluppgifter? Åttan var lite si o så med den biten och det blev en massa tjat o gnat som tär på krafterna!

Nu när jag kom hem från jägersro så blev jag en aning irriterad..plockade upp skärpet och vad ser jag då??



ja ni ser!!!! Expediten har glömt ta bort *larmdosan* Helt otroligt!!! och det är inte första gången detta händer just på H&M på jägersro..sist var det för ca en månad sen när denise köpte sig en Bh...likadant då!
Nu måste jag helt enkelt köra dit imorgon igen för att få bort den, så egentligen skulle jag fått det billigare!
Konstigt att det inte började tjuta när jag gick ut från affären?

Detta köpte jag till Denise

Hoppas att hon blir glad!

 

Nu ska jag ta och göra min veckomeny och sen ska jag ta och sätta mig och kolla lite film.


så var helgen slut!

Så var helgen snart slut och det har varit full rulle hela helgen!
I Fredags efter jobb så åkte vi upp en runda till Malmö Festivalen med danska grannarna curt och linda som aldrig har varit där innan. Vi gick där ett par timmar och det var trevligt men MYCKET MYCKET FOLK!!
Det var meningen att vi skulle ta oss varsen Texasburgare men kön där var kilometerlång, så vi hittade upp en annan kö istället som inte var riktikt lika lång och det blev till vildssvinskebaben som smakade ganska gott det oxå! Sen hittade vi en pub/resturang i närheten av lilla torg och där satte vi oss och tog en öl, skönt att få sitta ner lite och bara kolla på allt folk.


 







Igår Lördag var det sen dags för poker igen, Curt och Linda som höll i det denna gången, de bjöd på grillmat och div sallader till det gott gottigott gott!!






Kvällens pokervinnare blev Christoffer och det var kul eftersom de nyligen kommit hem från magaluf och säkerligen behöver pengarna mer än nån annan :))
Lisette var inte med denna gången eftersom hon inte kände sig bra.


vinnaren för kvällen... Grattis!!!

Och ja nu är det Söndag och jag sitter och funderar på om jag ska köra ut och handla lite eller om jag ska vara hemma och bara lata mig?  Har två filmer här hemma från lovefilm.se men dom kan man ju kolla in ikväll, känns lite tidigt att kolla film nu på nåt vis!

Har varit en bra helg i alla fall men gud så snabbt dagarna går när man är ledig, är dock ledig imorgon oxå och då ska jag iväg o hälsa på min farmor och sen till malmöfestivalen med Denise och kanske Lisette?


Lite blandat!

Vilken Underbar dag det har varit, solen har skinit för det mesta idag och det har bara kommit ett och annat regnstänk, man har helt enkelt känt sig glad idag, för nu var det faktist ett par dagar sen man såg solen, så idag när jag körde hem så tog jag faktist på mig solbrillorna i bilen och lyssnade högt på låten innan detta inlägg..HÖGT...HÖGT...HÖGT...hade jag det! Ja jag älskar att ha musiken högt i bilen, kan ju vara typ *sista* gången man kör bil och lyssnar på musik....då gäller det att passa på att verkligen njuta fullt ut!! Hihi..

Idag är det Torsdag och nu har jag bara en fjutten dag kvar att jobba....sen e jag ÄNTLIGEN långledig!!! Är jag glad eller vad??? :)))))



Hmmm...undrar varför alltid min tunga ska komma ut på alla bilder eller i alla fall på många utav mina bilder?

jaja..

Idag fick jag plommon av min kära kollega Mona, hon har stuga på almåsa och hon gjorde sig besvär med att plocka lite plommon till mig och någon annan...JÄTTESNÄLLT..TACK MONA!! och snacka inte om att de var goda!!! Mmmmm.....de var SUPERGODA!!!! tyckte t om jag som inte brukar vara så förtjust i just plommon.


 



man ska tydligen heller inte bli så där konstig i magen utav denna sortens plommon sa hon så man får ju hoppas att det är sant för nu har jag redan ätit 6 st ;)) men visst ser dom smarriga ut?

Nu ska jag leta upp en äckelpäckel fästing på smulan på hennes mage som jag har kännt och försöka få bort den, den upptäckte jag idag när hon låg och solade sig i trädgården.




*NJUTER*


en bra låt


nu ska jag...

gå och sova med




god natt!


makaron-kok

Idag gjorde jag en väldigt svår middag till mig o Denise ;) Tänkte att vi gott kunde ta och unna oss lite extra eftersom vi sitter hemma själv!

DET BLEV DETTA!!



Makaroner och mamma scans köttbullar!!!
Med andra ord....VÄRLDENS LÄTTASTE MATRÄTT :-) ......MEEEN.......

Detta har inte varit en självklar lättlagad rätt för mig ALLTID!!!

Jag kommer ihåg när jag flyttade hemifrån för första gången och jag bodde ihopa med min bror, jag tror jag var 18 när jag flyttade hem till honom, vi bestämde en dag att vi skulle ha makaroner och korv till middag ( ja man levde nog mest på det just då tror jag, man hade lixom inte råd till annat )

Det kom på min lott att det var jag som skulle fixa middagen...Hmmm...LÄTT SOM EN PLÄTT!!! tänkte jag, Däremot hade jag ju aldrig innan lagat makaroner, såg matlagning mest bara som ett nödvändigt ont förr i tiden *L*

Jodå, jag kokte mina makaroner så som det stod på förpackningen, det enda dom hade glömt bort att medela där var att det var viktigt att röra runt ända ner i botten mellan varven, visst rörde jag runt med en slev då och då..Men jag rörde lixom bara uppe vid ytan när det började koka och då kan ju den kloka människan nästan förstå vad som hände!!!?? Dessutom sänkte jag inte värmen på plattan heller, så när det var dags att äta så var hälften av mina makaroner fastbrända i kastrullen och den stackars kastrullen var ju bara till att slänga

GOOD BYE KÄRA KASTRULL!!

därefter fick min kära bror visa mig hur man kokte makaroner..(han var ju van, eftersom han hade bott hemifrån längre än mig, men än idag undrar jag om inte detta hände honom oxå? första makaronkoket han gjorde)

så nej...makaroner är kanske inte så självklart för alla människor till en början :)


fransk manikyr

Nu har jag bestämt mig!! :)) Har länge funderat på att fixa mina naglar och nu vet jag precis hur jag vill ha dom, kosta vad det kosta vill!! Jag har försökt få långa naglar i hela mitt liv känns det som men det funkar bara inte, dom bryts eller delar sig så fort dom börjar få lite längd och då slutar det alltid med att jag biter ner dom.
Franska manikyrnaglar vill jag ha!! så sjukt snyggt!!




Nåt i denna stilen kan jag tänka mig! dom är inte för långa utan sådär lagom långa att dom inte är i vägen för en.
Jag har ALLTID haft korta naglar och nån gång i sitt liv vill man gärna testa på hur det är att ha någorlunda snygga och välformade naglar,och eftersom det inte går på naturlig väg så får man göra det med hjälp utav påbyggnad :)  så när Lisette kommer hem på fredag ska jag be henne beställa tid till mig där hon brukar gå och fixa sina...tror det är på Triangeln hon brukar gå!

Ser verkligen fram emot att få fina naglar och så här fula är mina naglar just nu!!




Har INGA naglar alls med andra ord!!


Lite shopping

Idag har Denise och jag varit ute och shoppat lite, vi tog bussen hemifrån vid 11 halv 12 och då åkte vi upp till värnhem där vi gick in på Entre, där är lixom ALLT!!!
Det var roligt att gå och titta och känna på allt och jag hittade mig två jumprar, ett linne, ett par svarta tights och ett par beiga, Denise handlade hon oxå nästan för hela sin 1000 lapp som hon fått i lön första omgången.
Vi var även inne på www.lagerhaus.se  och där hittar man alltid något man vill ha..jag köpte t ex 10 smörknivar i olika färger, två hängare som man typ hänger över dörrkarmen och en liten söt gul låda där man kan ha gummisnoddar och annat i.












Ja här är lite av det jag köpte, kläderna gör sig inte riktigt bra på fotona dom e snyggare i verkligheten.
Sen rätt vad det var när vi gick inne på cubus så ringde Jeppe och ÄNTLIGEN hans bil var klar!! så vi bestämde att han skulle hämta oss på värnhem och sen köra till Ford för att hämta hans bil, sååååå glad att jag nu har min bil tillbaka, för nu slipper jag ta bussen till jobb imorgonbitti! TJOOOHOOO!!! :))
Nu har jag nyss tvättat håret och nu ska jag kolla in en film som jag fått hem från lovefilm.se

puss


just nu!

 



Min frukost, två grova smörgåsar med ost, paprika och smörgåsgurka och en skål med filmjölk o kanel
Kylen här hemma gapar verkligen tom och det är brist på pålägg, därför blev det ost på bägge mackorna.
Det är inte så kul att storhandla på Konsum precis och jag bara *vägrar* ta bussen till en annan affär för att storhandla! Gå och släpa på en massa tunga kassar NÄ TACK!!!
Får se idag om jeppe hör av sig ang min bil?

Idag är det verkligen grått och trist och det regnade ganska mycket när jag var ute med Felix, fick T om tända lampor i köket för att det var så mörkt!! Är sommaren slut nu tro? det känns lite så faktist!

Nä nu ska jag upp och väcka Denise och höra vad hon säger, om vi ska in till stan eller inte?

see ya!


Ingen bil idag heller

Så skönt, äntligen Måndagkväll och man vet att man är ledig imorgon, ska bli så skönt att få sova ut ordentligt!
Imorse fick jag stiga upp tidigare eftersom jag skulle ta bussen och hela dagen idag på jobb har jag väntat på att Jeppe skulle ringa och meddela att bilen var fixad så jag kunde få tillbaka min egen. Men NIX....ingen bil idag heller *SUCK* nu är jag ju ledig imorgon så då är jag ju inte i jättebehov av bil men till på Onsdag måste jag bara ha fått den tillbaka.

Jaja, imorgon har jag en viktig sak att uträtta åtminstone och det är att införskaffa mig en ny telefon..alltså en vanlig hemtelefon, den vi har nu funkar noll...laddas ut så fort man lyfter luren från laddaren, så ja det är en sak som jag bara måste fixa, blir ju vansinnig när det ringer och man inte ens hinner lyfta luren förrän den lägger av!!

Idag är det sååå lugnt och skönt här, det är bara jag och Denise som är hemma och vi ska vara själv ända till Torsdag, Danny är i kalmar och ja Lisette är ju på Magaluf, så det gäller att passa på att njuta av tystheten! :) och just nu är det OTROLIGT tyst eftersom Denise nyss gick ut för att träffa pojkvännen, Nästan lite kusligt tyst om jag ska vara ärlig så jag tror jag ska sätta på tv:n så man hör lite ljud därifrån.

Nu ska jag kolla lite på elgigantens hemsida om de kanske har någon bra och fin hemtelefon :)

EN SÅN HÄR KANSKE???









jahapp



det är frågan det? kan jag ha kul utan min bil? Nu idag blev jag ju av med den igen, har ju fått lånat min egen bil nu i helgen när jag jobbat och det var helt enkelt underbart att stiga upp i lagom takt och sen gå ut och sätta sig bakom ratten för att köra iväg till jobb i lugn och ro...utan att behöva passa diverse tider och annat!
Ucsh nu får banne mig Jeppe sätta fart på dom där arbetarna som ska fixa hans bil! Jag blir GALEN annars!!!
Nu måste jag helt enkelt sätta mig på bussen imorgonbitti igen och det värsta av allt är att man måste stiga upp så mycket tidigare bara för att hinna med!
Kan man bli beroende eller vad?

Nu ska jag bara jobba imorgon och sen är jag ledig Tisdag men då vill jag verkligen ha den för jag planerar att åka ut med Denise och handla då eftersom hon har fått första delen utav sin allra första lön!! så det är ju klart att hon vill åka ut och shoppa! :)
HÅLL TUMMARNA ATT JAG HAR MIN BIL TILL TISDAG, MEN ALLRA HELST TILL IMORGON SÅKLART!

good night änd sleep tight



fyllt franskbröd

Igår när jag kom hem så fixade jag till en *typisk lördagsrätt* Inte middag men ändå nåt sådär lagom gott just en helgkväll! men eftersom jag var så trött och seg igår så orkade jag inte lägga in receptet.
Idag däremot känner jag att jag har mer ork :) solen e ju framme just nu och det kan ju betyda mycket på ens humör, känns lite som det ska bli åska idag oxå? Men jag hoppas såklart inte det!
Fyllt franskbröd var i alla fall jättegott och jag har hittat receptet inne på matplatsen


4 pers

1 lantbröd eller liknande (runt eller avlångt) jag hade ett runt
500 gram blandfärs
1 lök
2 vitlöksklyftor
10 soltorkade tomater (mina var i olja)
1 burk krossade tomater
1 dl blandade oliver,svarta och gröna
125 gram mozzarella
150 gram riven ost
salt
peppar
2 msk torkad basilika eller en kruka färsk
1 gnutta socker
smör/margarin att steka i


Gör så här:


Hacka lök, vitlök och tomaterna. Stek färsen med löken och tillsätt sen de krossade tomaterna,soltorkade tomater och basilika, låt puttra i ca 10 min och smaka sen av med salt, peppar, och socker. ställ åt sidan en stund.

skär av ett lock på brödet och gröp ur tills det återstår 2 cm runt om, Hacka oliverna och skär mozzarellen i småbitar. Blanda ner riven ost, mozzarella och oliver i köttfärsblandningen och fyll brödet med detta.
Lägg på locket och klä sen in brödet i foliepapper och grädda brödet i 175 grader i ca 30 minuter tills det är genomvarmt.

skär upp och servera med en god fräch sallad.

Tyvärr glömde jag fota under tiden jag gjorde allt men fick med en bild på brödet när det var klart.




gott var det men nästa gång jag gör detta så ska jag ha ett avlångt bröd, tror att det är lättare att skära i ett sådant, annars var det en perfekt fredags/lördags kvällsrätt!  och köttfärsen blev jättegod!


ösregn och åska

Jisses vad det har regnat idag, ja det regnar fortfarande , och det är nästan lite översvämning ute på stenplattorna på baksidan och snacka inte om åska, det har mullrat och blixtrat hela eftermiddagen..Phuu...tur man kom innanför dörren innan det började åska i alla fall, jag som e livrädd för åska!!
På jobbet idag så regnade det däremot lite mellan varven och jag vet inte om det är vädret som har gjort att jag har haft himmla ont i mitt vänstra knä idag, det har varit en sån där molande enträgen värk, Just nu känns det väl lite bättre men nu är jag istället sjukt trött så jag känner att det blir tidig säng för mig idag, ska faktist gå o knyta mig efter att jag är klar med detta inlägget, Jag satt ju och somnade i min fåtölj innan när jag slötittade på tv och då är det ju ingen mening med att kämpa sig vaken bara för att det är Lördag! Kan det vara hösttröttheten som kommer smygandes redan????  Liiiiiite tidigt va? Men idag har det faktist varit ganska höstlikt...dock inte så kallt förstås.
Nä nu ska jag dra mig uppåt och slänga mig i sängen och ligga där uppe och kolla lite på tv innan man faller in i sömn, så godnatt  och ha en fortsatt skön Lördagkväll!



olycksdagen



Ja idag har det ju varit den hemskaste dagen på hela året enligt många som tror på det här med skrock!
ÄR DU EN SÅN SOM TROR PÅ DETTA?
jag kan väl ha en liiiiten känsla för hela grejen men det är typ inget som jag tänker på under hela dagen, däremot så tänker jag på datumet om det nu inträffar nåt konstigt under dagen och jo iofs så  hade jag ju lite otur idag, sen om man kan räkna det till fredagen den 13??? Hmmmm...det vette sjutton!!
Det handlar om att vi har larmet på jobb fram till klockan 15:00, därefter tar kvällen över!
Min kära kollega ringde ganska exekt 14:55.....alltså 5 minuter innan jag skulle stänga av det förbaskade larmet!
Mr   J behöver toabesök!!
Ohhhh...jisses tänkte jag..INTE NUUUUU!! KLOCKAN E JU 5 I TRE!! TYPISKT NU DEN TRETTONDE!
jaja...bara till att bege sig upp till Mr J och låta honom gå på toa och det var VÄLDIGT BRÅTTOM!!
och ja nog var det bråttom alltid...han fixade ett stort A som man säger när man gör stort på toaletten!

Detta är oxå det enda som jag råkat ut för idag Fredagen den 13!!!

så nej jag tycker inte att Fredagen den 13 har skapat så stora problem för mig, lite otur kanske men det har man väl mer eller mindre varje dag på ett eller annat vis!

Dom som däremot upplever allvarliga olycker, dödsfall och div saker just denna speciella dag, kan jag
förstå att dom verkligen börjar tro på det här med FREDAGEN DEN 13

Nu ska jag dock försöka njuta av min sk. olycksfredag! :)))


kassler i ugn

Ja då har man testat ett nytt recept idag och det var himmla gott och kommer självklart komma på bordet fler gånger :) ganska lättlagat oxå och det är ju en fördel så här mitt i veckan.


4-6 personer

 

700-800 gram kassler

4 dl creme fraiche

2 dl mellangrädde

1 röd paprika

1 grön paprika

1 msk tomatpure

1 msk dijonsenap

1 knippe finklippt persilja

dragon

strösocker

salt

svartpeppar

*Allt efter smak*


Gör så här:


skiva kasslern i tunna skivor och bryn de som hastigast i lite smör i en stekpanna


 

Lägg sen över dom lite omlott i en ugnsform

Häll ner creme fraichen i stekpannan där kasslern har brynts, tillsätt tomatpure,senap,persilja och kryddor..smaka av och spä med grädden för att få lite mer sås

Strimmla paprikorna och lägg ner dom i såsen

 



låt puttra en liten stund och häll sen över såsen över kasslerskivorna



Grädda i ugn 200 grader i ca 20-30 min

servera med ris och sallad



väl värt att prova och receptet har jag hittat på matklubben.


07:30

Godmorgon Torsdag!
Sitter här just nu med en go kopp kaffe och njuter utav tystnaden, egentligen bestämde jag igår att jag skulle sova länge idag men vad gör man när man vaknar och inte kan somna om? Då är det ju lika bra att få benen ur sängen och tassa upp. Kaffet var redan på i alla fall så det var ju bara till att hälla upp en slurk till sig :)
Jag har fortfarande inte fått tillbaka min bil, så idag blir det tyvärr inget skoköp! Imorgon däremot måste jag få tillbaka den eftersom jag jobbar hela helgen och eftersom ni vet att jag ogillar att ta bussen så vill jag ju ha min bil, men Jeppes bil har blivit lovad klar imorgon så jag hoppas verkligen att det blir så.
Jag skulle gärna vilja åka ut till Ikea oxå och bara gå o kolla och drömma, vill ha nytt här hemma lite överallt! såsom gardiner, lampor, kuddar, vägg-krokar till badrummet m.m---m.m
Idag verkar det bli fint väder men på nåt sätt så känns det lite som att sommaren är slut? Man är inte längre så motiverad till att sätta sig för att sola, den tiden är lixom förbi för detta året kan jag tycka, men vi får se...blir det grymt varmt idag så kanske bikinin åker på igen?
Nu ska jag först börja morgonen med att bädda och plocka undan i vanlig ordning, sen lär det bli ett par maskiner tvätt eftersom Lisette återigen åker utomlands imorgon.
Ja dom rika kan och dom fattiga försöker :))


höst?...neeeeeeeeeee



Nu börjar man känna att hösten e på väg, först märker man det med att det blir mörkt som attan på morgonen när man ska stiga upp, sen inte mindre på kvällarna...börjar bli sådär myspysigt nu med en massa ljus och lampor igen, så nu är det snart dags att sticka ut till Ikea och köpa nya lampor för detta året :)
INTE FÖR ATT JAG VILL ATT SOMMAREN SKA VARA SLUT!!! men imorse när jag var på jobb kvart i 6 så kändes det liiiiiite sådår höstmysigt! Jag ÄLSKAR hösten med fina soldagar och lite kyligare i luften, när man så smått börjar klä sig i yllekofta och matchande halsduk och fingervantar!
MEN idag blev det ju varmt igen efter morgontimmarna så det var bara att slänga koftan på axlarna och sen bege sig hem! :)

Denna hösten har jag många planer på G, jag ska börja fixa ett rum i taget här hemma... få det så där mysigt som bara jag vill ha det! Kosta vad det kosta vill!!!
Mitt nya intresse är helt enkelt heminredning!!

Nu ska jag ta mig en runda ut på facebook innan sängen kallar!

sov gottigt alla vänner!



friska fläktar

Sitter just nu och njuter av mitt öppna köksfönster och att det fläktar friskt i håret, för idag har det varit varmt att jobba, så bara mysigt med friska fläktar! :)




Dagen idag har varit jättelugn på jobb och jag hoppas bara att chefen inte sett min kollega och mig idag när vi hela eftermiddagen satt i solen och bara njöt ;)) och smaskade på varsen glasstrut!
Ibland måste man bara få lov att ta det lite lugnt och det var ju inte vårt fel att Vt som vi egentligen skulle till inte ville ha hjälp!! :)
Nu ska jag bara jobba imorgon, sen är jag äntligen ledig på Torsdag och då skulle jag ju vilja köra ut och handla skor men fortfarande så har jag ju ingen bil och jag vet inte om jag hinner få den till Torsdag??? Hoppas...Hoppas:::Hoppas!!!!

Nu ska jag kolla lite matsedlar för nästa vecka!

pöss


jag dissar bussen

Måndagkväll och jag är SUPERTRÖTT!! ja jag har varit trött hela dagen idag, vet inte om det är vädret eller om det är för att jag är deppad över att inte ha min bil som jag är van vid?
Jeppe var ju här hemma i helgen och då tappade han hela sin nyckelknippa och på den hade han både huvudnyckeln + reservnyckeln till sin bil...Hmmmm....hur knasigt kan det bli? Har letat här hemma ända sen i lördagsmorsse efter dessa förbaskade nycklar, men utan resultat!! han har helt enkelt tappat dom utomhus och som det är just nu så har ju Jeppe fått låna min lilla pärla och jag fick ta den ELÄNDIGA BUSSEN IMORSE!!! fyyyyy fabian vad jag tycker illa om att sätta mig på en rutten buss när jag vet att jag har min bil!!!
Jag verkligen HATAR att ta bussen!! fattar inte hur man kan klara sig utan bil? jag känner mig sååååå handikappad och frustrerad över att behöva STÅ OCH VÄNTA PÅ NÅGOT SOM SKA PLOCKA UPP MIG!!!
Grrrrrrrrrrrrrrrr.....jag blir galen!!!!
Imorgon får Danny köra mig till jobb, men eftersom han börjar 6 så måste jag ju vara på jobb innan, men hellre det än att ta bussen!
Nu vill jag bara gå o sova, och det tänker jag bannemig göra oxå!
såååå

GOOOD NIGHT!!


SOV GOTT

OCH NU SÄGER JAG GONATT MED EN FIN LÅT






 

 



SOOOOOOV GOTT!!


lisette!!

Idag e jag oxå överlycklig att min lilla dotter har kommit hem välbehållen




Hon har varit i Turkiet en vecka med en vännina och gissa om tankarna har gått fram och tillbaka?
Två unga tjejer som aldrig vart utomlands helt på egen hand!
Nu hade de bara varandra att ty sig till.
Lisette hörde av sig med jämna mellanrum men det var ju mest under dagtid, på kvällen funderade jag mycket om vad de kunde vara med om, och som de flesta mammor vet så förstorar man nog upp ganska mycket om *VAD SOM KAN HÄNDA*
jag var SÅÅÅÅÅ GLAD ATT SE HENNE!
På Fredag åker hon igen....till Magaluf...men då åker hon med svärson Christoffer och på nåt vis så känns det lite bättre, de släpper typ inte varandra i sikte och bara det känns betryggande.

LOVE YOU!!


mor fyller 65..

Idag 8/8-2010

Ujjj..tänk 65 år!!! Hur gammal e man inte då? :) men i mina ögon e hon ändå min unga mamma som hon har varit ALLTID!! har alltid varit stolt över min mamma över att hon kan behålla ungheten i sig och då ska vi inte förkasta barnsligheten, för hon om någon kan få världens 90 åring att dansa på bordet typ.
Hon har alltid haft barnasinnet i behåll och jovisst, många gånger har man väl kanske skämts över henne men innerst där inne så älskar man ju henne som den mor/mamma/morssa hon är!!  Vi satt just och pratade om det idag på kalaset om det där vad man kallar sin mamma? Mmmm...som jag redan sagt så kallar jag ju min mamma just för *mamma* ,,,däremot min kusin Anna-Lena tyckte att det lät lite barnsligt när man själv är vuxen så hon kallar då Ulla och Hugo för morsan och farsan!  Jag däremot tycker att det låter lite sådär hårt och tufft på nåt vis? sen är det samma med dom som kallar sin mamma o pappa för *mor o far* HUR GAMMALMODIGT LÅTER INTE DET??? men allt beror ju på hur man är uppfostrad?
Jag vet att mamma kallade mormor och morfar för *mor och far* även min pappa sa *mor och far* så egentligen kan jag undra varför just min mamma o pappa ville att vi skulle säga *mamma och pappa*
För mig kommer det i alla fall ALLTID vara mamma oavsett om hon blir 100 och jag 80 :)

Ja nu är min mamma pensionär, och jag får hoppas jag får uppleva MÅNGA,,,MÅNGA,,MÅNGA år till med henne,,för de åren jag haft med *min mamma* hitintills är både på gott och ont men såklart för det mesta *GOTT* 
Idag när jag kom hem så var jag bara tvungen att hitta fram mitt gamla album och kolla igenom lite foto och det är med ett leende man sitter och tittar.

LOVE YOU MY DEAR MOTHER!!!


Min mamma o jag!  visst e hon vacker!!!

 


min mamma idag 65 år och fortfarande vacker och full av liv!



en bild på sällskapet



min mamma, jag och stefan när vi bakar och sen när mamma var på jobb så käkade jag o stefan upp alla bullarna som hon hade lagt i frysen hihihi...vi åt dom frusna helt enkelt!!

Nisse stod som vanligt för middagen!! så mamma e ganska bortskämd när det gäller att få middag på bordet! Han är typ frugan i huset! ;)))

HA EN FORTSATT SKÖN KVÄLL KÄRA LILLA MAMMA!!!

 

 


Old Dogs

fyy så mätt i magen jag är nu!! :) Precis käkat fiskburger tallrik

och man blir himmla mätt på en sådan, jag orkade inte ens äta upp min tallrik men kanske bara för att jag oxå stoppat i mig en o annan kokkoskaka som denise fick för sig att baka idag när jag kom hem från jobb.
Egentligen är jag inte så himmla glad för kokkos för det är så sött, men två st slank ner i magen i alla fall :))


Nästa gång hon gör sådana här så ska jag tipsa henne om att hon kan doppa dom i lite smält blockchocklad! typ toppen på dom! då ser dom genast lite trevligare ut oxå!

Nu ska jag sätta mig och kolla på en film från www.lovefilm.se  som jag fick hem i veckan



Old Dogs




verkar vara en ganska bra film om man läser vad den handlar om och walt Disney brukar ju göra hyffsade filmer tycker jag. Igår innan sängläge så kollade jag på *I taket lyser stjärnorna*


en svensk ungdomsfilm som jag tyckte var helt ok, lite sorgsen mellan varven då man satt med en stor gråtklump i halsen så den var verkligen värd att titta på, annars brukar jag inte tycka om svenska filmer men denna var faktist bra! Den skänker lite eftertanke!
Men nu ska jag ta och bänka mig i fåtöljen så jag önskar alla en fortsatt bra Torsdagskväll

kram banan


jeppe rensar fisk!

japp, så var då jobbeTorsdagen slut för denna veckan och nu har jag bara jobb imorgon oxå sen är det Äntligen Fredagkväll Tjoooohooo..så skönt!! Och imorgon kommer jeppe hit eftersom  de ska ut och fiska på Lördag morgon och det är ju alltid kul när han kommer, ja han var inom en sväng igår oxå eftersom han även då varit ute och fiskat och han skulle lära sig att rensa fisken :))



här står han och är VÄLDIGT KONCENTRERAD!! jag tyckte förstås att det såg farligt ut mellan varven eftersom han höll kniven och skar *mot* sig och inte *emot* sig!

Till slut fick han i alla fall grepp om hur han skulle göra och han fick en hel del middagar till honom och Beccy!
Fisk till middag ska vi ha här hemma idag, blir fiskburgare med sallad ...enkelt och väldigt gott!

Imorgon är det sista dagen för Denise på sommarjobbet och det tänker vi fira med en kaka därifrån, sen kan man väl alltid hoppas på att hon får sin lön lagom till Malmö Festivalen som jag tror startar den 20/ 8?

Nu ska jag hänga upp en maskin tvätt och gå ut och sätta mig en stund i trädgården medans solen är framme! kanske få lite mer färg på benen? ;)


nu var det dags igen..




BARA IDAG OCH IMORGON KVAR, SEN E MAN ÄNTLIGEN LEDIG IGEN!!

LÅT DENNA DAG SPRINGA SNABBT IVÄG!


städar

Ja jag håller på att städa och nu kanske det är dags att plocka in sina svarta lurviga mattor?
under denna sommaren så har de mer varit utomhus än inomhus, som alla vet så drar ju svart och då specillt *svart lurvigt*  till sig en massa damm och annan skit, så man har lixom fått ta ut dom vareviga dag för att ryssta dom och då har de allsom oftast fått stanna ute efter att man skakat bort dammet, har tänkt som så att det är inte lönt att dom ligger där inne för imorgon får jag ändå ryssta dom igen!
Men som sagt...nu vill jag ha dom där inne..får se hur länfe de får stanna inne denna gången! :))


Här ute har de säkert hängt en vecka nu!! I regn,blåst och solsken...Hmmm..jaja... bara till att ryssta dom så blir de fina igen!


.......


Känns som jag är uppe med Tuppen och jo det är jag väl oxå för klockan är bara 06:00, ska väcka Denise och sen ska jag nog krypa under täcket en stund till..alla fall fram till 8 vill jag sova nu när jag har min lediga dag.
Jag plockade fram en fläskfile från frysen igår så jag måste kolla upp vad jag ska göra med den? Måste snart börja med mina veckomatsedlar igen, för det är såååå svårt att komma på vad man ska ha till middag dag för dag.
Solen ser ut att stråla från en blå himmel så idag tror jag att det blir till att sola, all färg på kroppen börjar ju försvinna och det är ju lite synd faktist!
Tänker mycket på Lisette som befinner sig i Turkiet just nu och hon skickade ett sms häromdagen och sa att de hade 49 grader...JISSES!!! jag hade inte orkat med en sådan värme, jag hade legat pall i havet eller bassängen, och t om på natten hade det varit 35 grader!!
Nu ska jag ta och väcka Denise och sen försöka få i mig lite frukost!

hej svejs


Klibbig måndag

Hemma från jobb nu och det  känns skönt att Måndagen är avklarad för visst är väl Måndagarna segare än alla andra dagar? eller är det bara en fix ide man har fått för sig?
Idag tycker jag dessutom att det har varit äckligt klibbigt och då är det inte så mysigt att jobba, man vill helst av allt bara ställa sig i en kall ducsh och det gjorde jag oxå med en gång jag kom hem och gissa om det var skönt :))
Man blir oxå ganska slö utav denna klibbiga värme, orkar lixom inte ta sig för saker och ting men eftersom jag köpte oxfärs på Nydalas konsum billigt så var jag i alla fall tvungen att fixa till nåt med den eftersom det var sista förbrukningsdag idag. Så jag köpte hem cevvapcci??  krydda och gjorde sådana när jag kom hem.



bra att ha i frysen och bara plocka fram en dag när man känner sig sugen eller oxå ta med sig till jobb.
Denise tog sig ett litet bad i tunnan för även hon tyckte att det var jobbigt varmt




På Onsdag är jag ledig och blir det fint väder då så ska även jag ta mig ett bad i tunnan, var ett tag sen nu och man får ju passa på nu under sommaren för sen till vintern kommer då inte jag att bada i den :)
Resten av kvällen ska jag nog bara slappa (jag älskar att slappa) hihi...

HA EN FORTSATT FIN MÅNDAGKVÄLL ALLA DÄR UTE!!


RECEPT

Efter mycket om och men så har jag väl lugnat ner mina känslor sen förra inlägget, trots att jag fortfarande är himmla arg och besviken, men jag har lixom kommit till det där stadiet i förhållandet där jag *egentligen struntar i vilket* och det är ju synd om man tänker efter för då brukar det ju bara gå *UTFÖR* och det har det egentligen gjort för längesen om man ska vara ärlig....jag bara VÄNTAR på att karlen i huset ska göra slut! hade kännts såååååå mycket lättare då!
Jag är så fruktansvärt rädd för att *såra* och det kommer jag självklart göra om det är jag som säger *FINITO*
han kommer må FRUKTANSVÄRT DÅLIGT om det är jag som gör slut för gott, och det är just det som gör att jag drar på det hela, pallar inte med när *nära* mår dåligt!...Tänker inte på mig själv precis!!! och det är *SKAMLIGT EGENTLIGEN*

JAJA....NU SKA NI FÅ ETT GOTT RECEPT!

 

KASSLER MED OSTTÄCKE 4 PERS


500 GRAM KASSLER
2 STORA GULA LÖKAR
1 BURK CHAMPINJONCREME
2 DL VISPGRÄDDE

TILLBEHÖR:

PASTA,RIS,POTATIS
GRÖNSALLAD


GÖR SÅ HÄR:

skala och hacka löken

bryn löken i lite margarin i en stekpanna

smöra en ugnsform

skiva kasslern i tunna skivor

varva lök,kassler,lök kassler i ugnsformen

vispa grädden till luftig konsistens

blanda i en burk champinjoncreme

bre över kassler o lökblandning

strö riven ost över

grädda i 225 grader i ca 20 minuter

servera med T ex potatis


löken brynes i lite margarin



kasslern skivas i tunna skivor.


kassler och lök varvas i en smord ugnsform


vispa grädden lite fluffigt


blanda i lite champinjoncreme i gräddblandningen!

Bre cremegrädden över kassler och lökblandningen och sätt sen in det i ugnen i ca 20 min i 225 grader

 



färdigt resultat




Denises tallrik


OCH



DENISES NYA HÅRFÄRG



Grrrrrrrrrrrrrrrr...............


Japp, så kan man väl uttrycka min känsla när jag kom hem från jobb idag
Vet snart inte vad jag tar mig till? stryper människan i sömnen en vacker dag känns det som!
Vill inte gå in på Detaljer men fyyyyy fabian vad illa jag tycker om karln i huset just nu och jag MÅSTE lixom bara skriva av mig och få utlopp för mina agressiva känslor, annars vet i gud vad som händer härnäst! Är rädd att det blir MORD i oxie snart!! :) och den skyldige heter Annette!!

Ja bara så ni vet menar jag!


FÖR

Denna snälla gulliga tjej kan verkligen få dåndimpen ibland och då blir ögona svarta som få, och muskler stora som karl alfred typ! :))

Jaja..lite skämt o mycket allvar!

Håller på med middag nu som jag inte tror kommer smaka nåt vidare för det såg verkligen inte gott ut när jag fixade till en del utav receptet men skam den som ger sig! Måste ju smaka!!  Och jag lovar att berätta!

kram


RSS 2.0