mer vitt från skyn...



Så här såg det ut hemma hos mig imorse och visst är det vackert!!?? kolla bara träden


ser ut lite som i en saga kan jag tycka *L*

Och mer vitt har det börjat falla nu ikväll...sakta men säkert dinglar de små snöflingorna ner från skyn och det är RIKTIGT,RIKTIGT skönt väder ute :) jag var uppe och handlade för en stund sen och ja jag verkligen älskar när det är så här vitt, blåsfritt och fridfullt, man känner sig skön på något vis när man har varit ute i sådant här väder och man sen kommer in i värmen och tänder upp lite levande ljus och bara typ myser av att se all snön utanför fönsterna!  *me like a lot*

Nu ska jag påbörja en kyckling och avocadogryta här hemma och jag hoppas verkligen att det kommer att lukta gott medan jag fixar till det....( jag älskar nämligen när det luktar mat i kök ) :))


Kommentarer
Postat av: Jayne

Det ÄR fint..kanonfint...speciellt om man nu är ledig som jag är..till 10 jaunuari..wooooow.

Mitt nya jobb..ja...ingen aning. En birt rektor har gjort en tjänst bara för mig...som inte finns utan den är bara för mig!!!!

Jag ska bland annat stötta upp specialpedagog i klasser, lära lärare hur man kan arbeta med barn som har läs och skrivsvårigheter...hon har MÅNGA planer för mig, men det är i första hand ett vikariat...så jag ville ha tjänstledigt . Min chef har gett en NY kollege detta....för att hon ska ut på sit tlivs resa... men jag som jobbat där i 17 år fick NEJ.

DÅ bestämd ejag mig..jag går oavsett vad det blir för jobb.

Jag lämnade idag in en uppsägning och en tjänstledighetsansökan..och när vi skulle hämta våra julklappar så fick jag veta..jag får tjänstledigt...SÅ skönt..det känns tryggt och bra. DÅ har jag ngt att komma tillbaka till OM jag vill och så..

När jag ska böra på nya...ja...ingen aning. ska prata med min nuvarand echef på måndag...spännande och läskigt.

2010-12-18 @ 01:33:25
URL: http://jayne.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0