tiden är otillräcklig

Jag hinner inte riktigt med allt känner jag!! Känner mig stressad utav att det snart är Jul och jag har inte ens handlat hälften i vare sig julklappar eller mat!! Meeen det är som vanligt när det är JAG! , jag är typ ALLTID ute i sista minuten så jag tror att det kommer att bli så detta året oxå tyvärr...fastän jag sa förra året att jag skulle vara ute i god tid detta året, ja i alla fall med klapparna..Hmmm...jaja!!
Där ser man hur mycket man kan lova sig själv som man sen inte håller :))
Jag fick ju gjort lite förra helgen när jag var ledig som att baka lite julkakor-godis ....MEN allt är ju redan uppätet!!
så det är bara till att börja om igen!!!
Och DENNA GÅNGEN ska INGEN få lov att smaka en smula ens...jag vill ju ha det till självaste julaftonen när man sitter där och kollar på alla fina program på Tv:n och man är proppmätt efter maten och nöjd med alla sina klappar...hur gott kan det då inte vara med lite kaffe,risalamalta och en god hembakad bountybulle??? Mmmm...eller varför inte en sån där god havregrynskaka som jag smällde ihop på 15 minuter i helgen...*mums vad goda dom var* och jo jag lovar att jag ska dela med mig av receptet ;) ska typ bara få tummarna loss!!

I Måndags var jag i alla fall uppe i stan för att leta julklappar, tog bussen härifrån Oxie och hoppade sen av på Triangeln, ja dom har ju ändrat busslinjerna nu pga av citytunneln???? Varför fattar jag inte för det var en himmla massa förvirrade människor överallt, det har ju varit lite dåligt med information förstår jag eftersom det var så många som trodde att dom skulle gå dit där dom brukar gå! Min ettabuss brukat t ex gå ända till Gustav...men nej inte nu längre!! Nu måste man byta!
Annars var det jättemysigt att gå runt och kolla i olika affärer, (slippa jägersro) ;)
På fredag är jag Ledig igen och då ska jag nog fortsätta mitt julklappsinköp, kanske tar mig en till tur in till stan...dom har ju lite stånd uppsatta mellan gustav och Triangeln med mycket fina mössor och annat krimskrams...och vad jag hörde av Lisette så vill hon gärna ha en sån där *NORRLANDSMÖSSA* :) om man nu kan kalla dom det? Jättefina var dom i alla fall, och jag funderar på att köpa en till mig själv i julklapp....hahahaha....kanske rentav en likadan mössa till hela familjen???? Tjoohej...vad fina vi ska bli!!

Just nu längtar jag lite efter att jul och nyår är förbi, så att man kunde börja längta så smått till Våren..för det kan man inte innan känns det som! Man har lixom inte tid att tänka på vår och sommar när inte ens julen har varit här! *suck* men nu räknar vi snart ner åtminstone :)))

Dags att steka lite ägg och bacon här nu!

kram

jag i min fula mössa!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0