mobilia tur

Hemma igen efter en tur till Mobilia och shit vad mycket folk där var, det var knappt så man fick nån parkering men till slut lyckades jag hitta en i alla fall. Denise och hennes vännina gick iväg för sig och jag tog mig en shoppingvagn och gick in för att handla,,,Hmmm...rätt vad det var så såg jag att det stod *Malmborgs* och inte Reveny som jag trodde det hette! *hehe* Mmm..det är ju flera år sen jag handlade på mobilia...mat då alltså. Och gud vad dyrt det var att handla där, jag trivdes inte alls i den affären, så det blev bara att jag tog det nödvändigaste bara för att bli klar så fort som möjligt. Sen var det ju egentligen gardiner jag ville ha men idag blev det då inga gardiner utan det blev två Tunikor istället, en scarfs, ett bälte, och örhängen istället *L* så ja gardinerna får helt enkelt vänta en stund till.

Denise och Parand kom in på kapp ahl efter att de hade träffat killen från Helsingborg, Denise var glad att de hade träffats trots att det bara var en kort stund och nu får hon lixom ta och göra ett beslut snart! Jag hoppas förstås att hon håller sig till Viktor och jag tror nästan att hon kommer att göra det pga avståndet till Helsingborg.  Men säker är jag inte!!

Nu e klockan snart 18:00 och jag ska börja med middagen nu...sen middag idag blir det men det spelar ingen roll...det är ju Lördag och allt!



mina två tunikor som jag köpte idag, passart jättebra till Jeans eller svarta leggins!

Kommentarer
Postat av: Lisa ♥

Ja, det brukar vara svårt att parkera vid mobilia på helgen. Hittade också en scarf där nyligen..hihi och gardiner fyndade jag superbilligt på ellos rea. Kolla där annars, så slipper du mobilia. Trevlig blogg, förresten:)

2010-02-06 @ 18:15:40
URL: http://heartoflisa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0