årets första dag 2010

Årets första dag har varit väldigt seg här hemma,,seg och skön måste jag erkänna, men så blev det ju oxå ganska sent man kom i säng inatt..gick nog inte och la mig förrän klockan var 3 halv fyra nåt.
Nyårsfirandet var trevligt med Jeppe och Becky, de kom hit vid 4 tiden och de började med att köra en pokerrunda medan jag fixade iordning middagen som var herrgårdskyckling,ris och sallad och maten blev mycket uppskattad vilket får mig på glatt humör :)
Tiden går alltid fort när man har det trevligt så rätt vad det var så var ju klockan 10 i tolv och det var dags att bege sig upp till kullen för att skåda fyrverkeriet och ja det var lika fint som alltid,,glömde tyvärr kameran så det blev inga foton.
Efter fyrverkeriet så gick vi tillbaka hem och dukade fram lite ost o kex och rätt vad det var stod det 4 grannar på dörren som oxå kom in och gjorde oss sällskap. *trevligt..trevligt*
Klockan var nog tre när de gick hem och då gick alla och la sig.

Idag har det som sagt varit en slö dag men ganska skönt att bara slöa ibland, Jeppe och Becky stack för ca en timme sedan, även han var ju ganska bakis och seg idag så det var bäst att vänta med att köra eftersom de säkerligen har mycket poliskontroller ute idag.

Lisette och Christoffer kom hem nån gång inatt? vet inte hur dags men hur det än är så ligger dom och sover fortfarande i alla fall och klockan är halv sex snart *hihi*

Nä nu ska jag fortsätta sega och dega här hemma!










Kommentarer
Postat av: Kryddburken

Hej Annette!

Vill önska dig ett riktigt gott nytt år och god fortsättning!



Många kramar från Öland!

2010-01-01 @ 23:18:38
URL: http://kryddburken.se
Postat av: Jayne

mmm...gårdagen var seg... men också denna dagen på sitt sätt. Ok, lite mer har vi gjort idag... men det känns ändå segt och sköööööönt.



Hoppas du har en trevlig helg.

2010-01-02 @ 17:56:09
URL: http://jayne.blogg.se/
Postat av: layod

Hej..allt bra....du är så tyst... kram

2010-01-03 @ 21:35:40
URL: http://jayne.blogg.se/
Postat av: layod

facebook... jag heter jayne kvist blomgren ;)

2010-01-05 @ 18:45:36
URL: http://jayne.blogg.se/
Postat av: layod

jag sökte dej ...ingen annette...gick via din doter...

Märkligt..

2010-01-05 @ 19:10:01
URL: http://jayne.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0