lördagen avklarad

Så skönt...Lördagens jobb aVklarad!! :=) känns bra. Även idag har jag frusit om mina fötter så det var jätteskönt att komma hem i värmen och få slänga av sig strumporna och sätta på sig innemystofflorna och ännu skönare var det att komma hem och inte en kotte var hemma, såå tyst och fridfullt.
Danny, Lisette,Jeppe,Christoffer, och Becky har pokerafton borta hos grannen och Linda ( grannfrun ) kom och frågade om jag hade lust att komma bort och äta men jag sa nej, orkar bara inte gå bort och festa när man ska upp o jobba imorgon igen.
Vet inte om hon blev lite ledsen men ärligt talat så bryr jag mig inte, för en gångs skull sa jag nej för att jag verkligen inte alls känner för att gå bort efter en hel dag på jobb. Ibland MÅSTE man bara få lov att tänka på sig själv! så NEJ jag har inte dåligt samvete!!
Vill passa på att njuta av stillheten här hemma nu när man är själv och jag ska faktist ta och hälla upp ett kar med varmt vatten o sätta mig i ett bad, skönt när man är lite sådär frusen som jag är just nu!

Idag blev jag så himmla sugen på fastlagsbulle så när jag var på jobb så gick jag in o köpte mandelmassa, vetebullar och vispgrädde och satte igång med det nästan med en gång jag kom hem, när dom sen var klara så var jag inte sugen längre *L* så nu står där lite fastlagsbullar i kylen som bara väntar på att få bli uppätna :)
kanske jag smakar en bulle lite senare ikväll? men egentligen har jag aldrig varit riktigt förtjust i fastlagsbullar, där e så mycket grädde på dom o jag får ont i tinningarna utav grädde.

jaja...nu ska jag ta o hoppa in i badet!









Kommentarer
Postat av: Jayne

ha ha ha ha ha du är tokig du... Men ont i tinningarna...av grädde..ehhh??? Aldrig hört om det. Jag gissar att bullarna blev uppätna hur som.

Söndag och helgen snart slut..en ny vecka på väg. Jag mår inte helt ok men har fått veta att kollegan är sjuk så ja...får helt enkelt inte bli sjuk nu!

Kram på dej

2010-01-31 @ 17:27:06
URL: http://jayne.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0