lördagen i bilder..

Gokväll i stugorna!! Denna dagen har helt enkelt varit hur bra som helst, jag sov ganska länge iofs men jag kände mig i bra form när jag steg upp, tog en kopp kaffe och sen har det lixom bara flutit på i full fart...Jag tog och började städa och sortera ovanvåningen och speciellt då det ena rummet där uppe som bara STÅR och där man bara har samlat en massa skit. Det blev två fulla säckar som behövdes slängas...nu är där ju jättetomt där uppe men som sagt det får vara så tills Lisette flyttar...då ska väggen rivas igen och det kommer bli ett stort sovrum, ja jag ska ha ett eget sovrum så småningom eftersom mannen i huset snarkar som en häst! Det får typ bli mitt rum plus gästernas när vi har sådana på besök.
Danny städade hela nedanvåningen medan jag var uppe och röjde och sen rätt vad det var så åkte grillen fram *L* det blev grillad korv till Lunch






smakade bra men jag orkade dock bara en endaste liten smal grillad.

Har nyss nu lagat middag och det verkar gott....kasslergratäng med philladelfiaost...ja glöm inte gå o kolla min receptblogg http://annettesrecept.bloggplatsen.se

Har nu nyligen roat mig med att göra en inbakad fläta på Denise...




jag sa åt henne att hon är VÄLDIGT söt när hon har en sån där typiskt flickfrisyr och att hon gott kan ha det i skolan några gånger...Mmmm...vi får väl se? 

Nä nu ska jag strax ta och äta lite och ska bli spännande o se om det smakar bra? Återkommer med besked :)

Kommentarer
Postat av: Jayne

Väntar med spänning på hur maten smakade!!!

Steken blev till belåtenhet här hemma!!! Mina söner älskar pepparbiff och detta smakade ju snarlikt så..helt underbart gott sa de.



Nu sitter jag i soffan med ett glas vin bredvid...njuter av en härlig LÅNG kväll... hoppas jag.

2010-01-23 @ 20:00:34
URL: http://jayne.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0