Måndag

Jahapp, så var man nu inne på sin sista veckas semester *snyyyyft* gud vad fort 5 veckor kan gå!!! Men jag har i alla fall haft himmla tur med vädret :)) så det kan jag ju inte klaga på!
Igår morse kom Jeppe och Becky hit och vi körde iväg till Klagshamn för att bada, men vi var lite sent ute..där var FULLSMOCKAT med bilar och det gick inte att hitta någon parkering, och eftersom klantiga jag missade avsatsen från uterummet ner till plattorna i trädgården i Lördags så snubblade jag och stukade min fot kraftigt, så jag hade jätteont, så han ville inte parkera för långt bort. Istället körde vi ner till Ystad till Svarte och där var det lagom med folk och vi fick tag i en parkering.
Det gick höga vågor och det såg sååååå skönt ut men jag vågade helt enkelt inte för min fot så det var lite jobbigt att sitta där i värmen och inte kunnna svalka sig.



Jeppe, Denise och Elin badade i alla fall..visst ser det härligt ut?

Idag ska jag Köra grabben och svärdottern till Svågertorp..de ska ta tåget över till Kastrup för att flyga ner till Turkiet en vecka...om jag e AVIS???
JAPP..SÅÅÅKLART!!!

Och idag har Denise börjat sommarjobba..hon var redan iväg när jag vaknade imorse kvart över 7, Hon börjar 7  så jag fick ju lite panik när jag vaknade och såg att klockan var över 7...men..men..hon var som sagt redan iväg.
Hoppas det går bra för henne och självfallet tänker jag på henne hela tiden, Min *lilla* flicka som sommarjobbar!!! Känns konstigt!!

Nu ska jag ta och fixa lite frukost så att Jeppe o Beccy får mat i magen innan de far iväg!

kramis


Kommentarer
Postat av: jayne

Usch, hoppas foten kryar på sig nu.. kanske du ska sjukskriva dej så spar du lite dagar.. :)

Var sommarjobbar dottern? Min äldsting har ju sommarjobbat nu i 4 veckor och idag börjar hans sommarlov på riktigt...han är supernöjd med sig själv och jag är nog minst lika nöjd. Han har gått och lagt sig 22.00 varje kväll utan gnäll, kommit upp 6.30 också utan gnäll i fyra veckor.. trots att lillebror har kunnat vara kvar uppe och sen sova till han vaknar. SÅ nu är äldste sonen värd ledighet en vecka.. sen ska vi jobba undan lite skoluppgifter är tanken.. hmm... får se får se.

Poolen... ja.. fyller med vatten.. men vill gärna fixa klortabletter innan alla börjar doppa sig..så man inte blir sjuk. Mindre kul att behöva vara det under semester och denna värme.

Kram på dej

2010-07-12 @ 09:07:14
URL: http://jayne.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0