My style Today!!

japp så här såg jag ut idag med min nya scarfs och en knallrosa väska o lite rosa brillor ;))




snyggt med det rosa till det svarta tycker jag, och jag ska fortsätta köra på rosa i sommar...bara Älskar den färgen just nu! varför vet jag inte men det har lixom blivit som en *fix ide*

Hemma från jobb nu och jag känner mig ganska trött idag, Vädret har varit toppen ända tills jag kom hem, då började det att mulna på och nu har det nyss kommit några droppar regn...Men det är ju varmt i alla fall! så kanske kanske kommer sommaren nu??

Imorgon e jag LEDIG!!!  *skönt*skönt**skönt* vet inte vad jag då ska hitta på, beror väl lite på vädret vad man känner för men som vanligt så blir det kanske en massa städ.
Åker kanske och hälsar på min lilla goa *lillasyster chici* ? var ju ett tag sen nu.

jaja...nu ska jag ut o fråga *mannen i huset* vad vi ska ha för middag idag???? ;) han har ju varit hemma hela dagen så NÅN MIDDAG BORDE DET VÄL BLI??? eller vad tycker ni?? :)))


Kommentarer
Postat av: Mamma

Hej gumman varför slår du inte näven i bordet o säger ifrån ATT NU VILL JAG ATT MIDDAGEN ÄR FÄRDIG NÄR JAG KOMMER HEM.Jag menar är man hemma så får man facktiskt hjälpa till Men du skämmer bort dom förmycket. Jag tycker dom leker med dig.Om du kommer i morgon så ring för vi har själv några ärende att göra. KRAM

2010-05-19 @ 17:40:37
Postat av: SHERRIERiley23

I know that present time students do not trouble just about their writing assignments simply because they order <a href="http://essaysexperts.com/custom-coursework.html">courseworks</a> and can erase their problems.

2012-03-14 @ 13:12:43
URL: http://www.essaysexperts.com
Postat av: essays online

It’s much better to buy term papers online at paper services than spend long hours on doing boring duties.

2012-08-08 @ 00:44:50
URL: http://bestcustompapers.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0