vad har du i din väska kvinna??

Idag när jag var på Willys och handlade och när jag stod i kön så kom där rätt vad det var en fråga från en liten söt flicka som stod bakom mig i kön med sin mamma :)

Först hörde jag ju att flickan tydligen tyckte att min väska var himmla fin för hon sa till sin mamma att hon gärna ville ha en precis likadan och mamman mumlade nåt om att ( ja du får önska dig en sån när du fyller år)
Mmm...hur många gånger har man som mamma inte sagt just dom orden till sina barn?? *L*

Ja och sen kände jag bara att det var nåt som petade på mig, jag vände mig såklart om och fick se denna lilla flicka på en 4-6 år och hon ville helt enkelt bara veta vad jag hade i min väska *hehe*

Tyvärr hant jag inte berätta för henne eftersom det blev min tur att lägga upp varor, men så härliga ungar är egentligen :)) bara ställa vilka frågor man än har lust till..*L*

I bilen hem satt jag och funderade på vad jag egentligen har i min väska så jag var bara tvungen att kolla!!


javisst kan man väl bli kär i denna väska? och speciellt om man är en liten flicka på 4-6 år...ja jag är ju själv kär i den!

 

detta hade jag i min väska idag iallafall ;))

 


min smink-neccesär, två sorters kroppslotion,nycklar,mobil,tuggumi,cigg, tändare OCH min kamera som inte syns här eftersom jag tog bilden med den ;)


Ja tänk vad många frågor man kan va med om när man står i kö nånstans





nu e det dags att laga lite middag!


Kommentarer
Postat av: Petra

Så HÄRLIG din väska är och så mycket du fick plats med hehe.

2010-05-26 @ 12:40:13
Postat av: RosellaBurris29

Some people go to <a href="http://4submission.com">article submission</a> to make the outcome close to this topic famous. We think that you should do the same action.

2012-02-22 @ 02:45:45
URL: http://www.4submission.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0