56 och oskuld

Mmm...man får slå två flugor i en smäll tydligen :) Idag är det då nämligen både *fars dag* och Felix födelsedag, han blir så mycket som 8 år!!! och 8 år uträknat i människoår blir inte mindre än 56 år!! Herregud!!! han har gått om hela familjen och det värsta av allt....HAN ÄR FORTFARANDE OSKULD!!!!! Hmmmmm....stackars hund!!!
Men han har haft en bra dag i alla fall, Jeppe kom hit en runda för att gratta D på fars dag och då hade jag köpt en billig tårta på konsum, så Felle fick en bit tårta även han!! plus att han fick en smakbit utav middagen jag fixat till idag, och han är just nu JÄTTELYCKLIG!!!  han går ju annars enbart på torrfoder eftersom D försöker få ner honom i vikt!


DEN LILLE GAMLINGEN!!! men lika glyttig fortfarande med att bita sönder saker som kommer i hans väg, som innan idag,,,, en blyertspenna som låg under köksbordet...som nu är i tusen bitar!! :))
snacka inte om att vara EXPERT PÅ ATT SNO GODISPÅSAR!!!! jisses...så mycket godis han egentligen käkat under alla sina 8 år som hund!!! En gång fick han tag på en hel chockladkaka 200 grams och gissa om han var *speedad*????
Trodde nästan att vi skulle få åka in med honom!!! Ja chocklad är ju rena giftet för hundar och jag tror på det, genom att ha sett Felles reaktion efter att ha käkat en hel kaka av chocklad!!! :))

I LOVE YOU MY DEAR DOGGY!!!


Kommentarer
Postat av: Petra

Så söt han är!!!

2010-11-14 @ 20:12:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0