dottra hemma...

....och mamma glad!!! :)
spelar nog ingen roll hur gammla barnen blir, man bekymrar sig ändå för dom och undrar hur dom har det?
Lisette har nyligen varit i Milano med svärson Christoffer och jo jag visste att dom skulle komma hem som idag, så sagt och gjort, jag skickade ett litet sms till dottra vid 6 tiden och frågade hur det var med dom?
Hmmmm....INGEN LEVERANSRAPPORT!!!
Genast skenade ju mina tankar iväg om vad som kunde ha hänt dom, kunde dom ha råkat ut för huliganer?
ja tankarna skenade iväg i ca en halvtimme, sen rätt vad det var så kom det fram en leveransrapport och jag kände mig genast lite lugnare!
Hon skrev tillbaka att de hade landat nyss....( ja visst ja, man får ju inte ha mobiler igång på flyget )
Sååå skönt och kul att ha henne hemma igen, hon hade köpt massa fina saker men hon berättade att det är ganska dyrt i Italien, men de hade haft en jättebra resa och massor av foto på Zlatan hade hon tagit :))


my lovely dotter!!!

Nu sitter jag bara och väntar på att den lilla dottern ska komma hem så att jag kan krypa ner under täcket och bara sooova!!! för nu är jag bara så trött så trött!!!

dom här fina nagellacken köpte LIsette i Italien


helt gudomliga färger och nästa gång jag fixar mina naglar ska jag ha naturliga som man kan måla, har tröttnat lite på franska naglar nu eftersom man ser så fort dom växer ut och för att man just inte kan måla sina naglar. Jag vill kunna måla  dom i alla dom här fina färgerna. Tänk bara att kunna matcha sina naglar med de kläder man har på sig!! så sjukt snyggt!!!!

NU tackar jag för mig och säger gonatt o sov sött!

pösski

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0