sill....nä tack

varit hemma hos mamma o NIsse idag där jag fick en burk med plommonsylt och en burk med äpplemos, vi försökte öppna äpplemosburken men shit vad korken satt hårt, inte ens M i huset klarade av att öppna den? så vad gör vi nu? ska man slå ihjäl burken eller vad? då finns ju risk att man får skärvor i halsen! INTE BRA!!
Nisse e tydligen en *andra hulk eller nåt*?
HUR ÖPPNAR MAN BURKLOCK SOM INTE VILL GE MED SIG???

Idag fick jag oxå en himmla massa tidningar, gissa vad jag gör med dom??




såklart...rensar dom på smarriga recept!! :)), ibland löser jag oxå lite korsord men det händer inte så jätteofta precis. Är som sagt mest ute efter en massa recept.
Idag håller jag på med ett nytt recept....*lövbiffsgryta* och gissa om det smakar bra??? Mmmmmm......såsen är gudomligt god och jag tror man kan ha både potatis, ris och pasta till denna grytan? ...Recept kommer när jag har smakat på den.

Jeppe kom hit helt appropå för en timme sen, han hade vart ute och fiskat och fått en och annan torsk men mest sill vilket vi inte vill ha.





fina torskar det där :))

sillen däremot ville M i huset inte ha att göra med så han ringde morssan o NIsse men ingen svarade så vi får se? ska försöka ringa en gång till, annars hamnar de väl i soporna och det är ju lite synd eftersom julen den närmar sig och man alltid behöver sill då!

Nu ska jag fortsätta med middagen här hemma!

höres o synes

Kommentarer
Postat av: Jayne

Prova att sticka in en sked eller liknande undertill....ibland kan det funka.

2010-10-17 @ 21:07:19
URL: http://jayne.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0