beroende



HEJSAN SVEJSAN I STUGORNA!!

vårt internet har varit nere sen igår eftermiddags och det är inte klokt så dåligt man kan må pg a det :)) man är helt sjukt beroende utav datan, ja man märker ju inte av det så mycket när dom väl fungerar men när dom sen lägger av!!! Hmmmm...då märker man egentligen hur mycket datorn betyder för en!! FAST o andra sidan...man får ganska mycket gjort som man annars brukar skjuta upp.
Nåja...Jeppegrabben var här idag efter jobb för att kolla om han kunde få rätt på det men nix...och efter att han hade pratat med bredbandsbolaget så fick vi besked om att vi kunde hämta ut en ny makapär på Hansakompaniet, sagt och gjort så körde han och jag dit för att byta ut aparaten, åkte hem för att installera och ändå funkade det bara på en data....telefonen funkar fortfarande inte och den andra datorn kommer vi inte ut på´internet på, han ringde upp suporten igen  och då visar det sig att aparaten vi nyligen hämtat hem, att det även är fel på den!!! MYYYYY GOOOOOOD!!! så nu måste vi byta den imorgon ytterligare en gång!!!
Tur att Jeppe är så duktig som han är när det gäller datorer...utan honom hade jag inte ens kommit ut på nätet ikväll.
Imorgon ska jag jobba och efter jobb ska jag nog ta Denise med mig och gå ut och äta med henne.

Denise har dessutom blivit RIKTIGT DUKTIG på att visa framfötterna i skolan sen vi hade samtal i Måndags...hon har fått en helt annan gnista för det här med läxor och flera av hennes lärare har redan märkt skillnad, hon lämnar in sin mobil så fort hon kommer in i klassrummet och hon sätter sig längst fram i salen, Jättekul är det och jag märker på henne att hon själv tycker det är kul, T om idag FREDAG tog hon fram sin SO bok och började plugga lite!! Nu hoppas jag såklart bara att det håller i sig under hela nian men det verkar som om hon behövde det där samtalet och vi ska ha uppföljning om en månad, ska bli spännande att höra vad de då säger!



försjunken i skolarbete!! :))
HOPPAS...HOPPAS...HOPPAS

att det håller i sig.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0