chickago NR 2

Ja så var nu jobbehelgen slut för denna gången och det känns ganska skönt att det nu är hela 14 dagar tills nästa gång jag jobbar helg även om de nu RÅKAR GÅ HUR SNABBT SOM HELST!! :)
Vi bestämde i alla fall att vi ska fixa lite buffe nästa gång vi jobbar, alla ska ta med sig någon maträtt så smakar vi utav varandra, piffar ju alltid upp jobbehelgerna något om man hittar på lite sådana saker och det känns genast lite roligare att jobba! Jaja...helgen har i alla fall flutit på bra och det har inte varit några konstigheter över huvud taget!
Min kollega berättade däremot något imorse som jag har gått och tänkt på under hela dagen, hon berättade att hon läst på datan *sydsvenskan* att två flickor 16 och 18 år gammla hade blivit beskjutna när de stod och väntade på bussen igår natt här i Oxie....HERREGUD!!! jag var tvungen att gå in och läsa om det och mycket riktigt...en bil hade kört förbi och då hade minst ett skott avlossats från bilen och det rubricerades som mordförsök!!! INTE KONSTIGT ATT MAN ÄR RÄDD NÄR DENISE ÄR UTE....nu vågar man ju knappt släppa ut henne!!! och vad är det för sjuka personer som kör runt och skjuter på helt främmande människor??? Vilket samhälle lever vi i egentligen?? Malmö har blivit som en andra stadens Chikago, det börjar hända liiiiiite väl mycket nu tycker jag, man känner sig inte trygg i sin egna stad längre!! Ska man verkligen behöva fly sin egna stad där man växt upp och bott hela sitt liv för att kunna känna sig trygg???
Först var det det här med att de sköt på stadsbussarna och nu har de t om börjat skjuta på personer som t ex står och väntar på bussen!! VART SKA DET SLUTA??

Nu när jag kom hem så satt Denise med skolböckerna uppslagna och pluggar :)))) ingen kan bli gladare än mig!!
Hon har SO prov på Onsdag och jag ska förhöra henne sen när hon är klar, men nu ska jag ta och börja med middagen här hemma....blir som sagt taccos idag.

Ha en skön söndageftermiddag!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0