14-2-2011

ALLA HJÄRTANS DAG!


Ja inte för att jag har firat på nåt speciellt vis,brukar inte fira denna dagen speciellt mycket men ändå kul att den finns ju.
Idag har då inte vädret gått i hjärtats tecken precis ;)) det har ju rent ut sagt varit SVINKALLT!!! och nu kan man bara längta efter lite sol och lite mer värme, jag är VERKLIGEN trött på detta kalla vädret nu, men vem är väl inte det? Såg på nyheterna att det även ska blåsa full storm imorgon UCSH!!! 
Nu har i alla fall semesterlistorna kommit upp på tavlan på jobb så nu ska man bara ta och bestämma när man vill ha semester, börjar längta redan nu så det lutar att jag kommer att ta den tidiga semestern detta året oxå och förra sommaren hade jag ju tur med vädret på min semester :)) Man kan ju alltid hoppas att även detta året blir fint eftersom vintern har varit så förbaskat lång.
Något köksbord har jag fortfarande inte hittat och nu börjar mitt humör tryta på grund av det, känns så *naket* i köket utan bord och stolar, men i helgen ska det läggas manken till för att hitta ett fint köksbord, jag vill ju gärna ha ett vitt bord eller oxå vita stolar.
Ikväll blir det tidigt i säng, känner mig trött och seg och frusen ( tar tid att få upp värmen i kroppen efter att ha varit ute och sprungit i denna kyla)  Denise ska bara ta och komma hem,sen blir det kudden för min del.

HA EN BRA FORTSATT HJÄRTEDAG ALLA DÄR UTE!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0