Äntligen..

har jag internet igen..Ucsh vad jobbigt det är att vara utan internet..man känner sig sjuk på något vis, ja man känner sig inte som en hel människa åtminstone :) INTE KLOKT EGENTLIGEN att man kan bli så beroende utav en maskin, men jo det är man verkligen.
Datan är helt enkelt som en liten kompis för en,är man utan den för länge så blir man orolig i kroppen och ingenting är roligt eftersom man går och tänker på sin data hela tiden och undrar vad det kan vara som är fel?
Denna gången vet jag inte vad det är som har varit fel men helt plötsligt så kunde jag inte komma ut på nätet för att betala mina räkningar, så Mr D var och hämtade ett nytt modem idag..även det nya modemet ville inte funka när han väl kom hem med det..men nu efter mycket om och men så funkar det igen ;) få se hur länge det varar? för telefonen här hemma fungerar inte heller,så rätt vad det är kanske det lägger av igen!?
Nu har jag i alla fall fått betalt in mina räkningar och det är ju ändå det viktigaste just nu!

Efter att ha jobbat hela helgen så är jag äntligen ledig imorgon och då är mina planer att åka hem till mamma för att förhoppningsvis bli fin i håret ;) ska försöka vakna i någerlunda tid och köra iväg så man kan äta frukost med dom.
ska även försöka storhandla imorgon innan jag kör hem igen och då blir det nog på city gross eftersom de har billig kassler och billig Oboy :))

Men nu väntar soffan på mig.

sleep well


Kommentarer
Postat av: lisette

haha ja klart du kan få. jag titta lite i den igår. rätt goda saker alltså.

2011-03-01 @ 12:01:23
URL: http://lajsette.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0