min nya skönhet!!! :))

och så här ser den ut min nya skönhet



Jag är så glad för den och det är min alldeles egna data!! Jeppe var med mig igår och köpte den och han hjälpte mig att instalera virusprogram och sånt!  så nu kan jag blogga igen som vanligt, efter att ha varit utan data ett par dagar! Känns skönt :) Tänk när man inte hade data, hur fick man egentligen dagarna att gå? *hihi*
Jag har varit sjuk ett par dagar, i Torsdags när jag var på väg till jobbet så bara flög förkylningen på mig och det blev ännu värre under dagen, så halv tolv orkade jag inte mer utan fick köra hem och lägga mig, låg helt pall på soffan hela eftermiddagen/kvällen och min nya soffa var underbar att ligga och slöa i :))
Igår (fredag) mådde jag lite bättre men var som sagt fortfarande ganska snuvig, men febern var borta och jag orkade vara uppe på benen, så Jeppe och jag stack iväg vid halv två tiden, då vi körde till svågertorp (onoff) och siba, sen körde vi till Media markt och slutligen till elgiganten där jag köpte min fina vita data, en Sony!
Köpte även en ny batteriladdare till Denises data och nu sitter jeppe och försöker göra hennes Toschiba lite snabbare genom att instalera in ett nytt program i hennes data så att den blir lite snabbare att handskas med.

 
puss på dig min data hoppas vi ska komma överens!! :))

nu ska jag gå och ta en ducsh, blir lite fest ikväll med ett par grannar.


Kommentarer
Postat av: lisette

snygg som tusan. sa ju att det finns liknad datorer som mac, och förmodligen så sa väl jesper att du inte skulle ha mac :P haha mamma glad nu!! vi har inte fått internet men jag ska lära dig ett bra knep den dagen du blir av med internet :D

2011-02-05 @ 13:24:02
URL: http://lajsette.blogg.se/
Postat av: lisette

ja jag vet. vi kommer göra det! vi ska ringa direkt på måndag, om inte det går så ska vi be om lägre månads hyra i alla fall.



haha ja visst är den fin? den va billig med, vi ska sticka ut till chili på burlöv C en dag så kan du själv kolla in sakerna där.



jo, jag använder min iphones internet. jag koplar in laddaren i datorn och så trycker jasg på "nhätdelning" och sen har du internet, du surfar på mobilens internet. jag ska visa dig imorgon då vi ses så nästa gång ni har krångel med datorn så låna pappas mobil och så får du internet :)) bra att veta faktiskit den dagen det händer.

2011-02-05 @ 16:47:15
URL: http://lajsette.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0