glad men ändå ledsen!

Ja det är blandade känslor jag har i kroppen idag, Lisette och Christoffer var ju och kollade på lgh förra veckan och idag fick de besked på att de fick den :) Jätteglad för deras skull eftersom de jättegärna ville ha den, men ledsen på ett annat vis, menar nu lämnar även hon boet!!! känns jättekonstigt redan nu och jag känner redan av saknaden jag kommer att få i kroppen när hon inte längre kommer vara här hemma...UCSH!!! vill inte tänka på det bara, kommer sakna skratten som jag,Lisette och Denise har haft här hemma många gånger, kommer även sakna Lisettes och Denises tjaffs med varandra och även de gånger då Lisette har hjälpt till att stötta upp när vi haft ev problem med Denise!
Att inte längre behöva oroa sig för om hon kommer hem efter jobbet, jo det är ju klart att man tänker på det men det blir så mycket starkare när hon bor hemma än när hon har sin egna lgh..
JAG VILL INTE ATT HON SKA FLYTTA!!!! samtidigt vill jag bara att hon ska må bra och få det hon vill ha och nu har de då ÄNTLIGEN fått en lgh som de vill ha!! egentligen borde jag ju hoppa av glädje och jo det gör jag väl på ett vis eftersom man ser glädjen i hennes ögon...samtidigt så tänker man ju på hur man själv mår i detta läget! UCSH....Men som sagt!!!!
Man äger aldrig sina barn, man har de bara till låns!!

Denise kommer nog sakna ihjäl sig även hon, hon är van vid att Lisette ställer upp för det mesta när det är några problem, men hon flyttar som sagt inte så långt och det är en tröst i allt kan jag tycka!
De har ju fått en lgh mitt emot folkets park..en fin tvåa och det ska bli jättekul att se den!
Denise kan ta bussen och sova över nån helg då och då...själv kan man ta bilen och hälsa på närsom!
Jag har svårt att föreställa mig Lisette med eget boende, men samtidigt ska det bli jätteroligt att se hur hon och Christoffer kommer att forma sitt liv efter varandra och hur de kommer att inreda sin första lgh! :)

Bara två veckor tills hon ska flytta och det är nog det som känns jobbigast!! man hinner ju knappt vänja sig vid tanken på att hon inte ska bo här längre..allt har gått så snabbt!!!

*SNYFT*

MEN ALL LYCKA I VÄRLDEN ÖNSKAR JAG DOM!!!




Mamma/svärmor o Denise håller tummen att allt kommer gå bra!!!


Kommentarer
Postat av: Jayne

Hu...ja... jag kan inte ens tänka tanken...att barnen flyttar. Man vet ju att det blir så, det SKA vara så... men.. men jag då??? Hur ska jag klara mig??

Kan jag får ett litet övernattningsrum och sova över ibland kanske...??? hi hi hi

Minns när jag och Petra flyttade.. men då var vi hemma hos pappa och Z en hel del i början...ändå..

Men fy...

MEN så klart KUL för henne och för dem..att få bli mer och mer vuxen, får ta sina steg i livet och ja... klara sig mer och mer själv...

STOR kram till dig

2011-01-14 @ 18:15:30
URL: http://jayne.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0