Vår var är du?

Så var ytterligare denna helgen snart slut, dessutom min *jobbe*helg så nästa gång det är helg så är jag leeediiig!! Ahh...bara längtar!!
Nu står köttfärsen på spisen, Denise och Fredrik spelar data, Lisette och Christoffer är inte hemma, men jag gissar på att de har åkt en tur till Ikea *S* dom har stora planer för tillfället och det kan man ju förstå! *L* själv känner jag av saknaden mellan varven trots att hon inte ens har flyttat ännu, hur kommer det då att kännas om 14 dagar??? kanske tidigare t om? beror ju på om de kanske får nycklarna innan den 1 Feb? Vi får se!
Mr D är inte hemma än, han har vart på middag i sjöbo med gamla herrklubbsgänget så han har  sovit över där och väntas väl hem närsom!
Jag tänkte att jag får ta och passa på att låna Lisettes Mac, för snart kan jag inte ens göra det längre!! BuuHuu!!
Måste ta och köpa mig en ny data, men jag vill ha en Mac som hennes,har lixom vant mig vid denna nu och den är skön att använda, men kostar säkert en förmögenhet!! ska fråga henne när hon kommer hem vad de tar för en sån här data!
Det sköna med denna helgen har varit att det har varit ganska milt väder så jag kunde ta bilen både på Lördagen och idag...hoppas...hoppas..hoppas att det milda vädret håller i sig ett tag till! Var helt underbart att bara sätta sig i bilen på morgonen och köra iväg och likadant när man sen slutade klockan 3.
Jag längtar så sjukt mycket efter våren, när man får den där härliga känslan i magen, som man bara lyckas få just när det är vårväder :))
Nu ska jag börja med spagettin här så det inte blir middag mitt i natten!

Ha en skön Söndag!

Kommentarer
Postat av: lisette

10 lakan tar dom, men mamma... det finns datorer som är på ett ungefär vid den datorn so9m jag har. som inte har samma pris. :))

2011-01-18 @ 17:47:18
URL: http://lajsette.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0