vill verkligen INTE!!!

Bli sjuk och behäva stanna hemma!!  men idag känns det som att jag ska få Lisettes färkylning och det vill inte säga lite det!!! Hon har verkligen varit jättedålig, med hosta, feber,halsont, snuva,näsblod och kräkningar pga av att hon hostat så mycket, RIKTIGT JOBBIGT HAR DET VARIT FÄR HENNE!!! och som sagt, nu ikväll har både Denise och jag kännt av färkylning i kroppen, min näsa bärjar bli täppt och det känns även i halsen att det inte är som det brukar, UCSH!!!! jag vill INTE bli sjuk!!! jag hatar att vara färkyld och täppt i näsan! Och jag ska ju jobba hela helgen!!! och imorgon ska vi ha mäte hela dagen, men det värsta är när jag blir färkyld är att det alltid sätter sig på mina ägon, dom rinner alltid och det ser ut som om jag springer omkring och lipar eller nåt!
Men det är ju inte säkert att det blir något av det!!! HOPPAS INTE!!!
Imorgon blir det en ny Tv-bänk här hemma, ska hämtas hem efter jobb imorgon så det ska bli spännande att se hur den ser ut och jo jag bestämde mig  fär att bara ta den ena utav de bägge, räcker ju lixom med en. :=0
Nu ska jag lägga mig o kolla lite tv och färsäka kurera mig under täcket så att man kan vakna upp frisk och kry imorgon bitti! 

kramis 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0