What about my kiddie cat?

Vad fattas min lilla smula till katt? jag är sjukt orolig för henne just nu!! Hon kräker näst intill varje kväll/natt??? vad kan det vara? Hon verkar må bra annars och när hon väl har kräkt så vill hon gärna komma och kela jättemycket med
en..Ibland får jag för mig att det är som om hon vill säga *hej då* eller nåt? Detta har pågått de senaste dagarna..ja typ 4-5 dagar!!?
Varför kräks hon bara sådär helt plötsligt? varför har hon fått mindre aptit?
Idag kokte jag torsk till henne, och först bara luktade hon på det och var sen på väg att hoppa ner utan att ens smaka..sen blandade jag det med lite kattmat (kalv) och då smaskade hon i sig ganska rejält vad det såg ut som!
Hon går inte ut lika ofta som hon har gjort innan, det vill jag ju såklart ha till att det är vinter och blött o kallt. 
Känner inte riktigt igen henne? men hon verkar ju inte ha ont någonstans, det är just bara det att hon har börjat kräka ganska mycket och jag vet inte vad som är fel? kan det vara saltet hon får på tassarna när hon *väl* går ut och som hon sen slickar i sig? eller vad??? jag blir nästan sjuk av att se henne på detta viset!
Hon är min BABY..och jag är så sjukt rädd om henne och vill ju bara henne det allra bästa i livet!
Ska ju snart in och vaccinera henne så jag får väl fråga då vad det kan bero på? men visst är det givet att man blir orolig som bara den, när dom beter sig annorlunda än dom brukar!
Hon och jag har en speciell kemi ihopa som ingen annan kan förstå...låter kanske sjukt, men nej...det är bara så det är!
Jag är så sjukt rädd om henne!
my little kiddie cat!!







smulans matte med mössa o halsduk




Kommentarer
Postat av: Jayne

Kan vara saltet!!!!

Min Sessa var så här en period... till vi kom fram till att det var den nya kattmaten, ja dte tror vi..för vi slutade med den och hon slutade.

Men det kan ju också vara för att hon inte trivs med tillvaorn för tillfället... att hon blir deppad av att vara inne, även om hon då själv vägrar gå ut.

Vår Sessa hade en lååååång period där hon bet av sig päls och jag tror att det var för detta med att gå ut och inte gå ut. Hon hade vant sig vid att vara ute som hon ville, men så kom hon bort och efter det så lämnar hon knappt huset och absolut inte trädgården. Går oftast en sväng runt huset bara och vill sen in igen... men hon ville säkert mer...

Katter är ju katter.

Jag hoppas ni kommer underfund med vad det är och att hon kryar på sig.

2011-01-10 @ 13:20:08
URL: http://jayne.blogg.se/
Postat av: lisette

en blogg till dig, en kattblogg hahaha super roliga bilder : http://torstens.blogg.se/

2011-01-14 @ 01:39:32
URL: http://lajsette.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0