orolig...

Ja jag är orolig och nervös nu!!
Smulan var med om ett slagsmål i förmiddags, en katt som kom i i vår trädgård och förmodligen ville hon bara försvara sitt Revir? i alla fall hörde jag bara ett vråltjut därute och Felix bara flög ut och skrämde iväg den andra katten!! en stor svart katt, Smulan är ganska tuff av sig så hon stack efter den svarta katten trots att jag skrek på henne att komma tillbaka, hon kom tillbaka bara en liten stund efteråt,,lite avvaktande men ändå kelen mot oss här hemma. Sen efter någon timme såg jag att hon hade ett ganska djupt sår på ena sidan, typ vid armhålan vid ena frambenet. Jag ringde ut till djursjukhuset för att förhöra mig och dom tyckte att jag skulle komma in med henne.
Mycket riktigt!!
Det var ganska djupt så dom ville sy ett par stygn.
Vi fick helt enkelt lämna kvar henne där för att sen återvända när de är klara med henne någon gång under kvällen.
Nu ringde det för en stund sen i Mr D,s mobil men han hant ej svara..jag försökte ringa upp men då kommer man inte fram, förstår inte varför dom inte ringer på hemtelefonen? eller på min mobil?
Ucsh...hoppas bara det inte hänt henne något..det är ju alltid risk med att söva djuren.
Det kändes sååå hemskt att lämna henne kvar där, det har ju aldrig hänt så innan och hon riktigt darrade i kroppen hela hon.
Hoppas dom ringer snart igen så man får klarhet i hur det är med henne.

stackars lilla smulan


MIN LILLA TÖS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0