första "lätta" dagen!

Phuu..Måndagen är avklarad och likaså min första bantningsdag :) för visst är väl måndagarna bara så fruktansvärt tröga att jobba? och speciellt då om man har varit ledig på helgen vilket ju jag har varit. Det känns annorlunda att jobba helgen och sen att även jobba måndagen, för då är man ju lixom redan inne i sitt arbete, men har man då varit ledig både Lör o Sön så tar det tid innan man vaknar till liv igen på Måndagen.
Min första bantardag har oxå gått bra och jag är stolt över mig själv som t om motstod kakorna som vi blev bjuda på när vi hade arbetsplatsträff i eftermiddag :) ( jag som älskar kakor ) *hihi* men det gick bra, bara man STÅLSÄTTER sig så går det.
Idag har jag druckit tre Nutrilettpåsar och nu för en stund sen åt jag dagens middag :)


och min middag idag bestod av en burk tonfisk, en halv burk keso, ett kokt ägg, hackad rödlök och ett knäcke med ost. Vatten till dricka! Det är allt vad jag har *tuggat* idag. Riktigt gott var det att få lov att *tugga* :))
Jag klarar inte att ENBART leva på Nutrilett, jag hade fått dåndimpen!!
Jag tänkte köra med de där påsarna varannan dag och sen ändå äta nyttigt de dagarna när jag äter. Så det ska nog gå bra, bara man inte ger upp och det har jag bestämt mig för att Icke göra!! :)
Det gäller bara att undvika dom där feliga produkterna som man oftast stoppar i sig,såsom vitt bröd, pasta.goda såser o annat som bara smakar så FÖRBASKAT GOTT!! :))
När man sen väl börjar känna på kläderna så kommer det bli destu roligare och då blir man ju ännu mer sporrad till att fortsätta.

Nu ska jag hålla kväll här hemma, kolla lite på dumburken och bara vara!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0