2 fobier

Alla vet ju att med våren och sommaren så   öppnar man ju sina fönster och dörrar lite här och var och alla vet ju oxå vad det där kan innebära, Jo en massa äckliga inkräktare utifrån, som T ex flugor, myror, getingar,humlor,skalbaggar men INTE MINST AV DESSA RACKARNA


SPINDLAR I ALLA DESS FORMER!!

Brrrr
...säger jag bara!
och ibland verkar det som om det enbart är jag som ser dom här hemma, för det är alltid jag som behöver kalla på hjälp. Jag har sådan fruktansvärd fobi för dessa spindlar att jag knappt kan titta på dom ens..och ju större de är destu värre är det såklart!
jag fryser i kroppen av bara tanken på dom.
Idag när jag skulle sätta på mig en tröjja, och tog upp den ur lådan så såg jag en stoooor spindel på den GGGHHAAAAAA........jag skrek och kastade iväg tröjjan,sprang ut ur rummet och stängde dörren. Och nu vågar jag inte gå in dit igen! Jag får helt enkelt panik av de där spindlarna och det är jättejobbigt.
Där inne finns ju alla mina kläder, så vad ska jag nu sätta på mig?
Jag förstår inte vad de ska inomhus att göra? idag e det underbart väder ute så dom borde ju vara glada för det dom oxå! Att dom inte begriper hur rädd man kan vara för dom? det verkar som om dom kommer inför mina ögon bara för att dom tycker det är kul att sätta skräck i mig :) nä men ucsh va sur jag blir på alla inkräktare nu på sommaren.
En annan fobi jag oxå har och som också oftast kommer på sommaren är Åska...blixt och dunder..ucsh..då går jag helst in och sätter mig på toasitsen tills allt är över.

jobbigt med fobier


Kommentarer
Postat av: lisette

haha ja mååånga fina minnen.



tur det inte finns SÅ många spindlar här inne i stan :D

2011-05-06 @ 10:03:16
URL: http://lajsette.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0