min nya kyl o frys är på plats

Nu e man hemma från jobb och nu har man nyss ätit. idag blev det kycklingburgare med bröd,sallad och dressing,var lagom gott att äta så här efter jobbet.
I fredags var ju jag o Lisette på Ikea och jag hittade en del saker som jag köpte till köket, bl.a två lampor, en matta, lite blommor, ljus o annat smått...gardinerna som jag egentligen ville ha var slut för tillfället och jag hittade inga andra som jag direkt blev förtjust i så vi körde bort till Rusta för ibland har även de gardiner, hittade ett par som jag tyckte så söta ut men ack vad jag bedrog mig!! för de åkte ner lika fort som jag satt upp dom, ucsh....dom var inte alls fina så dom fick bli duk istället ;)
Nu har jag bara satt upp provisoriskt så länge tills jag hittat andra som jag vill ha, men vi är ju fortfarande inte riktigt klara med köket ännu.
Kylen och frysen är på plats i alla fall och dom blev jättefina.


duken som ligger på bordet är egentligen gardinerna som jag köpte *hehe*

 

Min gardin( duk )

 


Jag är nöjd med köket men som jag sa, det är inte RIKTIGT klart ännu, den blå listen under skåpen ska målas om till en annan färg, beigt har jag tänkt mig där...ska ha andra gardiner, och helheten kan man inte se förrän hallen intill köket är fixat och målat det oxå eftersom det lixom hör ihopa med köket.
Man får ta lite i taget helt enkelt! 
Nu ska jag hänga upp en maskin tvätt här sen blir det soffläge för min del!


bara inredningsdetaljerna som fattas

Godmorgon eller go förmiddag ska man kanske säga :) ja jag har varit vaken i ca 1 1/2 timme och varit inne och ducshat och tvättat håret, hade fått lite vit målarfärg i mitt hår så jag ville ju få bort det, men allt försvann inte nu när jag försökte tvätta bort det, ser nästan ut som att jag springer omkring med mjäll lite varstans i håret men NIX...det är inte mjäll utan målarfärg!!
Nu är köket färdigmålat och igår var vi faktist iväg och köpte ny kyl och frys, får hem det idag så det ska bli kul att se hur det gör sig när dom kommer på plats
Foto kommer så småningom.
Idag ska Lisette o jag till Ikea för att handla gardiner, matta,duk, blommor,krukor och lite div saker till mitt nymålade kök, ska bli kul att få sätta allt på plats och se hur förändringen blir :) Hoppas nu bara att man hittar snygga gardiner på Ikea, många gånger har jag inte tyckt att där har varit så fina gardiner, Jag vill som sagt ha ett par gardiner med lite färg nu eftersom allting e vitt i köket.
Men nu innan jag ska till Ikea så ska jag sätta mig o betala mina räkningar så man kan se hur mycket man har råd att göra sig av med :)

sista dagen på utbildningen!

Godmorgon alla morgonpigga!! :)  Inte för att jag själv är morgonpigg men fick i alla fall liiiite extra att sova idag eftersom jag ska på rehab-utbilning hela dagen  och det är sista onsdagen, sen blir det en avslutninsgång i slutet på Mars. Skönt att det är sista gången för jag föredrar nog att jobba än att gå på såna här utbildningar fast samtidigt kan det ju vara skönt att komma ifrån sitt jobb lite.
Sitter här nu och dricker en kopp god kaffe i mitt RÖRIGA OCH STÖKIGA kök, allting ligger huller om buller och Danny började måla lite lister redan igår, så hela golvet är ju täckt med skyddspapper.
Imorgon när jag är ledig så ska jag ta och skura alla luckor, skura spisen,kylen o frysen och karmarna till fönsterna plus att jag ska tvätta ett berg av kläder så imorgon kommer det bli full rulle här hemma. Men jag var smart att ta sem på Fredag så ja nu har jag plötsligt två dagar på mig och sen börjar väl Danny måla på fredagkväll och lördag o söndag när jag jobbar!
Vi har bestämt oss för vit färg på väggarna, det blir ljust och fint och skulle det bli skavanker efter en tid så är det bara till att fylla på med färg.
ska hellre satsa på lite starkare färger på typ gardiner, lampor,mattor och dukar. så jag tror det kommer bli Toppenfint!! Sen är det lättare att byta gardiner o div saker i framtiden, för vitt går ihopa med ALLT!!

Nä nu får jag ta och fixa till mig innan jag tar bussen upp till Jägers för att möta Anette o hennes man.

HA EN BRA DAG!

förresten.....

I helgen e det dags att börja måla i köket,, jag har rivit ner gardinerna från köksfönstret


 

 



Och OJJJJJJ....vad det ekar i köket när man inte har gardinerna uppe!! :))
jaja..på Torsdag ska jag sätta fart att skura allting,fönsterlister,kakel,skåpsluckor och div saker sen blir det Målning här hemma hela helgen,,,ska bli så skönt att bli av med den fula 80 tals färgen *L*
Nu ska det bli vitt och frächt och fina gardiner o lampor!.


lördagens middag!

Nu sitter jag här vid min egna data och har nyss lagt in bilderna på middagen igår, tänkte att jag skulle dela med mig av detta goda recept som jag hittat inne på www.matplatsen.org .






Detta behövs till 4-5 pers

ca 600 gram fläskfile

1 röd paprika

1 purjolök

1 tsk curry

1 tsk paprikapulver

2 msk vetemjöl

2-4 dl köttbuljong

2-3 dl vispgrädde

1 banan
2 msk margarin
200 gram paprikaost

Gör så här:

Rensa filen fri från hinnor, bryn filen i en stekpanna och salta och vitpeppra, skär under tiden paprika och purjolök i mindre delar.

Koka upp köttbuljong och lägg i köttet i buljongen när det är färdigstekt..låt köttet puttra i ca en halvtimme.
Fräs curry och paprikapulver i lite margarin i en stekpanna, rör ner mjölet och späd med 2 dl buljong och grädde smaka ev av med mer curry, jag hade i lite extra. Låt såsen puttra ett par minuter, blanda till sist i paprikaosten och låt den smälta i såsen.

Ta upp köttet och lägg det i botten på en ugnsform, lägg över paprikahacket och purjolökshack och sist en skivad banan.
Häll såsen äver gottigheterna och sen in i ugn 200 grader i ca 15-20 min.

servera med ris och grönsallad



Här puttrar köttet i buljongen


såsen är fixad och klar och VÄLDIGT VÄLDIGT GOD!! :)


allt är packat i en form, såsen slås över och sen in i ugnen

Här står det och gottar sig i ugnen, snart klar för att ätas.

Jättegod var denna rätten och passar perfekt en fredag eller Lördag när man vill ha det där *lilla extra* Detta kommer jag absolut att göra fler gånger.
Idag vet jag inte riktigt vad jag ska ha till middag? har inte planerat nåt och söndagarna är ganska trista så det blir kanske en köpepizza idag? Vi får se!

 





oväder på G!

Vintern verkar ha kommit till oss här längst ner i skåne, så mina vårkänslor blev inte direkt långvariga om man säger så!
Fyyyy f-n va jag e trött på detta vädret nu, det är ju nästan så man blir illamående av att bara se att det snöar!
Jag var nyss ute med Felix och samtidigt passade jag på att prova mina stövlar som jag hämtade hem idag, dom var sköna men en aningens förstora, men svårt när man beställer via nätet...men man kan ju ha en raggsocka i. Jag tar ju storlek 37-38 och sen beror det ju på vart de är gjorda, detta var storlek 38 men jag hade lika bra kunnat ta 37 or men hellre att de är för stora än för små!
jaja...in ville jag snabbt igen när jag var ute med honom, inte alls lika skönt som förra gången det snöade...UCSH!! LÄNGTAR SÅ TILL VÅREN!!
Just nu sitter Danny på en data o jag på Lisettes, försökte lägga in bilder här men jag blir inte klok på hur man gör.
Tänkte ju lägga in bilder på middagen som var suveränt god men det får vara till senare/imorgon då.
Denise, Viktor och Elin sitter och tittar på film och klockan 8 kommer en av Denisees andra kompis hit som hon har kännt sen dagis och då ska hon sova över.

Förresten på Måndag ska jag börja satsa på MITT LIV! vad det innebär vet jag inte ännu men jag har vissa planer i alla fall :))
jag har ju en del framtidsutsikter som jag vill sträva efter, sen om det lyckas eller inte..njaa..det får helt enkelt tiden utvisa!

Nu ska jag ge mat till djuren här hemma!

Tjoff

Mmmm...

just nu luktar det ljuvligt i mitt kök!

ja jag ville bara tala om det

:)

Lördag

Idag hämtade jag ut mina stövlar som jag beställt genom Nelly.com dom verkar himmla sköna men aningen klumpiga, men man lär väl sig traska i dom, men nu skulle det inte förvåna mig om det blir vår o värme för idag ligger det vår i luften tycker jag HÄRLIGT men som sagt man ska nog inte hoppas på för mycket!


Nu har jag även varit inne på Ellos o beställt ett par sneakers till våren, ett par röda..jättefina är dom och jag gillar rött till jeans, var även inne på gina trico och skulle beställa en rödrandig tröjja men jag fick inte rätt på det så Lisette får hjälpa mig med det när hon kommer hem.
Nu ska jag ta och börja med middagen här.
Idag blir det fläskfile med currygojja o banan, såg himmla gott ut så vi får väl hoppas på det :))




 


smulan

idag vaknade jag med ett ryck och jag lixom bara studsade uppför sängen, hade en konstig känsla av att smulan var utomhus..Hon brukar alltid komma och kalla på morgnarna om man sover längre än 6 för hon är ju van vid att gå ut kring den tiden, men icke idag...gick o kollade i alla rummen och nej hon var ingenstans, kollade kattluckan, den var öppen så hon har kunnat ta sig ut, men inåt var den inte fullt öppen så om hon nu har försökt ta sig in så har inte det funkat.
Rätt vad det var när jag var på ovanvåningen så fick jag syn på henne borta vid skolan herregud hur länge har hon varit ute??? vem har släppt ut henne?? jag öppnade i alla fall fönsteret o kallade på henne men Hmmm...hon verkade inte bry sig hon hade antagligen fått syn på en fågel eller mus eller nåt? eller oxå så är hon sur som ättika på oss eftersom hon inte har kunnat komma in, För än har hon inte kommit in, men nu ska jag sätta på mig o ta Felix på en runda så ska jag se om jag kan få in henne.



smaskig middag idag!

Så Härligt det känns att det är Fredag, känner mig så glad i hela kroppen och dagen på jobb har gått jättesnabbt idag trots att jag inte hade jättemycket att göra, men rätt vad det var så var klockan halv 4 o jeppe kom o hämtade mig :) jag bad honom köra in om wästchark på Lindängen och där sprang jag snabbt in för att köpa 4 snitzlar, helt färska snitzlar oxå eftersom jag såg att han fick skära upp dom medan jag väntade :) fast hmmm....4 snitzlar för 79 riksdaler?? ganska dyrt va, men är man sugen så är man *L* så japp idag blir det dubbelpanerade snitzlar, pommes, wokgrönsaker och min älskade sås BEA!!  ska börja fixa ihopa middagen nu strax.
Idag ska även Viktor sova över här hemma, så de ska väl kolla film o äta lite godis o chips o annat smått o gott!
JAG BARA ÄLSKAR FREDAGARNA NÄR MAN VET ATT MAN HAR HELA HELGEN FRAMFÖR SIG **WOOOHOOO** synd bara att det går så snabbt!

nä nu ska jag börja med goda maten....JAG E HUNGRIG OCH SUGEN PÅ SNITZEL!!!




snöiga bilder!

Myyy good vad det snöar och det har kommit riktigt mycket, jag var nyss ute med felix och det var faktist ganska skönt att trampa omkring där i nysnön, det knastrade under skorna i alla fall och det lyser ju faktist upp en hel del!! :-) men det kvittar....jag är trött på snö ändå! *L* och just nu tycker jag mest bara synd om alla fåglar som går "under" denna vintern pga brist på mat!

Japp...sån e jag, tänker mycket på djuren! Många djur som dör denna vintern på grund av att de inte kan hitta nån mat bland all denna snö, menar alla insekter och sånt har ju gått i ide precis som björnarna gör, träden har ingenting att erbjuda heller och på marken?? japp den är ju som sagt täckt utav snö!

Jag tänker oxå på alla stackars katter som jämt och ständigt blir övergivna och utkastade UCSH...vilken hemsk tanke att tänka det just nu i detta vädret!! Men som sagt---det är ju verkligheten!!

Hade jag bara haft rum till alla katter som blir övergivna så hade jag mer än gärna tagit emot dom, men ska sanningen fram, så funderar jag ibland på att starta ett kattpensionat!! :) jag tror jag hade passat utmärkt som matte till alla katter som kom på besök! ;)

JAJA....jag tog lite bilder när jag var ute i snön o trampade!!

 



 




nya skor..

Vintern ser ut att fortsätta så idag var jag inne på Nelly.com och beställde ett par liknande uggs,,för stövlarna jag har nu har gått sönder och de läcker in när det är blött ute, och nu är jag trött på att frysa om tårna.


Nelly  Shoes - Joanna
ska bli skönt att få hem dessa så man kan hålla sig torr om fötterna medan man jobbar, tar väl en tre fyra dagar innan de kommer men jag längtar redan! :) Just nu snöar det ju igen så det ser ut att bli en lååååång vinter vi har framför oss!! I helgen har de lovat ÄNNU mer snö!
Idag var det meningen att jag skulle storstäda men när jag väl satte igång så ucsh...nä jag kände inte alls för att satsa dagen på en storstädning, så det där får jag skjuta upp tills man verkligen är på ett storstädarhumör, och sånt humör brukar jag bli på när solen lyser in genom fönsterna, men ingen sol har lyst in i mina fönster idag så det fick vara så med städet :)
Nu ska jag gå in och tvätta håret hade jag tänkt, och sen e det dags att laga middag.


pizza på färdig deg!

Klockan är halv 9 och Denise ska snart komma hem för att äta lite hemmagjord pizza, eller njaa...degen köpte jag färdig så jag fyllde lixom bara på med ingredienser, smidigt och bra när man vill ha nåt snabbt till middag och det var precis det jag ville ha idag efter en hel dags utbildning.
Fick skjuts av min kollega och hennes man till jägersro efter utbildningen och då passade jag på att gå in på coop och handlade, hade redan innan bestämt mig för att fixa till en snabblagad pizza så jag visste ju vad jag skulle ha och styrde stegen mot dessa ingredienser,,,jaja...där åkte ner lite annat i vagnen oxå förstås men det gör det ju ALLTID!! :)  tog bussen hem med två tunga kassar men det gick bra trots att jag fick stå upp hela vägen, jag åkte ju typ i rusningstrafiken när alla slutat jobb o skola.

Pizzan blev jättegod trots fuskdeg! kan tänka mig att göra det fler gånger faktist...kanske till kalas eller om Denise har kompisar hemma en helg, så lätt att bara slänga på vad man vill ha och sen in i ugnen i 20 min.


ser ganska giftig ut på bilden men det beror nog på den gula cheddarosten.

 

Annars idag så har utbildningen gått bra men jag tycker ändå att det är jobbigt att vara inomhus så mycket,,ja i princip hela dagen förutom när man var ute och tog ett bloss på middagsrasten, så ja jag var helt slut i hjärnan den sista 1 1/2 timmen...orkade knappt tänka!!  annars e det väl bra att kunna tänka på kroppshållning och så, för egentligen jobbar man ju helt fel många gånger och det kan skada rygg och leder i framtiden, så visst är det nyttigt med sådana här utbildningar. Hoppas bara man har tid att ta till vara alla dessa övningar i själva verkligheten där det för det mesta ska gå undan just för att hinna med!

 

Imorgon är jag ledig och då planerar jag att storrengöra ett rum i taget, Och nu menar jag från tak till golv..och ev ändra om lite i storarummet? får se hur mycket jag pallar med imorgon? men jag känner så för att göra något drastiskt, måste snart ha lite förändring här hemma, annars blir jag TOKIG!! jag vill måla om, ha nya gardiner, lampor, mattor, filtar och annat som går i samma färger.

Måste bara snart bli bra väglag så jag kan ta min bil och köra runt o kolla lite på egen hand,,,ikea,jysk,loppisar,ekohallen,mobilia ja you name it!! Måste få lite vår i huset känns det som! :)

Jaja...imorse tog jag en bra bild på smulan..hon liknar en liten prydnadskatt där hon sitter i fönsterkarmen!!

 


visst e hon GOOOO??

Nu ska jag sätta in disken här och nu kom Denise för att ta K-T-hunden på sista rundan...


selmas dag...


Idag är det selmans..ehhh..semlans dag, sååå har ni ätit några semlor idag?  Jag har inte ätit en enda semla detta året trots att jag själv fixade till ett par semlor för nån vecka sen och inte ens idag har jag kostat på mig nån semla, just för att jag helt enkelt inte e så jätteförtjust i dom och för mycket grädde så man  får bara ont i huvudet eller tinningarna, och jag förstår inte vart dom får alla dom här speciella dagarna ifrån, men självklart handlar det ju om att sälja just den varan vid just den dagen. Och jaaa...folk köper ju det så då är det klart att det fortsätter år efter år. Inte för att det stör mig på nåt vis men ibland känns det som om det blir liiiite för mycket traditioner att hålla reda på!
MEN DET ÄR KLART!!
det är ju upp till var och en om man vill följa och fira alla de här speciella dagarna eller inte, man blir ju typ inte tvingad ;) inte än i alla fall *L*

vad är det vi ska fira efter semlans dag då? för jag har då ingen kontroll alls! :)


Måndag

Go eftermiddag!!
så var då denna Måndagen snart slut, den värsta dagen på typ hela veckan förutom när man e ledig en Måndag vill säga :) Min Måndag har dock varit ganska bra, fick ett glädjande besked via sms när jag var på jobb och det handlade om att Denise och Viktor blivit tillsammans igen, blev så glad för hennes skull att jag nästan fick tårar i ögonen, för så som hon grät igårkväll,den smärtan och saknaden hon upplevde igår önskar man aldrig att ens barn får gå igenom men nu har hon ju fått känna på hur det känns att verkligen sakna och ändå inte kunna göra nånting åt det. Det var jättejobbigt att se henne må på det viset och jag försökte verkligen trösta så gott det nu gick.
Erbjöd henne t om att sova inne hos mig ifall hon inte ville vara ensam, men nej hon ville vara på sitt rum och gråta ut.
Jag kommer så väl ihåg när man var ung och det tog slut med en kille som man verkligen var förälskad i...ucsh vad hemskt man mådde och man ville nästan bara försvinna från denna jord eftersom man tyckte att INGENTING i världen var värt att leva för om man inte hade sin kille vid sin sida, så jo jag kunde verkligen sätta mig in i Denises situation igårkväll.

Nu har dock Viktor ångrat sig så nu är det *dom två* igen :-) och det gör mig glad eftersom jag ser att HON är glad!

Tänk så många känslor som kan komma tillbaka till en via ens barn, man känner igen sig själv i vissa situationer och känslomässigt kan man förstå hur de känner. En ganska frustrerande känsla måste jag säga. Fast klart att det känns ännu mer hårt när man ser att sitt barn är helt upprivet efetrsom man innerst inne vet att man inte kan göra så mycket merän att ge goda råd och stöttningar.

Nu får jag hoppas att hon håller sig glad en tid framöver i alla fall.

Nu ska jag steka lite fiskpinnar och fixa till lite middag!



over and out!

Dagen har varit helt ok, min forkylning e helt återsteld, hmm..nør jag skriver hør så visar det danska bokstøver i mellanåt..storigt men får fråga jeppe om han kan fixa till det imorgon nør han hømtar upp mig!
Ja datan kommer alltså från vår granne som ør från danmark, så det ør vøl en instøllningsgrej!
Maten idag blev god...kycklinggratøng med ris o sallad


Nu nør Denise kommer in så ska vi øta lite tårta som jag kopte på konsum, mest bara for att det ør alla hjørtans dag och sen for att det ør lite synd om henne idag, Viktor har gjort slut med henne så hon e ju jøtteledsen, går bra nør hør e kompisar till henne men så fort hon e ensam så blir hon ledsen och borjar gråta.

Klart att det måste kønnas, de har ju øndå varit ihopa ett helt år och nøstan på varit med varandra dagligen under hela detta året. ¨så visst måste det kønnas i hennes hjørta,,,sen att gora slut en dag som DENNA!!! inte bra! Men hon kommer vøl over han så småningom øven om det kan ta lite tid.
Nu ska jag gå och søtta mig o titta på blåsningen som kommer nu klockan 20:00
hoppas ni alla har haft en bra hjørtedag!!

kram


14/2 = alla hjärtans dag

Idag är det ALLA HJÄRTANS DAG, inget som vi egentligen firar här hemma mer än att jag brukar bjuda på en tårta eller nån bakelse av nåt slag så även idag får det bli nåt i den stilen.  Kanske fixar till en god middag oxå men det beror helt o hållet på hur jag känner mig senare. Som det känns nu så är min förkylning lite bättre än vad det var igår,för då var det verkligen hemskt.
Klockan 23:00 ringde jag till jobb igår o sa att jag blev hemma idag, tänkte det var likabra så man inte kommer till jobb o sen ev bara får gå hem igen för att ögona rinner.
Och snöar gör det *snyyyyft* När ska denna vintern sluta?? kommer ju lixom bara mer och mer!! Jag tror att man är så här trött på det pga att det har legat snö på marken i princip ända sen julafton, vi är ju inte vana vid att det ligger snö så länge här nere i skåne, de andra åren har det kommit nån decimeter o sen har det försvunnit lika fort för att sen ev ha kommit en eller två gånger till...men icke att det leget kvar så länge som detta året. INTE KONSTIGT MAN ÄR TRÖTT PÅ DET!!!
nu ska jag sätta på lite kaffe, har inte druckit kaffe på ett par dagar nu så det ska verkligen smaka gott!

Ha en skön alla hjärtans dag!

här var det förkylt

ucsh vilken jobbig dag det har varit, började redan imorse när jag satt på bussen på väg till jobbet, blev täppt i näsan och ögona började rinna..blev helt genomförkyld bara så där på en endaste gång, och det blev bara värre under dagen..så till middag åkte jag hem och gick direkt o la mig, jag tror nog jag hade feber oxå för jag frös och det brändes under ögonlocken när jag blundade.
Är fortfarande jättesnuvig och ögonen är fortfarande rinniga..Jobbigt är det. När jag gick ifrån jobbet idag så sa ajag att jag säkert skulle kunna komma imorgon men som det känns nu så blir det att jag stannar hemma, jobbigt att jobba när ögona bara rinner hela tiden och det ser ju ut som om jag går omkring och lipar.
Ikväll blir det bara tv-tittande för hela slanten.

TORKA

Knappt jag orkar skriva, kännger mig yr o konstig i huvudet...har i alla fall vart ledig idag men jag har inte gjort så mycket idag,mest bara städat som man typ alltid gör när man e ledig.
JAG HAR BLOGGTORKA JUST NU så jag söger

GO NATTA!!

fredag kväll!

Jag har varit ledig idag men inte haft ork att göra nåt speciellt...JAG LÄNGTAR VERKLIGEN TILL VÅREN för jag känner nu i hela kropp och själ att detta inte e bra för hälsan...INTE FÖR MIG I ALLA FALL!!
Är så Förbannat trött på denna vintern att jag snart går i ide som björnarna, Jag saknar min bil..jag saknar att åka ut o köra närsomhelst och jag saknar SOLEN SOM VÄRMER!

Lisette o Denise e i Helsingborg och där e jag även lite smått orolig...inte för Lisettes skull för henne litar jag på fullt ut, nej jag är mest orolig över att Denise ska strula.

Sen klockan var ca 3 så har jag mått skitilla och kännt mig konstig i kroppen, har hållt på att kräkas flera gånger och känner mig fortfarande lite sådär mör i kroppen,,,,,precis så som det kändes när jag hade maginfluensa. MEN NEEEEEEEEEEEEEEEEEJ!!! man kan väl bara inte få det IGEN??? jag hoppas verkligen bara att det är nåt tillfälligt!

Nu ska jag snart bege mig på att göra inbakat av nåt slag?  återkommer med det.


NORMALA TING?



Jag gick o la mig för att sova!! men jag kan inte somna! Ligger hela tiden och lyssnar på ytterdörren!
När ytterdörren väl hörs...så vet jag att Lisette e hemma! och DÅ kan jag förhoppningsvis somna?
Jag vet ju att Lisette inte har slutat ens, men ändå så ligger jag vaken ända tills klockan blir först 23 o sen e hon hemma vid 24...själv ska jag upp o jobba imorgon o jag vet inte hur länge till jag orkar detta?
Ibland när jag tittar mig i spegeln så ser jag att jag ser VÄLDIGT trött ut under ögona...men hur ska man kunna bearbeta det där med att vänta hem sina barn mitt i natten?

GÅR DET ATT BEARBETA ÖVER HUVUDTAGET?


Jag har kommit på mig själv med att fråga mig vad största rädslan är i detta sammanhang??

SVAR:
största rädslan för mig är att jag ska somna
Lisette råkar ut för något
hon ringer för att söka hjälp men efetrsom jag somnat så hör jag inget
vaknar på morgonen och  polisen talar om det värsta senariot
kollar mobilen o ser att Lisette verkligen försökt nå mig mitt i natten,ett flertal gånger

FATTA VILKEN ÅNGEST JAG HAR I MIN DRÖM!!

Det händer lixom sååå jäkla mycket hela tiden så det är inte konstigt att man blir rädd och orolig när ens dotter jobbar på kvällar och nätter. Som tur är så har jag en helt UNDERBAR svärson som jag tror har kontakt med henne under hela kvällen hon jobbar, sååå skulle det nu möjligtvis bli tyst om henne på en stund så tror jag nog att han hade reagerat och börjat undra och tagit kontakt med mig.

Denna känsla tror jag att jag kommer att få leva med så länge hon bor hemma? samma var det med Jeppe, jag var på honom som en HÖK när han bodde här, men i o med att han flyttade så kunde jag koppla av den biten.
ÄR DET JAG SOM ÄR HÖNSIG?
ELLER ÄR DET NORMALT ATT MAMMOR KÄNNER SÅHÄR?


bara lite skvaller!



HEJ TILL PUBLIKEN!! ;)

Nu har jag lagat middag med en annorlunda spagetti,vet inte om ni kan komma ihåg att vi *gammlingar*  fick tjockare spagetti i skolan än vad det är idag? men faktum är att jag letat efter dessa lite kraftigare spagetti hur länge som helst och tro mig eller inte men igår sprang jag på dom!! BLEV SÅÅ HIMMLA GLAD,,att jag var tvungen att prova på dom redan idag *L*



Mmm..dom var VÄLDIGT kraftiga dessa spagetti och Goda eller som Danny sa
vaaa f-n....dom smakar ju inget!!
Men Hmmm....hur smakar egentligen pasta över huvud taget?????
ABSOLUT INGET
Det är ju köttfärssåsen som gör smaken och inte pastan *hihi* så mitt omdömme till dessa kraftiga spagetti blir en solklar 4 av 5 eftersom jag nu eftersökt mina skol-spagetti såååå länge!! och dessa ligger klart närmast och om jag får säga MIN MENING så smakar dom precis så som pasta BRUKAR smaka! :) (med andra ord....INGENTING)


Jag kommer köra med dessa fler gånger i alla fall.


DESSUTOM

Är tösen Denise



Glad IDAG eftersom hon ÄNTLIGEN har fått en tv på sitt rum, och nu saknar hon bara en dvd men det får bli när jag har råd till det, men såklart att hon gärna hade velat ha det på en gång så ett tag kändes det nästan som om hon var FRUKTANSVÄRT OTACKSAM och man blev nästan lite sur på henne!

Men hon den här *lilla* har tydligen fått för mycket i sina dagar av de saker hon vill ha och nu får man typ SOTA för det, för ibland tror hon att man gör pengar på toaletten!
Hon kan göra en VANSINNIG med en massa TJAT-SMS..och hon kan få en att må jättedåligt pga sina hot, men NU HAR JAG BESTÄMT MIG!!!

NU FÅR DET VARA NOG

Nu ska hon bli behandlad som den vuxna tjej som hon önskar att hon är!


FÅR SE HUR LÄNGE DET ÄR KUL DÅ`???



rehabilitering hela dagen!

Ujj vilken dag, inspirerande och intressant men samtidigt ganska jobbig, ja i alla fall den sista 1 1/2 timmen, man är lixom inte van vid att vara inomhus hela dagen så det tog verkligen på krafterna, OCH INTE KÄNNER MAN SIG FRUSEN HELLER!!! ;) när man väl kommer hem menar jag!
Annars har dagen vart hur trevlig som helst och en *skön grupp människor* man ska ha att göra med nu några onsdagar framöver, inte någon som var typ mer än den andra om man säger så utan det kändes som att alla var där på ett och samma villkor och det betyder mycket tycker jag, jag hatar när vissa personer ska spela ALLAN och visa sig mer DUKTIGA och SMARTA än alla andra,trots att de egentligen bara gör sig till åtlöje.
Såååå jo det kändes bra!!
Vi fick göra MÅNGA kroppsövningar som man egentligen är *medveten om* men som man aldrig tar sig tid till att göra när man väl är inne hos vårdtagaren, just för att man har sina rutiner och att det oftast ska gå så fort som möjligt och att inte tiden är med en.
Egentligen ska man strunta i hur lång tid det tar för man kan skada sig själv långsiktigt om man arbetar som vi gör och inte tänker på hur vi bockar och böjjer oss och många gånger använder vi armarna mer än benen som egentligen är MYCKET STARKARE och som man borde arbeta mer med!
Just därför blir det många gånger förslitningar i armar, axlar och rygg på oss inom vården och säkert många andra yrken! 
så jo man fick sig en tankeställare....vi får se hur det går de andra Onsdagarna?

Nu håller jag på med middag och sen ska jag bara ta o koppla av.



fortfarande Tisdag och inte Måndag!


Så var det då Tisdagkväll och snart är denna dagen slut, dagen har varit bra på jobb och tiden har gått snabbt och det tack vare att jag hade ganska mycket att göra hela förmiddagen med tvätt och en massa handlingar och inte lite handlade dom i heller! Det blir ju så nu när vi inte längre får nån mat från nån leverantör, då får alla handla hem en massa micromat och annat som är lätt att tillaga, så vem tjänar på det om inte lilla butiken på torget där jag jobbar :) och nu har jag själv vart uppe och handlat i lilla butiken här som jag bor, hade varken hundmat eller kattmat hemma så det var bara till att promenixa upp dit, annars hatar jag att behöva bege mig iväg när man väl har kommit innanför dörren efter en arbetsdag men vädret var ju ganska skönt så idag gjorde det inget.

Idag blir det ingen middag här hemma, eftersom Denise och Viktor är på Bio och kommer att äta på burger king och Lisette är heller inte hemma och stå o laga mat bara till Danny o mig? näääeeee....vi får äta knäcke o dricka vatten idag ;)  kan ju vara rätt skönt att slippa det där med middag IBLAND!!

Nu ska jag gå o ta mig en ducsh och sätta på mig myspyskläderna och mina mjukistofflor, sen blir det väl till att plocka och dona med lite div olika saker för att sen till slut hamna uppkrupen i fåtöljen och titta lite på Tv...bland annat *Halv 8 hos mig* Och *spårlöst* eller NAJJJJ...vänta nu! det var ju igår...Mmmm..se där, jag tror fortfarande att det bara är Måndag idag! Hmm...
jaja..där kommer kanske nåt annat kul?


Tisdag men känns som Måndag

Då var de lediga dagarna slut för denna omgången!! Njaaa...kanske inte riktigt för jag är ju ledig på Fredag igen eftersom jag jobbar helg, men ändå,,min långlediga helg e i alla fall slut och det är inte klokt vad snabbt det går, känns nästan som om det var igår det var Fredag och man skulle passa på att njuta utav helgen man hade framför sig :)
Men det är ju bara till att åka till jobb och se glad ut och hoppas på att dagen går snabbt så man snart kommer hem igen, imorgon ska jag inte till jobb i alla fall utan då ska jag ut till valemarsro på nån rehabiliteringskurs och det varar hela dagen 4 onsdagar på rad, kan väl vara ganska spännande!!
Nu kom Jeppe för att hämta upp mig (snäll han är )  så nu säger jag hej o på återseende!

reklam-blad

och ja nu efter maten får man kolla igenom alla anonser som alltid kommer på Måndagarna...Hmmm...vart ska man handla denna veckan?? vart e där billigt kött,grönsaker,bröd,kaffe???
För visst måste man väl idag hålla koll på vart man kan handla det allra billigaste?

Idag fastnade jag för MAXI
de har veckans billigaste mat denna vecka!!



fläskfile med lingon och svampsås.

Oj..oj..oj...Vilket gott recept jag hittade idag!! Helt underbart och såsen smakar bara så himla *MUMSIGT*
receptet har jag hittat inne på *camilla* sidan här på mina länkar. och Rätten är *skogsgryta*

Ingredienser:

ca 500 gram fläskfile (jag hade ca 600 gram i min)
5 dl vispgrädde eller matlagningsgrädde
4 msk lingonsylt
3-4 msk kalvfond
1 hackad gul lök
färsk timjan( eller krydda som jag hade)
salt
svartpeppar
200 gram färska champinjoner ( eller 400 gram hela champinjoner  i burk, som jag hade)

Gör så här:

skiva och ansa fläskfilen
bryn fileskivorna i lite margarin och salta o svartpeppra
hacka löken och skiva champinjonerna i 4 delar
ta upp fileen på en tallrik och lägg i svamp och lök i stekpannan och bryn tills löken är mjuk.
Häll i grädde, kalvfond och lingonsylt och smaka av med timjan
Lägg i köttet och låt det värmas upp.

servera med ris o grönsaker!




fileen brynes tillsammans med svartpeppar o salt



Här är allt blandat och köttet ligger i o gottar sig.




klart att ätas och smakar GUDOMLIGT GOTT!!

lätt lunch..så här mitt på dagen!

efter städ och tvätt blir man lite sugen på nåt gott och nu blev det detta




lite tomater,oliver,makrill,kaviar och en halv avocado
lagom så här mitt på dagen innan man börjar med middag.
jag ÄLSKAR avocado och oliver *mumma*


snö eller inte?

Godmorgon gott folk




sitter just nu och äter frukost, ja lite sen frukost förstås men jag kan inte stiga upp och äta med en gång, måste vara vaken nån timme innan jag kan äta och nu kände jag att jag verkligen var jättehungrig,så bättre sent än aldrig.

Idag e jag ledig men jag kommer mest bara städa och tvätta här hemma och just nu är både diskmaskin och tvättmaskin på G.

När jag var ute med Felix för en stund sen så tyckte jag att det kändes kallt i luften,,ska det bli mer snö måntro?? Hoppas inte!!!!

Nä nu ska jag fortsätta med mina sysslor här hemma.

Ha en skön Måndag


slappesöndag!

Sunday-2-1.gif image by terriflickrchic

och som vanligt har min söndag varit ganska slö men oxå rogivande, har mest suttit och slöat framför Tv hela dagen, förutom när jag var iväg o hämtade Danny i Limhamn.
Skönt med slappa söndagar och resten av kvällen får oxå gå i slapphetens tecken :)

Ha en fin kväll alla där ute!  


stackars tös

Ojjj vad jobbigt det var idag när Viktor kom hit, innan dess hade Denise kommit hem o berättat att hon hade gjort sitt val....Hmmm...hon ska säga till Viktor att hon vill göra en Paus, Gör man så idag? jag vet inte?
När väl Viktor kom hit så verkade han ganska summ till humöret? jag frågade om nåt var på tok? men de båda sa nej. JOBBIGT...JOBBIGT...JOBBIGT!!! jag vill ju heller inte förråda min egen dotter, samtidigt gillar jag inte att se att Viktor e ledsen, han har ju blivit som en familjemedlem här hemma. Såå jaaaa...det känns även jobbigt för mig just nu!
Denise åt lite av maten jag gjort och hon tyckte att det var gott, jag däremot tyckte inte det såg sådär väldigt intressant ut men ska prova om en stund.

Ujjj...Denise satt nyss och grät inför mig, hon har det verkligen inte lätt just nu...man har bara ett hjärta och det ska man väl egentligen följa även om jag inte gjort det själv alla gånger...men fyyy vad jobbigt min tös har det JUST NU! hon vet varken ut eller in.
Vet lixom inte vad jag ska svara merrän att hon måste göra sitt val. Kommer bli ledsen om hon gör slut med viktor och jag tror att hon känner av det?!!! Och det är ju inte bra isåfall. Men herregud...hon e bara 14 år och hon känner rdan av detta komplicerade kärleksliv,jag mår dåligt pga det,och jag är så FRUKTANSVÄRT rädd att någon av dom ska göra nåt dumt!! **ja ni fattar vad** för i den åldern blir man bara såååå fruktansvärt ledsen och många gånger tror man inte att man är värd ett ruttet lingon, och eftersom jag som ful mamma har tjuvläst min dotters mail ibland så står det att de kommer göra sig själv illa om det nån gång tar slut mellan dom??!!! Hmmm...vet i tusan vad jag ska GÖRA? eller hur mycket man ska tro på just med det där att göra sig själv illa?

Längtar till Lisette kommer hem så jag kan prata med henne, hon brukar ha en massa kloka ord att säga.




denise o Viktor o jag hoppas att hon tar sitt förnuft till fånga.


mobilia tur

Hemma igen efter en tur till Mobilia och shit vad mycket folk där var, det var knappt så man fick nån parkering men till slut lyckades jag hitta en i alla fall. Denise och hennes vännina gick iväg för sig och jag tog mig en shoppingvagn och gick in för att handla,,,Hmmm...rätt vad det var så såg jag att det stod *Malmborgs* och inte Reveny som jag trodde det hette! *hehe* Mmm..det är ju flera år sen jag handlade på mobilia...mat då alltså. Och gud vad dyrt det var att handla där, jag trivdes inte alls i den affären, så det blev bara att jag tog det nödvändigaste bara för att bli klar så fort som möjligt. Sen var det ju egentligen gardiner jag ville ha men idag blev det då inga gardiner utan det blev två Tunikor istället, en scarfs, ett bälte, och örhängen istället *L* så ja gardinerna får helt enkelt vänta en stund till.

Denise och Parand kom in på kapp ahl efter att de hade träffat killen från Helsingborg, Denise var glad att de hade träffats trots att det bara var en kort stund och nu får hon lixom ta och göra ett beslut snart! Jag hoppas förstås att hon håller sig till Viktor och jag tror nästan att hon kommer att göra det pga avståndet till Helsingborg.  Men säker är jag inte!!

Nu e klockan snart 18:00 och jag ska börja med middagen nu...sen middag idag blir det men det spelar ingen roll...det är ju Lördag och allt!



mina två tunikor som jag köpte idag, passart jättebra till Jeans eller svarta leggins!

två flugor i en smäll..

Så skönt!!! Nu åkte Danny nyss hem till sin mamma och han kommer stanna där till imorgon, finns det nåt bättre än när mannen i huset e borta? hihi...gud vad jag ska koppla av och bara rå mig själv idag/ikväll.
Var meningen att jag skulle köra honom dit men jag slapp till och med det eftersom han ändå skulle iväg med en kille på nåt ställe så lovade denna killen att han skulle köra honom dit. Såå allt går min väg idag tydligen :-)
Däremot ska Denise och jag till mobilia, killen från Helsingborg skulle ner med sin mamma till malmö så nu ska de träffas på Mobilia och under tiden så passar jag på att gå in på Reveny och handlar. Sen åker Denise hem med mig igen. Så två flugor i en smäll som sagt!! Och mobilia kan ju vara ett ganska säkert ställe att träffas på så här första gången, alltid mycket folk. Ganska dyrt att handla där förstås men det får man ta denna gången.
Samtidigt ska jag gå o kolla efter ett par nya köksgardiner, känner så för att byta dom jag har nu mot ett par andra lite ljusare. Ja vi får väl se vad jag hittar.

Nu ska jag först gå och städa undan här lite.

T.G.I.F


Känns otroligt skönt! Var meningen att jag skulle ut o storhandla men det får vara till imorgon istället, hoppas jag kan köra själv för jag har lust att gå o titta på gardiner o lite andra saker och det är INTE KUL att göra det när Danny e med, då ska allt bara gå så fort som möjligt, jag vill ha nya gardiner till mitt kök nu,,,lite mer våraktiga trots att det kanske inte är vår ännu :) men kul att byta i alla fall, kanske kan det pigga upp en lite?
Nu börjar ju snart melodifestivalen men det är inte något som jag tänker följa, tycker det är så djäkla långdraget, bättre att det var som förr när allt var klart på en och samma kväll.

Nu ska jag gå o leta upp min lilla misse, har knappt sett henne sen jag kom hem.

pusski!


Zzzzz...



Ja typ så här har jag slumrat till ett par gånger i min fåtölj sen jag kom hem från jobbet idag,,fyy sören vad jag har varit sömnig idag och jag undrar om det kan bero på att helgen nu börjar närma sig och att man vet att man är ledig, kanske man redan börjar koppla av fastän det bara är Torsdag?
Har ju imorgon oxå att jobba, sen e man äntligen ledig hela helgen vilket ska bli grymt skönt! :)
Jag älskar helgerna när man inte har planerat nånting utan man bara tar dagen som den kommer.
Jag funderar på att testa mig på att baka nåt bröd eller baka nåt annat gott, men som sagt..i helgen kanske jag inte alls känner för det, så vi får väl se hur det blir, känner även för att gå på bio, det var ganska längesen jag var på bio så Mmm...denise o jag kanske?

vad är dina planer för helgen?


vår om 6 veckor?

Har varit en hyffsat lugn dag idag vad gäller sms från dottern *hihi* ja faktist OVANLIGT TYST så ett tag var jag bara tvungen att ringa och höra så att allt var Ok med henne, hon svarade inte och jag blev orolig men efter en liten stund så ljöd ett litet *pip* i min mobil och hon svarade att hon var på lektion :-)  Lugn i kroppen på en gång efter det där lilla sms:et!
När jag kom hem idag så stod hon T o m och *log* mot mig, Hmmmm...vad har hänt nu tänkte jag? och jag frågade henne om det var nåt speciellt, men nejdå...hon var bara allmänt glad idag berättade hon och det kändes ju skönt att hon var på gott humör efter gårdagens bravader!   *Hoppas bara att det håller i sig hela kvällen igenom*

Jodå mannen i huset har jag diskuterat med om att även han måste kunna ta och komunicera lite mer med ungarna och även hjälpa mig på traven när det uppstår problem mellan döttrarna här hemma, sen om det har gått in eller om det bara sluntit förbi det återstår att se?

Idag blev jag dock Liiiiite glad när jag var på jobb, fick faktist höra att det ska bli VÅR om ca 6 veckor...Ohhh...BARA 6 veckor till tänkte jag, ok...då kan man ju faktist stå ut! *L* sen om det är sant eller falskt det förtäljer ju inte historien utan det får vi ju se om 6 veckor! :)

tänk bara att man ska kunna se detta snart!!! gröna sköna blad på träden...





ja då vet man att det går på rätt håll i alla fall, Sååå djäkla skönt!

Nej nu ska jag fortsätta med maten här hemma, spagetti o köttfärssås står det på menyn idag. sen blir det film för resten av kvällen, ja jag har ju blivit medlem i nåt som heter www.lovefilm.se  och neeeeeeeeejjjj det är inte bara kärleksfilmer utan filmer utav alla de slag, man har hela tiden nån film hemma som man kan kolla på och de två första jag fick hem var *Tillbaka till Eden* som gick som serie för ett antal år sen, skickar man sen tillbaka de två så kommer det automatiskt hem två nya som man har bokat på sidan. Ja jag ska testa o se hur det funkar i alla fall!   Och nu på vintern kan det ju vara skönt att ha nån film att titta på lite då o då!.

Nej dags att sätta på pasta nu!

kram


DJÄKLA DAG

Den som säger att det är lätt att vara mamma till en dotter, hon ljuger! Nu spelar historien mig ett spratt igen och detta har jag vart med om en gång innan när Lisette växte upp och ja nu e det då Denise vi ska fajtas med här hemma, jag har typ hållt på hela djäkla dagen via sms och nu känner jag mig ganska trött i både kropp och själ måste jag erkänna.
Vet inte hur länge jag orkar med detta tjafs som hon nu håller på med? JAG KOMMER BLI GALEN!!
Mötet med mentorn gick jättebra och enligt henne så har Denise skärpt till sig riktigt ordentligt, KUL...KUL...KUL OCH EN NÖJD MAMMA SOM GICK HEM IGEN!
tog två minuter från det jag satte fötterna innanför dörren...*pip**pip*
kollade mobilen och ja, mycktet riktigt var det från Denise....hon ville till Helsingborg.
därefter har våra sms gått varma sinsemellan och i mellanåt blev jag RIKTIGT arg på henne. Hon kallade mig bådev det ena och det andra i sina sms. och till slut svarade jag inte henne.

Sen började Lisette, hennes mössa var försvunnen och givetvis blev det jag som fick skulden trots att jag inte använder mössa, hon menade på att jag borde ha mer koll på Denise..FAAAAAAN säger jag bara!!
Just nu känns allting bara FÖR JÄVLIGT! vet snart varken ut eller in hur man ska bete sig som mamma??  Har lust att bara gå in i dvala typ och vakna upp när det är vår.
Mycket hjälp av mannen i huset har jag inte heller, han kommer bara med en massa dåliga komentarer men snacka med ungarna??? nääää...bara kunna ge mig en massa kritik, det går bra. TRÖTT PÅ HONOM OXÅ!!!

Detta har varit min lediga dag men fyn fabian...vill inte uppleva denna dagen igen, DÅ JOBBAR JAG HELLRE.

OVÄDRET GER MIG ASPINENSBESVÄR SNART!!!

slick,,slick

Maten idag kommer att bli Jättegod med super-duper sås..*hihi* finns på spisen just nu och jag har smakat av den och Mmmmmm...så gott!!

fläskkotletter med dragonsås och klyftpotatis.



Gör så här

ing:
500 gram benfri fläskkotlett
5 dl grädde
1 halv hackad gul lök
1 buljongtärning
salt
vitpeppar
oregano
persilja


skiva kotletterna i ganska tunna skivor
hacka löken
bryn kotletterna i en stekpanna med lite margarin, krydda med salt peppar och lite oregano
ta bort de brynta kotletterna och bryn sen löken mjuk i smöret.
tillsätt grädden, dragon och ev mer salt, klipp även över lite persilja.
Man får helt enkelt smaka sig fram.
Lägg sen i kotletterna ig såsen så att de blir genomvarma.

MUMS FILLIBABBA Såsen kan man helt enkelt slicka i sig utan problem ;)

servera med ris, potatis, sallad, grönsaker

själv har jag grönsaksblandning och potatisklyftor till.




här ligger kotletterna i såsen och GOTTAR sig!!




potatisklyftorna som strax ska in i ugnen.

nyförälskad

GOMORRON
sitter här nu med en stor kopp svartvinbärste och har nyss klämt i mig två smörgåsar, fixade även frukost till Denise så hon får lite mat i magen innan hon sticker iväg till skolan.
Min rygg ömmar ännu så jag får försöka ta det så lugnt som möjligt med den idag.
Igår satte jag ju mig för att kolla in mina favoritprogram på Tv-n men när det kom till spårlöst försvunnen så slocknade jag i min fåtölj, så snacka om att vara trött!! när jag t o m somnar till mitt favvoprogram :)

Idag ska jag på kvartsamtal med Denises Mentor, och jag hoppas innerligt att jag får höra att hon har skärpt till sig, jag tycker själv det i alla fall när jag har sett henne komma hem och verkligen vara på G med sina läxor. men lärarna kanske har en annan åsikt, vi får se!!

Fick pratat med Denise igår om varför hon var ledsen och det handlar tydligen om att hon har börjat bli intresserad av en annan kille och att hon tänker på honom jämt och ständigt även när hon är tillsammans med Viktor, hon känner sig taskig mot viktor eftersom hon har dessa nya känslor, dilemmat är bara det att den här nya killen inte ens bor i malmö, utan i Helsingborg och som hon av någon anledning har börjat prata med via datan, så hon har aldrig träffat honom, bara pratat med han och webbat säger hon.
Nu vill hon träffa honom för att se, men icke att jag släpper iväg henne till Helsingborg...ALDRIG I LIVET!!
isåfall får han komma till Malmö, där hon känner sig hemma och hittar.

Det är klart att hon har det jobbigt just nu eftersom hon själv hela tiden varit så rädd för att Viktor skulle tappa känslor för henne, men så är det hon själv som har gått och tappat känslor för Viktor. Och jag tror att hon ändå hade saknat honom enormt mycket ifall det nu skulle ta slut? ja inte bara hon utan hela familjen faktist, för även om han kan vara *pain in the ass* mellan varven så gillar vi ju honom ändå och dom har ju snart varit ihopa ett helt år. 
Jaja,,,vi får se vad som händer men till Helsingborg släpper jag henne inte! 

Nu ska jag plocka ihopa disken här och sen är det snart dags att bege sig mot skolan.  


något att luska i.

Äntligen är mina 4 jobbedagar slut och det känns i hela kroppen hur trött jag är och fryser gör jag konstant hela tiden, men blir man blöt om fötterna och man går med fuktiga fötter hela dagen så är det ju inte konstigt att man blir frusen av sig även när man kommer hem. Får nog ta och köpa mig ett par andra stövlar men samtidigt är det väl nästan inga skor som funkar i detta vädret! Gummistövlar kanske men dom e ju så kalla! jaja...vi får väl se hur det blir men dom har ju lovat ytterligare snökaos den närmaste tiden, och jag orkar inte springa omkring med blöta fötter hela tiden.

Nu längtar jag bara till halv 8..då ska jag bänka mig framför dumburken med en filt omkring mig, tre bra program kommer då på en o samma kanal som jag ska kolla på, först kommer *halv 8 hos mig* sen familjen annorlunda och sist spårlöst försvunnen...så med andra ord IKVÄLL BLIR DET EN TV-KVÄLL uppkrupen i soffan med min filt och smulan i knät. :)

Ryggen min har gjort ont mellan varven men jag har försökt ta det lite lugnt med ryggböjningarna idag, men inte allttid man tänker på det där med hur man ska bocka sig ju. Men som sagt imorgon är jag ju ledig och jag kommer nog inte gå utanför dörren ens...jo om jag ska handla till middagen kanske, men sen direkt hem igen :)

Nu ska jag sätta mig och prata med dottern här lite som verkar må lite dåligt pga *något* och det där *något* ska jag försöka luska fram vad det kan vara!

så hej hopp galopp


VARFÖR???

Måste det snöa??? jag blir galen på detta vädret! ser ut som det har snöat ännu mer inatt och jag är så TRÖTT på det nu! och ont som fasiken i ryggen har jag idag, igår när vi var hemma hos en vt så vred jag nog ryggen på nåt konstigt vis när vi skulle ha upp honom från rullstolen,för det bara small till ppå nåt konstigt vis, men jag hoppas att det snart går över.
Skönt att veta att man är ledig imorgon i alla fall, känner mig trött nu efter helgjobbet.

Nä nu får jag ta och sätta fart här hemma.
ha en fin dag alla där ute i snön! :)

RSS 2.0