för 22 år sedan...

Kom du till Världen min UNDERBARA DOTTER!!!
Kan inte riktigt fatta att du redan är 22 år gammal, menar ibland är du som en liten flicka fortfarande!! :) så osäker på många saker i ditt liv men spelar ändå så säker på allt. Kan bara LE inombords :))


Som idag Tex så ska du bjuda oss på middag här hemma, och nej jag vet...det där har väl aldrig varit din starka sida...(haha...vaddå laga mat???? det där fixar mamma galant) hihi....jo jag vet för jag har själv varit där!!
eller som idag när du var ute och handlade till din middag...:) jag ringde dig från jobb och frågade hur det gick och du lät minst sagt chockad!!!! ****mamma allt e ju sååååå dyrt, hur kollar man priset på en fläskfile om där står att den kostar 99 kronor kilot??**** INget begrepp alls om att man ska kolla vad varan väger och man hörde riktigt på din röst att du var LIVRÄDD....dels för att det skulle bli fel och dels för att det var såååå dyrt!!
MEN GUMMAN!!!
man får lov att misslyckas....menar vi kan inte bli annat än magdåliga *hehe*
JUST NU står du och skalar potatis och jag känner mig såå stolt över att ha fött en dotter som dig!
MInns så väl den dagen för 22 år sedan:

VI bodde då på Kroksbäck och jag tror att jag bara hade en ledig dag från jobbet ( ja jag jobbade ända in i det sista), Jeppe var bara ett år och en månad gammal, I alla fall så satte jag honom i barnvagnen för att gå bort till Holma och ta ut pengar på posten där och samtidigt handla lite, det var ganska milt väder ute kommer jag ihåg ( inte som idag, 22 år efteråt..med snö...massor av snö)
Jag kände på väg hem från Holma att jag började få små värkar och när jag sen kom hem så blev det värre och värre, Ringde din mormor som vi hade kommit överens med att hon skulle komma hem och passa Jesper om vi skulle behöva åka in...och jag ringde din pappa...
Värkarna blev allt intesivare och mamma som jobbade kom hem och tog över Jeppe så att jag och din pappa kunde köra in till förlossningen.
Väl där inne kommer jag inte ihåg så mycket mer än att det drog ut på tiden när *väl* förlossningsarbetet startat...du kunde lixom inte bestämma dig för om du ville komma ut eller om du ville stanna kvar där inne i magen, så fort jag krystade så kom du fram, men så fort jag slutat krysta så åkte du tillbaka igen, och tydligen såg dom att det var väldigt påfrestande för både dig och mig, så du blev slutligen framplockad med hjälp av sugklocka tiden exakt när du kom har jag inte riktigt klart för mig men jag tror att det var runt 23:00 ...och Ohhh my good!! dit huvud var avlångt som en banan men jag tyckte ändå att du var *VACKRAST I VÄRLDEN* och jag var sååå GLAD över att du var en flicka ( visste inte det innan) jag har alltid tyckt att det var mer spännande att INTE veta...blir lixom som en julklapp på självaste julaftonen :) man gissade och hade sig men man var inte helt säker!
Nu hade jag i alla fall en stor gosse och en liten flicka!!! himmla mysig känsla måste jag säga!! :)

Du var ganska illmarig när du var liten..en bestämd liten dam!!! jag ville att du skulle ha klänning och rosett i håret...men Hmmm....det ville inte du!!!
VI köpte dockor och massor av barbie saker till dig men nix....du lekte hellre med jeppes bilar och krigarsaker.
Du trotsade mig massvis av gånger när vi gick till dagis...som en gång när du plockade upp ett tuggumi från marken, jag sa åt dig att spotta ut det och du började gallskrika i ren frustration för att du inte fick tugga ditt
marktuggumi!!!
När vi väl sen kom till dagiset och jag gick ifrån så vände jag mig om för att vinka genom fönstret...då stod du och snurrade ett tuggumi runt ditt finger och du vinkade precis som att du *tänkte* *****haha...där fick du Tjiiii mamma, för nu har jag mitt tuggumi ändå**** ;)) Nu kan man skratta åt det, men DÅ trodde jag att jag skulle explodera!
Har sååå många roliga minnen med dig!! som den gången vi hastigt och lustigt åkte till Lund hem till MOrfar o Ingrid och vi glömde sätta på dig trosor!!! men du var lika glad för det!!! hahahaha...

JAG VERKLIGEN ÄLSKAR DIG LISETTE!!!
MÅ LIVET VARA PÅ DIN SIDA!
KRAM

//// MAMMA///



julfint

Dagen har bara varit PERFEKT!!!! min lediga dag till på köpet :))
Vaknade av att klockan mobilen ringde och ja när jag hörde den så blev jag såklart liiiiite osäker....Är jag ledig eller ska jag upp o jobba???? Hmmmm....efter lite betänketid så insåg jag att det var min lediga dag ***TJOOOOOHOO***
somnade om

vaknade ca 2 timmar senare, och då var det bara till att fixa till sig o sen stack D o jag ut och handlade present till Lisette som fyller 22 imorgon, jag hoppas verkligen att hon blir glad för det hon kommer att få!?
var på Rusta och där köpte jag en massa julsaker så idag har jag fixat med julen här hemma lite smått....fått upp gardiner, ljusstakar och annat.





NJaaa...ser ut som ett zigenarhem men fotona gör sig inte förtjänt av verkligheten, så mycket finare i verkligheten måste jag säga!
Och när jag satte upp mina vita trådgardiner i storarummet så tyckte smulan att det var JÄTTEKUL!!!


HON spånade verkligen in sig bland alla fransarna :))

Jaja,,,det har vart en bra dag idag och jag har fått massa gjort inför helgen, nu ser jag bara fram emot att få gratta Lisette imorgonbitti. :)

gutten aften!!

Är så enormt seg hela tiden så jag tror nästan att jag dör!! Men ikväll känns det skönt att veta att man kan sova imorgonbitti, bara lyssna på när klockan ringer halv fem och sen bara dra täcket över huvudet igen och somna om! Mmmm...ME LIKE!!
Däremot tror jag inte att jag kommer att ha RO i kroppen en längre tid, för jag har MASSOR att förbereda inför Lördag när Denise fyller år, och japp...inte bara hon som fyller år för Lisette fyller ju oxå år så MÅSTE fixa present till henne imorgon.....vi har ju lixom som tradition här hemma att sjunga på morgonen och öppna paket så det är klart att jag måste ha fixat paket till henne tills på Torsdag morgon!! :)
Meeeeen.....har inte en susning om vad jag ska köpa till henne???? svår ålder det där när man blir 22 och hon samtidigt tjänar sina egna pengar!! ( hon köper ju typ allt själv som hon vill ha )
Jaja....hittar väl alltid något till henne!!?? har ju liiiiiiite på känn vad hon kan tänkas bli glad för! :)

Idag fixade jag en JÄTTESUPERDUPER GOD MIDDAG som helt enkelt var värd varenda kalori ;) för nog var där kalorier i denna rätt, men samtidigt äter man inte så mycket av det eftersom det är ganska mäktigt!!
Denise bara ÄLSKADE denna middagen och japp även jag!  ;))

LAX I GOD SÅS 4-5 PERS

Detta behövs:

4 bitar laxfile
1 purjolök
4 dl grädde
5 dl creme fraiche
1 fiskbuljongtärning
hummerfond (efter smak)
salt
peppar
2 knippen dill



GÖR SÅ HÄR:

Hacka purjolöken och stek den i lite margarin i en gryta
Tillsätt grädde, creme fraiche, fond, buljongtärning...smaka av och tillsätt ev lite salt och peppar
(fonden + buljongen gör att det blir ganska salt, så salta först efter att du smakat av )
dela laxfilebitarna i lagom stora tärningar och lägg i dom i grytan, låt sjuda ett par min och tillsätt klippt dill.

SErvera med kokt potatis och sallad/grönsaker

SUPERSMARRIGT VAR DETTA!! och passar jättebra som bjudrätt! Kommer helt klart att tillaga detta fler gånger i alla fall :)

Nu kallar JOHN BLUND på mig så jag säger gonatt och på återseende!!


denise

Ni som undrar över Denises ÖDE?
å
ja, i Fredags ringde jag ju och sjukanmälde henne, eller rättare sagt jag sa till skolsköterskan som det var...Hon i sin tur bad att jag skulle ringa Denises mentor som jag oxå gjorde.
På dagen sen körde jag, Lisette och Emma till nya möbelvaruhuset och där käkade vi lunch.
panerad spätta med potatis/pommes och visst var det gott men jag saknade grönsakerna.
När jag o Lisette sen närmade oss parkeringen där hemma så ringde telefonen och då var det *LARS* rektorn på skolan och han frågade vad som hänt? och han berättade även att han hade pratat med Denise.
Han kom med två"förslag.......Antingen skulle jag ringa upp Es mamma och komma fram till en slutsats eller oxå skulle vi bli kallade allhopa på Måndag??!!! Jag valde såklart att ringa upp Es mamma och prata med henne.

När jag ringde så berättade jag precis som det var med de här olika hoten och jag bad att hon skulle prata med sin dotter om saken vilket hon lovade att göra.
Denise har inte hört mer sen och det är skönt!... tycker bara det är såååå skrämmande att två så nära vänner som de var, kan komma så långt ifrån varandra!!!
Jag ser vem Es umgås med Idag och NÄÄÄÄÄ.....jag vill ALDRIG att Denise börjar umgås med dom, samtidigt vet jag att Denise verkligen saknar sin *bästa f.d kompis*, hon säger att hon inte gör det men jag tror ändå det!
SEn när man tänker på ES så är hon verkligen ingen BRA kompis som bara kan lämna sin ena kompis i sticket så fort det passar henne själv!

nu får vi se hur det utvecklar sig imorgon när det är Måndag? jag har sagt till Denise att *minsta lilla* dom går på henne så ska hon medela det till högre ledning, och att dom sen tar kontakt med mig!
Men jag hoppas verkligen att ungdomarna tar sitt förnuft till fånga och sköter sig väl gentemot varandra?

INGEN I HELA VÄRLDEN SKA FÅ GÖRA MIN DOTTER ILLA!!!!!



crepes med spenat o bacon

En Väldigt god Fredagsrätt eller en Lördagskväll framför tv-n :))

crepes till 4 pers

Mmm...jag gör ju min crepes-smet som pannkakor typ och så här gjorde jag då!

6 ägg
6 dl vetemjöl
12 dl mjölk
lite salt och lite socker
ca 50 gr smält margarin


Knäck äggen och vispa upp dom
häll i hälften av mjölken och vispa
hela mjölmängden och vispa till en slät smet, häll sen i resten av mjölken, salt,socker och smält smör och vispa.
stek på ett plättjärn!! ....första pannkakan blir ju alltid katastrof för mig så den fick hunden.

ingredienser till crepsen:

2 pak bacon a 140 gram
1 pak bladspenat 250 gram (fryst)
2 1/2 dl creme bonjour cousine med sharlottenlök och gräslök
1 tsk pepparmix
1 dl riven god ost


GÖR SÅ HÄR:

stek pannkakorna och lägg dom på ett fat
Tina spenaten och krama ur den på all vätska
strimla baconet och bryn det tillsammans med spenaten och pepparmixen
rör ner creme bonjoren med gräslök o shalottenlök
blanda ihop allt och fyll sedan pannkakorna med fyllningen och rulla ihopa

Lägg rullarna i en ugnsform och strö över riven ost
gratinera i 225 grader i ca 8-10 minuter

servara med grönsallad











Himmla gott var detta och man kan ju ha så många andra olika slags fyllningar!! :)))

NIce!!



så skönt att jobbehelgen är över och redan nu börjar man längta efter nästa helg när man är Ledig! :)
Denna helgen har det inte blivit så mycket bloggande eller annan dataaktivitet för min del, jag har helt enkelt inte orkat sätta mig framför skärmen när jag kommit hem från jobb, Igår blev det typ bara tv för hela slanten medans resten av familjen var ganska pigga, Idag känner jag mig lite piggare men det är väl för att helgen är slut typ? och man ser fram emot nästa helg när man är ledig! Ja tänk så olika vi människor tänker egentligen!!!
JObbar man helger så längtar man egentligen bara tills den förbaskade helgen är över!!! Jobbar man inga helger så vill man såklart att helgen ska vara så läääänge som möjligt!! ...så kommer jag känna nästa fredag när jag går hem från jobb...*shit...låt helgen gå så sakta som möjligt*
I fredags innan denna helgen, var mina tankar....**fyyy fasiken...låt helgen gå fort** :))

och jodå jag klagar inte!!! Helgen har trots allt gått ganska fort och eftersom vi är det där perfekta arbetslaget så funkar allting perfekt! :) förutom att en sjukade sig idag på morgonen och vi fick inte in någon vikarie...men vi kämpade oss igenom dagen trots allt med lite pusslande hit och dit och naturligtvis mer stress. Men ändå inte den där jobbiga stressen eftersom alla kom överens!

Nu ska man bara gå igenom en vecka till innan man är ledig igen, men jag tror att nästa helg kommer att gå skitsnabbt eftersom Denise fyller år och man har en massa att stå i, ska baka och planera vad man ska bjussa på och så, Även Lisette fyller ju år men hon fyller inte jämt så då kommer det bara bli nåt litet för henne.

Jag hoppas att ni alla där ute har haft en skön Söndag? 

kram

Fredag 19/11

godmorgon!! så skönt det var att sova ut imorse och speciellt när jag först var uppe vid 6 tiden och sen bara få gå och lägga sig under det varma täcket igen *i love it*
Idag har jag behållt Denise hemma från skolan, hon och hennes f.d bästa kompis är ovänner och Denise har fått en massa sms  om att E och en annan skulle ge henne på käften, döda henne och massa annat.
Ringde upp mentorn imorse och sa som det var och hon förstod att jag inte ville skicka iväg Denise, och Denise själv ville inte gå till skolan.
Nog mest bara en massa skrämsel sms!!? men man vet ändå aldrig?? händer så sjukt konstiga saker bland undomar idag tycker jag!  så bäst ändå att ta det säkra före det osäkra.

Idag blir det nog att jag, LIsette, och hennes kompis Emma sticker till det nya möbelvaruhuset, se om man ev kan hitta något fint!! *L*

Nu ska jag gå och ta och fixa till mig en smula innan det är dags att köra.

sov gott!!!

Tänkte bara meddela att dagen har varit bra och imorgon sticker jag, LIsette och emma till xxllllll-varuhuset för att kolla lite drömma en smula!! Men just nu säger jag Natti...Natti och sleep well...




falukorvens vecka?

Ja så kan man nästan tro att det är om man har levt här hemma de två sista dagarna :)) Igår blev det falukorv till middag och idag hade jag inte planerat någon middag men det råkade som sagt bli falukorv även idag *L* men inte detsamma som igår förstås, igår hade jag mos till och idag bestämde jag mig för en smörgås med stekt falukorv och stekt ägg, tillsammans med lök, bostongurka, dressing och chilisås!! Såå tjaaa...varför inte ta  och döpa en av årets alla dagar till *falukorvens dag* ??? menar dom hittar ju på så många andra dagar med olika teman, så då kan väl falukorven oxå få lov att vara med på ett litet hörn? Eller det är den kanske redan??? Jag har som sagt NOLL KOLL på det där!



svenska folkets absoluta favoritkorv som man kan göra SÅÅÅÅ mycket med! :))


stekta ägg

OCH VIPPPPS...så blev det så här smarrigt!!!



enkelt och gott!

Dagen idag har varit ganska tuff, full rulle på jobb så det har kännts som man har haft rast och ingen vila typ! ett tag innan jag slutade så var jag helt skakig i händerna och matt i knäna och det beror bara på en endaste sak...stress...stress...och stress...jag och kollegan fick göra saker som var utanför shemat och ett tag var det vädigt stressande när vi dessutom fick larm på det, men nu ska jag bara jobba imorgon oxå sen e jag änt5ligen ledig på FRedag igen, Längtar lite smått vansinnigt just nu!
Längtar oxå fruktansvärt efter löningen då jag ska ut och shoppa skor till mig o Denise.
Nu ska jag nog mest bara försöka hålla kväll, kolla lite Tv under filten  med en kopp varm te! :))

pepparkakor med lite mögelost hade suttit fint just då, (muta Denise att springa upp o handla kanske? ) ;))



vitt blir skitt

Idag har jag varit ledig och jag har hållt på att måla trappan här hemma, är långt ifrån färdigt ännu, men lite var dag, så tar det sig mer ochy mer....Idag stod jag i valet och kvalet och funderade en lång stund på om jag skulle ta och måla trappstegen?? har ju hört att det kan vara jobbigt att ha dom vita eftersom allting kommer att synas på dom! Men efter mycket funderingar så gjorde jag slag i saken och tänkte att *DET FÅR BÄRA ELLER BRISTA*
jag plockade fram pensel och målarburk och målade trappsteget längst ner!! och jo...ser ju fint ut men nu gäller det ju bara att inte smulan eller felix springer upp på ovanvåningen, och nu finns det ingen återvändo!!! nu måste jag fortsätta måla resten av trappstegen :))


så här blev det!!! det ser ju frächare ut när dom är vita!!! men som sagt...kanske jag får ångra mig efteråt? VI får väl se!!

enkel kycklinggratäng

ca 4 pers




Ja denna middagen fixade jag till idag och den var väl helt Ok för mig, resten av familjen tyckte att det var jättegott så klart att man då blir glad, Dessutom serverade jag ungdomarna middag som om de var på Resturang :) igår firade Denise och Fredrik tydligen 4 månader ihop, så japp...såklart att de skulle få känna på lite mysig stämning :) ( även om de nu tyckte det var lite pinsamt när jag kom fram där med kameran)



DEtta behövs till denna gratäng:

700 gram kycklinglårfile
1 paprika valfri färg (jag hade en röd)
1 purjolök
1 vitlöksklyfta
salt
peppar
smör

SÅS:

5 Dl grädde
4 msk chilisås
1 msk koncentrerad kycklingfond
salt
1- 1 1/2 tsk sambal olek

topping:

riven ost
hackad persilja

GÖR SÅ HÄR:

börja med att bryna kycklinglårfileerna i lite smör i en stekpanna, dela dom en extra gång ifall de är stora.
krydda och låt puttra en stund på svag värme, och lägg dom sen till sidan en stund


(kyklingen är brynt och delat i mindre bitar)

strimla purjolök, paprika och vitlök och låt det bryna en stund i stekpannan utan att ta färg



Gör under tiden såsen, blanda grädde, sambal olek, chilisås och kycklingfond och krydda ev med lite salt...smaka av efter hur starkt du vill ha det.



smöra en ugnsform och bottna den med grönsakerna!
placera sen ut köttet jämt



häll sedan över såsen



strö över riven ost och hackad persilja
in i ugn 225 grader i ca 20 minuter

servera med t ex ris och sallad/kokta grönsaker


klar att avnjutas



En helt OK rätt som jag sa men inte den där *WOW*känslan för min del!
och man kan göra den antingen stark eller mild beroende på hur mycket sambal man tar i...min blev mellanstark.

PROVA GÄRNA







56 och oskuld

Mmm...man får slå två flugor i en smäll tydligen :) Idag är det då nämligen både *fars dag* och Felix födelsedag, han blir så mycket som 8 år!!! och 8 år uträknat i människoår blir inte mindre än 56 år!! Herregud!!! han har gått om hela familjen och det värsta av allt....HAN ÄR FORTFARANDE OSKULD!!!!! Hmmmmm....stackars hund!!!
Men han har haft en bra dag i alla fall, Jeppe kom hit en runda för att gratta D på fars dag och då hade jag köpt en billig tårta på konsum, så Felle fick en bit tårta även han!! plus att han fick en smakbit utav middagen jag fixat till idag, och han är just nu JÄTTELYCKLIG!!!  han går ju annars enbart på torrfoder eftersom D försöker få ner honom i vikt!


DEN LILLE GAMLINGEN!!! men lika glyttig fortfarande med att bita sönder saker som kommer i hans väg, som innan idag,,,, en blyertspenna som låg under köksbordet...som nu är i tusen bitar!! :))
snacka inte om att vara EXPERT PÅ ATT SNO GODISPÅSAR!!!! jisses...så mycket godis han egentligen käkat under alla sina 8 år som hund!!! En gång fick han tag på en hel chockladkaka 200 grams och gissa om han var *speedad*????
Trodde nästan att vi skulle få åka in med honom!!! Ja chocklad är ju rena giftet för hundar och jag tror på det, genom att ha sett Felles reaktion efter att ha käkat en hel kaka av chocklad!!! :))

I LOVE YOU MY DEAR DOGGY!!!


VITT..VITT..VITT..

Så var då snart lediga dagen slut och jag ska strax gå och sätta mig i fẗöljen och kolla lite Tv..men min lediga Tisdag har varit hur bra som helst, sov ända till klockan 10 så jag hade nästan ont i ryggen av att ha sovit såååå länge, men skönt ibland att verkligen få lov att sova på morgonen, det bästa av allt var att mobilen den ringde för att väcka men jag bara tog upp den för att stänga av den igen och somna vidare :) *WONDERFULT*
köket här hemma börjar bli väldigt hemtrevligt och jag njuter av att sitta i mitt kök, speciellt nu på kvällen när man har tänt upp lite lampor och stearinljus,samtidigt som det luktar ljuvligt från ugnen där jag just nu har en fetaostgratäng. :) (recept på den kommer senare)
Som sagt!! idag fick jag med mig lite saker hem och det är det5 som gör att allt känns så mysigt och fint...



Innan idag, två fina vita löpare, vita blommor på bordet, och vita blockljus
( och så här ser det ut på kvällen)



MYSIGT VA!!! men *något* säger mig att jag borde ha vita lampor istället för rosa?

Så här blev mina tavlor i sina ramar:




I JUST LOVE IT!!


OK...Nu ska jag sköta middagen i ugnen här men jag önskar alla en fortsatt fin Tisdagkväll

PÖSSKI

lite heminredning

Idag har jag varit ledig och jag har varit ute och handlat present till Denise nu när hon snart fyller 15, hon kommer säkerligen bli jätteglad! FIck med mig hem loite annat oxå till köket där det sakta men säkert börjar ta form, igår hämtade jag ut mitt paket från www.alvashus.se och jag blev jättenöjd med allting, och sen igår letade jag saker att måla vitt *hehe* ja jag har fått dille på att måla allting vitt!!

Detta var vad som fanns i mitt efterlängtade paket:


dessa fina *home* bokstäver som pryder kyl o frys




dom här söta hjärtana som jag satt under min burkhylla






Dom här två gammeldagsa korten som har fått varsen vit ram runt sig nu, blev jättegulliga!!!

Och det jag börjat måla ;))




Denna tavlan som hade en blå ram innan, den har nu blivit vit och ser mycket trevligare ut :)



dom här småtavlorna var knallrosa och baby blå innan...söta innan oxå men sötare NU!!!

och det jag fick med mig hem idag då? vilken färg var det på dom sakerna tror ni?

Mmm...gissa det!! :))

fläskpannkaka

Gjorde en fläskpannkaka idag när jag kom hem från jobbet, lätt, enkelt och gott och så här gör jag min.
en braspanna...4-6 personer

3 paket bacon
6 dl vetemjöl
salt
12 dl mjölk
6 ägg


Börja med att klippa baconet i småbitar och bryn det i ett stekjärn



blanda mjöl och salt i en stor skål
vispa i hälften av mjölken och vispa till en slät smet
( jag använder elvisp )
blanda i resten av mjölken sakta medan du vispar,
knäck ner äggen och vispa tills alla ägg är upplösta

smöra en braspanna med lite margarin
lägg i baconet i braspannan och fördela det jämt.
slå över smeten

GRädda sen i 225 grader i ca 30-40 minuter

servera med lingonsylt!


Det brynta baconet ligger i en lättsmord braspanna


smeten har hällts över baconet


klar att serveras



fläskpannkaka som man fick i skolan typ. *MUMMA*

blandad kompott

Söndagen har verkligen varit fin med tanke på vädret , hög luft, solsken och så där härligt småkallt, Och just nu känns det ännu skönare av att vara hemma och inne i värmen med en massa levande ljus!! Ja det var faktist det  första jag gjorde när jag kom hem...Tända alla stearinljusen här, blir ju bara så varmt och gottigt!
Så på det viset älskar jag hösten :)
Skönt är det oxå att jobbehelgen är över!! *Wooooopppa* men tyvärr går det så fort tills nästa gång jag jobbar helg, Alla tycker att var tredje helg kunde vara lagom och inte som det är nu varannan, men blir nog svårt att genomföra som det ser ut just nu!?
Har varit inne och tagit mig en ducsh och tvättat håret och nu går jag omkring här i joggingbyxor och skön tröjja och funderar på vad man ska äta? pizza kanske?
Nää just det, jag har ju ärtsoppa i kylen som måste användas så jo det får bli lite fattigmanskost idag :) men ärtsoppa är väl alltid gott?
Idag har man hört på radion att dom fångat *laser* mannen...HOPPAS nu bara att det är rätt person oxå så att man inte läser i tidningen imorgonbitti att någon annan oskyldig har blivit skjuten, kan bara säga att många på mitt jobb verkligen JUBLADE över detta besked och så klart *MED ALL RÄTT*
INGEN SKA NÅGONSIN FÅ SKJUTA PÅ EN HELT OKÄND MÄNNISKA!!!, verkligen sjukt!!!
Smulan är just nu fruktansvärt sur på mig, hon söker hela tiden mat i förväg trots att hon har torrfoder framme hela tiden, men som igår så fick hon blötmat redan vid 6 och sen lekte hon djävul med mig när jag sen väl ville ha in henne för kvällen och japp, det är ju klart...då var hon ju MÄTT!!! Så idag har jag bestämt mig för att hon ska vara inne 7 halv 8 och då får hon middag för att sen stanna inne resten av kvällen.
JÄDRA KATT!! MEN SÖTNOS TILL KATT


Här sitter hon o jämrar sig över att hon vill ha mat!!



efter en del jämrande så bestämer hon sig för att det inte är lönt att tjata och kollar efter ett lägligt hopp ner till golvet :))

Hmmm....idag blev det lite blandad kompott här i bloggen men det blir så ibland!
förresten....mitt paket har jag ännu inte hämtat ut *snyft* de har bara haft öppet till 15 nu lördag o söndag och som sagt....Jag har ju jubbat!!!  :) 


ha en skön söndagkväll!

friday night...




Tjingeling!
blev inte uthämtat något gottigt paket idag heller, jodå jag hade lappen med mig o allt och planerna var att jag skulle köra inom konsum när jag slutade jobb, men vad händer under tiden jag körde hem???
Myyyy good!! oljelampan började lysa, ja alltså bara som hastigast men jag blev ju LIVRÄDD!!! Tänkte typ bara HEM....HEM...HEM...och jag min nötta har typ ALDRIG I HELA MITT LIV FYLLT PÅ OLJA SJÄLV!!! så jag såg lixom bara KATASTROF framför mig om jag hade vart tvungen att stanna bilen!!!
Som Denise säger: vi är födda brunetter men är som blondiner *hihi*
jaja...motorn min krachade inte i alla fall så förmodligen var det väl bara som den ville varna att oljan började ta slut! Nu är det dock påfyllt med olja efter mycket tjat om hjälp utav D, han har typ bara sin verkstad i sitt huvud!
Nu ska jag hålla kväll, blir inte så sent för mig ikväll eftersom jag ska upp o jobba imorgon!

håll tummarna att jag får ut mitt paket imorgon och puss på er!

dottra hemma...

....och mamma glad!!! :)
spelar nog ingen roll hur gammla barnen blir, man bekymrar sig ändå för dom och undrar hur dom har det?
Lisette har nyligen varit i Milano med svärson Christoffer och jo jag visste att dom skulle komma hem som idag, så sagt och gjort, jag skickade ett litet sms till dottra vid 6 tiden och frågade hur det var med dom?
Hmmmm....INGEN LEVERANSRAPPORT!!!
Genast skenade ju mina tankar iväg om vad som kunde ha hänt dom, kunde dom ha råkat ut för huliganer?
ja tankarna skenade iväg i ca en halvtimme, sen rätt vad det var så kom det fram en leveransrapport och jag kände mig genast lite lugnare!
Hon skrev tillbaka att de hade landat nyss....( ja visst ja, man får ju inte ha mobiler igång på flyget )
Sååå skönt och kul att ha henne hemma igen, hon hade köpt massa fina saker men hon berättade att det är ganska dyrt i Italien, men de hade haft en jättebra resa och massor av foto på Zlatan hade hon tagit :))


my lovely dotter!!!

Nu sitter jag bara och väntar på att den lilla dottern ska komma hem så att jag kan krypa ner under täcket och bara sooova!!! för nu är jag bara så trött så trött!!!

dom här fina nagellacken köpte LIsette i Italien


helt gudomliga färger och nästa gång jag fixar mina naglar ska jag ha naturliga som man kan måla, har tröttnat lite på franska naglar nu eftersom man ser så fort dom växer ut och för att man just inte kan måla sina naglar. Jag vill kunna måla  dom i alla dom här fina färgerna. Tänk bara att kunna matcha sina naglar med de kläder man har på sig!! så sjukt snyggt!!!!

NU tackar jag för mig och säger gonatt o sov sött!

pösski

xxxL

Ja idag har jag varit i nya möbelvaruhuset här i malmö


och MY GOOD!!! Va mycket folk där var och väldigt rörigt att gå där inne tyckte jag, men kanske berodde det på allt folk att det blev lite extra snurrigt? Jag ska i alla fall dit fler gånger men det får bli om ett par månader när det har lugnat ner sig, det var lite anorlunda än Ikea måste jag säga, här har dom precis ALLT!!!! i alla de smaker tror jag? billigare saker och dyrare och exklusivare saker, jag såg många saker som jag allt skulle vilja ha, och jag önskade mig nån sak i JUlklapp av Denise :)
Jag köpte mig trådgardiner till köket i alla fall, det var som de hade på anons för 39 spänn, annars kostade dom 179 och det hade jag ju ALDRIG GETT för en gardin?!!! Nu kunde jag istället köpa 4 paket till köket här hemma och dom har nu nyligen kommit på plats och det blev jättefint!


sen handlade jag som vanligt lite ljus ;)

Min trappa har även den fått sig lite nytt stuk idag :) NU börjar det verkligen likna något och jag är såå stolt över mitt *trappprojekt* och inte nog med det!!! idag kom ett paket till mig som jag ska hämta ut imorgon och det är saker som jag verkligen är spänd på att få se, men som sagt....DEN SOM VÄNTAR PÅ NÅGOT GOTT....
Imorgon efter jobb= SVIIIICCHH IN PÅ KONSUM O HÄMTA UT!!! :)

Fler sådana här dagar tack!!! Har varit så mysigt tillsammans med Denise!!


***LOVE***

gokväll i stugorna

Ujjj, så mörkt det börjar bli på kvällarna nu, menar klockan är bara 5 typ och det är mörkt som natta ute redan, då kan det vara mysigt att tända upp lite ljus inomhus, så visst kan hösten ha sin lilla tjusning ändå trots allt!
Det goda med hösten är att det luktar så vansinnigt gott av alla blöta löv som trillat ner, det luktar helt enkelt HÖST!!!
OCH vilka vackra färger sen!!!





på jobb igår, när jag riktigt njöt av doft,kyla,och färgerna.
Sen är det ju skönt att komma innanför dörrarna när man kommer hem och slippa bege sig ut igen, tända upp lite levande ljus, laga middag, och bara ta det där lilla lugna.

Imorgon är jag ledig och då ska jag ta mig en runda till det nyöppnade möbelvaruhuset som har öppnat vid gamla Ikea, ska försöka åka dit så tidigt som möjligt så man slipper alla köer för jag tror nog att där kommer vara GALET massa folk imorgon, så japp vid 9-10 ska jag nog allt försöka vara där, ska bli jättekul att gå och kolla på alla fina saker och som sagt *JAG* hittar ALLTID något av intresse ;))

Nu har mina kryddburkar som jag köpte på ikea för ett tag sen äntligen kommit på plats, jag var så smart att jag satte dom på kylen och det blev riktigt bra måste jag säga!


ska bara ta och fylla dom med lite spännande kryddor oxå :) men visst blev det fint!?
och jag vill ha fler!!!

min hylla har oxå kommit upp som jag köpte förra veckan tillsammans med lite muggar och så här blev det!




Japp, jag är SUPERNÖJD!!

Nu ska jag bara kasta ut alla andra skräpmuggar som man samlat på sig, såna där som man typ bara har en 3-5 st utav...huuuu...vad ska man med skitet till??

Trappan har legat lite på is ett par dagar nu ( ja egentligen föööör länge ) men det är tack vare att det5 är så mörkt när man kommer hem, men imorgon efter att jag vart i möbelvaruhuset så ska jag minsann måla hela djäkla trappan, i alla fall EN gång!! Det borde jag hinna med imorgon för så hemskt mycket är det inte kvar att måla på den!

Nu Däremot måste jag bege mig ut i tvättstugan, trist att behöva tvätta efter jobb men SÅÅÅÅ mycket skönare att slippa tvätta imorgon när man är Ledig och kan göra en massa annat KUL!! ;))

tjolavippen på er o ha en bra Onsdagkväll!

gomorron November

Ja så var det ny månad, ny vecka och ny dag (mycket nytt på en gång) :))
ska strax nu bege mig till en ny jobbedag/vecka...phuu...tre dagar tills man är ledig nästa gång!!
Idag ska jag banne mig ta tag i min trappa igen, vill bli klar med den nu snart så jag kan påbörja mitt andra projekt och måla bordet här hemma, har faktist redan tjuvstartat med det och målat ett ben, mest bara för att testa och se hur det ev kommer se ut, man kan lixom se det framför sig om man gör så och jooodå...det blir nog fint det oxå!
Felix han håller fortfarande på att hosta här hemma i perioder och det låter sååå jobbigt för honom, man vill gärna hjälpa honom men det går ju inte!! HOppas att han snart blir fri från sin hosta!
Nä nu ska jag asa mig ut till bilen och släpa mig igenom en ny jobbedag

Ha en underbar 1 November

RSS 2.0