HELGJOBBET ÄR SLUT!

Tjohooo vad jag är glad just nu, Hmm,,ja söndagens jobb är ju avklarad hela helgens jobb med för den delen, nu är det två hela veckor tills man jobbar helg igen *glad som en ärta* fast det går FORT!!! Mycket FORT mellan gångerna, men man känner sig ändå så nöjd när helgerna är avklarade, denna helgen har oxå varit lite kämpig eftersom det har snöat så mycket och dom inte har skottat överallt, man fick lixom gå i tung snö och det är inte det lättaste!
Nu håller jag på att laga mat här hemma, blir så enkelt som korv och makaroner idag *hihi* orkar inte ställa mig och hålla på med nåt märkvärdigt när jag har jobbat så det får bli detta enkla idag.
Även idag har det snöat här i skåne och det har kommit nåt otroligt mycket, fint som bara den och nu blir man ju bara besviken ifall det försvinner på julafonen? Nu kan det lika bra stanna, dock behöver där ju inte komma mer nu! Tycker inte jag i alla fall!!
Ikväll ska det komma ett program med Anna Anka, jag MÅSTE bara kolla in det, för hon är så pinsam att titta på så att det nästan är roligt att kolla in henne och hennes dumma komentarer, ibland skäms man på hennes bekostnad!!

nä nu ska jag snart äta här, sen ska jag ta mig en varm skön ducsh och sen sätta mig o kolla in burken.
HA EN FORTSATT FIN SNÖIG SÖNDAG!!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0