leta..leta..

Dagen har gått bra att jobba och som jag misstänkte, det tog inte lång tid innan man var inne i hela ruljangsen igen. Morgonen gick oxå förvånadsvärt bra, jag steg upp med en gång mobilen ringde..hoppade in i ducshen och hann t o m dricka en kopp kaffe innan sen Jeppe kom och hämtade mig.
Idag har jag varit sjukt sugen på julmat, nästan dreglar bara jag tänker på det men jag får allt ta och vänta till Torsdag när vi ska till Översten på kronprinsen och käka julbord, det ska verkligen bli kul och gott *MUMS*  och ska bara jobba fram till 11 sen bär det iväg på ett eller annat vis. antingen med buss, skjuts eller taxi?
Jag blev så sugen på just julmat i och med att det började snöa rätt bra ett tag *L* kändes lite sådär lagom juligt!
Här hemma blir det bara soppa till middag idag, men det kan vara gott det oxå när det är kallt ute som idag! Men de säger förstås att det ska bli ännu kallare i veckan? ja man får väl se! !
Nu ska jag ta och leta fram en blus som jag ska ha på mig på Torsdag, vet inte om den hamnat hos Denise, Lisette eller hos mig själv?`så fram med pannlampan och in och rota i garderoberna :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0