tvilling??? Ehhh...NEJ TACK!!

snälla ge mig STYRKA!!!  idag har det varit en bra dag förutom då att de två systrarna flög i luften på varandra på avstånd och gissa vem som fick vara avståndet? JO DERAS MAMMA!!! ****jag****
det handlade om ett par svarta strumpbyxor som Lisette skulle ha, de var tydligen försvunna och det blev med en gång *skrik,gråt,skäll o BANG I DÖRREN* hon HATADE helt plötsligt sin lillasyster och hon skällde på mig som om jag inte var VÄRD ETT RUTTET LINGON!!! Jisses....vilket humör!!!
Samtidigt som hon skällde och gormade så blev jag ju såklart frustrerad jag oxå, och tänkte att NÄ NU JÄKLAR...NU RINGER JAG DENISE och får en förklaring var dom djädra svarta strumpbyxorna befinner sig???

Mmm...ringde Denise...hon i sin tur...- VAAAA FAAAAN...JAG HAR INTE RÖRT HENNES STRUMPOR,,**hulkande på rösten**
jag fortsatte försöka övertala henne om att det var hon som slarvat bort strumporna,,MEEEN OJJJJ...ännu mer snyft och hulk och samtidigt lite hotande om att hon inte skulle komma hem eftersom vi skyllde på henne.
Hon hatade sin syster och skulle ALDRIG mer prata med henne eftersom hon skyllde på henne.

Hmm...I DETTA LÄGE???? VAD FASIKEN GÖR MAN????

ska man hålla med den ena eller ska man hålla med den andra??? ..fast å andra sidan så kvittar det nog för jag fick skulden utav båda mina döttrar TROTS ATT JAG SÄLLAN ELLER ALDRIG ANVÄNDER STRUMPBYXOR!!
Jag var lixom bara en mellanhand=där alla*** deras*** känslor hamnade i ett mellanläge?? KAN man kalla det så tro? ja jag tror det...Och JAAAA...det där med att jag skulle vilja ha en tvillingsyster???


NEJ TACK...NEJ TACK....NEJ TACK...NEJ TACK...




GE MIG STYRKA PLEASE!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0