hela familjen var utslagen klockan 12 idag.

Gud vad slö jag har varit idag, ja faktist hela familjen när jag tänkter efter, så idag har det varit en riktig slappelördag, annars brukar det ju vara söndagarna som är så där oerhört sega och latiga!
Jag vaknade klockan halv nio, steg upp och gick på toaletten och fixade lite i köket, sen tog jag filten och svepte om mig, tände på tv.n och la mig på soffan...Sen minns jag inget mer förrän jag vaknade klockan 12 ganska exakt, då var tv:n stängd...Asade mig ut i köket och inte en kotte syntes till, bara Felix som låg på sin plats i hallen...Hmmm..vart var alla???
Tassade uppför trrappen och kikade in i Denises rum, japp..där låg hon och snarkade Zzzz...vidare in i sovrummet och OJJJ...där låg Danny o smulan och snarkade Zzzzzz, sen vidare in i Lisettes rum och såklart Zzzz även hon där inne! HELT OTROLIGT!!!....Hela familjen lika trötta en Lördag! fattar ingenting? men ja man kan väl få lov att ha sådana dagar ibland trots att det är Lördag!

JAJA...nu har jag lagat middag och nu känner jag mig väl nåt så när pigg men jag ska ändå bara ta det lugnt ikväll och det verkar alla andra i familjen oxå vilja.

Hoppas att även du har en skön och lat Lördagkväll!

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0