en dålig dag!

Detta har verkligen varit en tråkig dag, inget kul alls har hänt..Ucsh för sådana här dagar..redan imorse när jag steg upp kände jag riktigt hur trist det skulle bli idag, Astrött var jag oxå idag på morgonen och det gör ju inte saken bättre. Jaja jag kom till jobbi alla fall och vi gick ut och började jobba med en gång klockan 7.
Fick skicka in min tant på 98 år som bara har varit hemma ett par dagar, hon mådde verkligen inte bra..sluddrade i talet och kunde inte stå på benen, så ja det var bara till att ringa 112 så de kom och hämtade henne, hoppas nu bara att de inte skickar hem henne för snabbt utan behåller henne där tills hon har återhämtat sig ordentligt.

Det har småregnat halva dagen och varit riktigt grått och deprimerande, men jobbet flöt på ändå som det skulle så till slut var det ju ändå dags att åka hem. Kände bara för att koppla av i soffan men så rätt vad det var så ropade Danny utifrån...Annette...Linda kommer in.
Ohhhhh...NÄÄÄÄÄ.....jag ville verkligen inte sitta och försöka vara trevlig idag,,orkade bara inte ha in folk, men hon kom och sen kom hennes man och Danny oxå in o satte sig, de tog varsen drink eller rättare sagt ett par st men jag ville inte ha, ( som sagt det enda jag ville var att sätta mig i soffan och koppla av ) Jättejobbigt att känna så när man helt plötsligt får folk..Danny betedde sig flamsigt så jag blev ju skitirriterad på honom, kan inte hjälpa det men ibland skulle jag bara kunna dänga en klubba i huvet på han!!!
Linda och Kurt gick i alla fall så småningom och då äntligen kunde jag försöka koppla av..men istället började jag städa undan lite här hemma.
Och nu när jag haft en sån deprimerande dag hela dagen så kan jag lika bra fortsätta vara Negativ och låta resten av kvällen bli lika deprimerande! **UCSH...UCSH...UCSH...för sådana här trista dagar.

MEN IMORGON SKA JAG FÖRSÖKA VARA LITE MER POSITIV  :)

Kommentarer
Postat av: Lisette

tack mamma :)



jo jag vet det känns trit när det är sådana dagar. dom är inte mycket värda, men tyvärr. vi alla har sådana dagar :(

2009-10-24 @ 23:06:53
URL: http://www.lindhekepp.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0