utemöblerna har kommit på plats!


Så ja, nu börjar vi äntligen få ordning på *platt-terassen* och idag kom utemöblerna fram och man hant t om sitta där en stund i solen och koppla av, så himmla varmt och gottigt och jag bara önskar att det skulle bli fint i helgen vilket de sagt att det INTE ska bli *snyyyyyft* TYPISKT när man e ledig och vill utnyttja sin trädgård till max..jaja..så brukar det ju oftast vara, fint när man jobbar och trist väder när man är ledig!! Grr...Men kommer säkert fler fina dagar då man kan sitta här ute och dricka sitt kaffe och fika på nån god kaka eller nåt :))

Nu är det bara en dag kvar att jobba sen e man helgledig och som vanligt ska jag passa på att njuta, inga planer för helgen har jag gjort upp i alla fall utan kommer nog bara ta dagen som den kommer.
Kommer sova länge på morgonen tror jag för just nu är jag FRUKTANSVÄRT morgontrött och speciellt då när klockan ringer för att tala om att det är dags att få ändan ur sängen *SUCK* vet inte om det är *vår*trötthet? för visst finns det väl nåt som heter så va?

Idag hade vi ingen populär middag här hemma!! *hihi* jag tror nog att dom börjar bli bortskämda med middagarna här hemma, men som sagt jag följde ju bara min meny och idag bestod den ju utav brunabönor och stekt bacon...Hmmm...lite rynk på näsan blev det både för Denise och för Danny..själv gillar jag bruna bönor och det var min älsklingsrätt när jag var barn...det är det DOCK inte nu längre!! *L* smaklökarna har ju ändrats som tur är, när jag var liten gillade jag inte champinjoner T ex...NU ÄLSKAR JAG DET!
Blodkorv gillade jag som barn men nu *Örrrrk*

Jaja..nu ska jag ta och dona lite här inför morgondagen och jag önskar alla en fortsatt bra Torsdagskväll

ching!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0