valborg..

...idag och här sitter jag och tråkar mig och känner mig som den ensamnaste människan som existerar på denna planet!!! men ändå ganska glad över att vara ensam just idag, för jag har ingen ork över huvud taget att springa omkring och titta på majbål i detta kalla vädret som kom in över oss i eftermiddags= ETT TYPISKT VALBORGSVÄDER!!! kan man väl kalla det? Nää tacka vet jag att sitta inne i värmen och TRÅKA sig, ja jag känner mig otroligt tråkig och olustig idag...ALLA andra människor verkar vara på språng idag..bara lilla jag som inte orkar vara på språng,,FREDAG O ALLT, men som jag nämnt tidigare....det är just då man är som TRÖTTAST och man vill helst av allt bara vara IFRED!!

Danny är uppe på byaresturangen och käkar med Kurt, jag ville inte följa med

vill bara vara hemma i lugnets vrå och *lukta på blommor* ;))

 

TYP FERDINAND FASONER!!


Får dock hälsa alla ni som är på språng denna valborgsmässoafton att ni har en trevlig stund framför brasan!


 

 


Kommentarer
Postat av: Maria

Visst är det skönt att vara hemma och mysa på fredagen efter jobbet. Fredagar är sköna, hela helgen ligger framför en orörd :)



Ha en skön helg !

Kram

2010-04-30 @ 21:57:19
URL: http://www.forsnetblogg.se/Maria
Postat av: Petra

Vi hade sån tur här ute på landet att våra böndergrannar fixade faktiskt två olika brasor. Vi tog på oss som om vi skulle till nordpolen och sen satt vi ute en stund och grillade i regnet medan vi tittade på brasorna på avstånd. Mysigt. Hoppas du känner dig mer i gång idag och frå en trevlig Lördag. Hälsa Danny.

2010-05-01 @ 08:13:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0