fransk manikyr

Nu har jag bestämt mig!! :)) Har länge funderat på att fixa mina naglar och nu vet jag precis hur jag vill ha dom, kosta vad det kosta vill!! Jag har försökt få långa naglar i hela mitt liv känns det som men det funkar bara inte, dom bryts eller delar sig så fort dom börjar få lite längd och då slutar det alltid med att jag biter ner dom.
Franska manikyrnaglar vill jag ha!! så sjukt snyggt!!




Nåt i denna stilen kan jag tänka mig! dom är inte för långa utan sådär lagom långa att dom inte är i vägen för en.
Jag har ALLTID haft korta naglar och nån gång i sitt liv vill man gärna testa på hur det är att ha någorlunda snygga och välformade naglar,och eftersom det inte går på naturlig väg så får man göra det med hjälp utav påbyggnad :)  så när Lisette kommer hem på fredag ska jag be henne beställa tid till mig där hon brukar gå och fixa sina...tror det är på Triangeln hon brukar gå!

Ser verkligen fram emot att få fina naglar och så här fula är mina naglar just nu!!




Har INGA naglar alls med andra ord!!


Kommentarer
Postat av: Jayne

DETTA vill jag också..och har velat länge.. men liksom inte kommit till skott.. var ska man gå.. Hör hört att det finns olika laternativ...men Lisettes håller och känns bra?? Meddela mig var hon går och kostnad.. :)

2010-08-18 @ 19:35:55
URL: http://jayne.blogg.se/
Postat av: annette

Ja jag lovar att höra av mig om detta så fort jag har lite mer fakta på fingrarna och det blir som sagt på Fredag när Lisette kommer hem! :))

2010-08-18 @ 19:45:01
URL: http://loppingvin.blogg.se/
Postat av: Petra

Jag har också alltid velat göra detta men som sagt inte kommit till skott , tycker ärligt sagt att det är lite dyrt hihi men men ska nog unna mig det.

2010-08-18 @ 20:28:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0