Ingen bil idag heller

Så skönt, äntligen Måndagkväll och man vet att man är ledig imorgon, ska bli så skönt att få sova ut ordentligt!
Imorse fick jag stiga upp tidigare eftersom jag skulle ta bussen och hela dagen idag på jobb har jag väntat på att Jeppe skulle ringa och meddela att bilen var fixad så jag kunde få tillbaka min egen. Men NIX....ingen bil idag heller *SUCK* nu är jag ju ledig imorgon så då är jag ju inte i jättebehov av bil men till på Onsdag måste jag bara ha fått den tillbaka.

Jaja, imorgon har jag en viktig sak att uträtta åtminstone och det är att införskaffa mig en ny telefon..alltså en vanlig hemtelefon, den vi har nu funkar noll...laddas ut så fort man lyfter luren från laddaren, så ja det är en sak som jag bara måste fixa, blir ju vansinnig när det ringer och man inte ens hinner lyfta luren förrän den lägger av!!

Idag är det sååå lugnt och skönt här, det är bara jag och Denise som är hemma och vi ska vara själv ända till Torsdag, Danny är i kalmar och ja Lisette är ju på Magaluf, så det gäller att passa på att njuta av tystheten! :) och just nu är det OTROLIGT tyst eftersom Denise nyss gick ut för att träffa pojkvännen, Nästan lite kusligt tyst om jag ska vara ärlig så jag tror jag ska sätta på tv:n så man hör lite ljud därifrån.

Nu ska jag kolla lite på elgigantens hemsida om de kanske har någon bra och fin hemtelefon :)

EN SÅN HÄR KANSKE???









Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0